Takkirakkaus

Lilou's Crush

 

Siinä se on, takkihaaveeni. Tämän vuoden Acnen Powder-parka olisi talvitakiksi täydellinen. Iso huppu, untuvaa, ja yli puolireiden ulottuva pituus. En edes piittaa tuosta, että takissa on irrotettava toppaus, kokemus on osoittanut, että päällitakki on pelkilteen omaan makuuni tällaisissa systeemeissä aina liian iso.

Nämä muotikuvat on muuten sitten hassuja. Paljaat jalat ja valtavan kuuma takki. -Tiedän, koska juuri takkia sovitin. Hiki tuli.

Olen etsiskellyt uutta takkia jo pari kolme vuotta, sillä Canada Goosen turvatakkini on auttamatta liian nafti. Jos jollakulla olisi siis toiveissa hankkia musta, nätisti pidetty ja siisti Canada Goosen Expedition Parka koossa P(xs, mutta vastaa normikokoa S), sellainen olisi minulla todennäköisesti tulossa myyntiin Huutonetiin kohtapuoleen.

Kommentit

LT (Ei varmistettu)

Moikka, pistin sulle spostia! :)

Minna Ojala (Ei varmistettu) http://doubleu1.blogspot.com

Mäkin oon parkan metsästyshommissa parhaillaan... Tämä näyttää hyvältä, kiitos vinkistä, pitääpä katsoa jos löytyis khakina! Ps. Usko tai älä mä lähden ihan oikeesti talvisin useinkin ulos avokkaissa tai jopa avovarpaisissa jalkineissa, vaikka harteilla olis toppatakki! Niin kauan kun ei oo lunta tää onnistuu musta ihan hyvin ;-)

Hertta
Lilou's Crush

Ai että, brrrrrr! Mutta eikös se tosiaan ole siellä päin maailmaa aika yleistäkin, vai yleistänkö nyt muutaman visiitin voimin ihan turhaan... Mulla jäätyy varpaat aina ekana, siksi ihan toivoton ajatus edes kuvitella koklaavansa :D  Tuosta oli sellainen vaaleampi versio kyllä, ja sininen myös!

ainoko (Ei varmistettu)

Tosi kiva tuo Acnen takki, aivan sinun tyyliäsi! :) Olisin muuten kiinnostunut Canada Goosen takista, voit laittaa sähköpostiini hintapyyntöä jos olisit sitä näinkin myymässä.

Ponsa (Ei varmistettu)

Moikka,
Minullekin voisi laittaa hintapyyntöä mailiin, jos et ole vielä myynyt takkiasi :)

Oujee (Ei varmistettu)

Oih. Tuota takkia kanssa himoinnut ja tänään löysin alesta! Hintakin jäi hiukan sopivammaksi ja voi vakuuttaa, että on luonnossa ja tenkin päällä A I V A N täydellinen!

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä, ostin omani jo ennen joulua Zoovillagen alella, ja hyvä on! Vähän rassaa tuo napitus kun on vetoketjuihin tottunut, mutta lämmin! Ja niin, huppu on mulle ihan liian iso, mutta parempi niin, ei käy tuisku naamaan vaikka mistä päin puhaltaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.