Takkilöytö -syksylle

Lilou's Crush

Muistaakohan joku, kun tovi sitten, viileillä ilmoilla, ihastelin tätä Gwynethin kipparitakkia?

Olin iskenyt silmäni samanhenkiseen Whistlesin Edie-takkiin, joka meni sivu suun. Toiselle sijalle kiri tämä järkevämmän mittainen Carey (olen vilukissa, eli ahterin päälle jatkuva malli on ehdottomasti plussaa!) mutta 235 punnan hinta oli ihan liikaa budjetilleni. Mutta kuten aiemminkin todettu, aleaikaan kannattaa olla haukkana: järkitakkini oli alennettu 120 puntaan, joka on laadukkaasta villakangastakista ihan siedettävä hinta. -Epäilen siis laadukkaaksi, näin ovat ainakin muut kyseiseltä merkiltä ostamani vaatteet olleet.

Klik-klik, ja nyt odotellaan kipparia saapuvaksi ensi syksyn tuulia ja tuiskuja taittamaan :) -Toivottavasti mitoitus ei ole hirveän reilu, sillä kokoja oli jäljellä kympistä alkaen, ja normaalisti olen Whistlesillä kasi.

Kommentit

NinaVee
Väreilyjä

Oooh, toivottavasti takki on sopiva. On niin hieno!!

suvi m
suvi m

Aivan i h a n a! Minäkin tarvitsisin villakangastakin...

Hertta
Lilou's Crush

Nina, eikö ole aika fiini!

Suvi, kuule toi sopis sullekin kuin nenu päähän! Kurkkaa tarkemmin jos kiinnostaa!

Vierailija Pepi (Ei varmistettu)

Just on sun oloinen takki ☺
Minä sulle edelliseen tuon linkin jätin, näköjään jäi viesti ilman nimeä, no, sattuuhan sitä!

Olin kommentoivinani sun NYkin postaustakin, mutta siitä ei ole hajuakaan mihin se joutui... iski meinaan hirmuinen ikävä lempikaupunkiin! Viisi kertaa siellä visiteerannut sitten kevään -06 ja voisin lähteä koska tahansa uudelleen ☺

Mukavaa viikkoa, Hertta!

ps. rinsessatilpehöörit on kovassa käytässä -ja perjantaina selviää saako mummu kolmannen rinsessan, vai tuleeko syksyllä rinsessoille pikkuveli ♥

Hertta
Lilou's Crush

Pepi, sun viesti meni mun vanhan blogin puolelle, näin sen kyllä meiliboksistani, se ei vain ole enää käytössä noinm uuten :) Voi vitsi, ihan mahtavaa, onnea tulevalle triplamummolle!  Onpa kiva kuulla, että palkin to meni kertakaikkisen oikeaan osoitteeseen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.