Takunkesyttäjä

Lilou's Crush

Meidän perheessä asuu kolme käkkäräpäätä. Pienin ja suuritukkaisin niistä ei kertakaikkiaan voi sietää hiusten harjaamista. Ehei, pois kammat ja harjat hänestä, ja mieluiten mahdollisimman kauas.

 

...Kunnes sain viimein aikaiseksi tilata pinkin Tangle teezerin, erityistä suosiota nauttivan tukanselvitysvälineen. Väri erittäin tärkeä tässä tapauksessa. Ja nyt takana jo kaksi (2!) onnistunutta harjaushetkeä. Oli ihan pakko suihkun jälkeen vähän testata tähän yliajetun mäyrän ja olkikasan muodostamaan tukkakakkaraankin, ja jestas sentään, se siloittui silmissä. Loistava hömpäke, meille tulee näitä toinenkin. Tilasin tyttärelle Gorgeousshopista, mutta näitä saa Suomestakin, jos joku kiinnostui, lisätietoa täältä.

Kommentit

Hampaat irvessä

Minun takkutukkapikkusiskoilleni on toiminut luonnonharjaksinen harja. Kaverillani on tuollainen ja hän on kehunut sitä, mutta itselleni ei tee mieli ostaa muovista harjaa. Tosin minulla on piikkisuora tukka, joka selviää helposti vaikka onkin pitkä.

Musta Kuu

Vau, tuotahan täytyy ehdottomasti testata sekä omaan että lasten takkutukkaan.

Meillä asuu (muistaakseni) samanikäinen lapsi kuin teilläkin (tosin sukupuoli eri) ja tuota tukkaa kanssa löytyy. Ja kuten niin moni muukin ikätoverinsa, myös meidän poika inhoaa hiusten harjausta yli kaiken. Täytyykin siis vilkaista tuota harjaa, jospa se toimis meilläkin!

Hertta
Lilou's Crush

Nna, luonnonharjas on kyllä ihan varmasti hiusystävällisempi, mutta pahus kun näyttää niin... no, hiusharjalta :D Tämä oli kai sitten sopivan lelumainen, ja ennenkaikkea pinkki ;) Itse en ole käyttänyt minkäänlaista harjaa vuosiin, kun aina vetelen harvalla selvityskammalla ja siinä se :D

 

SaanaMarjaana, ehdottomasti suosittelen :) Ja näitä on tosiaan lapsille semmoisian kukkamalleja sun muita, jos tuo ei vielä ole riittävän symppis ;)

 

MrsAgatha, juu, niin minustakin meillä on ihan samanikäiset, terkkuja sinne kovasti :) Ja tosiaan, näissä kun voi värin valita laajasta skaalasta, jospa se omannäköinen sitten tekisi harjaamisesta helpompaa :) Ja tosiaan näitä on kukkamallisinakin, tosin pojalle se ei ehkä sitten ole se mieluisin ;)

 

 

Laura (nunnianni.blogspot.com) (Ei varmistettu)

Ystäväni kehui myös tuota harjaa luonnonkihariensa selvittelyyn, oli ostanut joltain kampaajalta täältä stadista. Sun tyttärellä on aivan ihanat hiukset :)

suvi m
suvi m

Hyvä vinkki, kiitos! Täytyykin kokeilla tuota meidän käkkäräpäälle. Ja voisihan sitä itsekin testata... Kokeilitko sinä omaan tukkaasi?

MustHave

Sun pikkuneidin hiukset ovat vaan niiin ihanat!

 

Hertta
Lilou's Crush

Laura, kiitos, ne on kyllä aika uskomattomat -saa nähdä, pysyykö tuollaisina.

Suvi, juu, kokeilin, siis tuo takkutötterö jota kuvailin sijaitsi tosiaan omassa päässäni. Ihmeen hienosti kyllä pelitti. Suosittelen siis, toki varovainen tämänkin kanssa joutuu lapsen pään lähettyvillä olemaan :)

 

MustHave, kiitos, minustakin :)

suvi m
suvi m

No höh, on tuo meikäläisen luetunymmärtäminen tökkinyt tässä viime päivinä ja pahasti, kun olen mitä sattuu kommentoinut muihinkin blogeihin. :D Hätäinen luonne, ei voi mitään. ;) Mutta kiva kuulla, että tuo vehje toimii. Mun tukka on aina niin hirveässä takussa suihkun jälkeen, että olisi kiva löytää hellävarainen vehje, jolla sen saisi selvitettyä. Ilmeisesti raidoitus hiuksissa lisää takkuisuutta entisestään.

Hertta
Lilou's Crush

Suvi, joo mäkin epäilen noita raitoja, koska ei tämä ennen tällainen olkikimppu ollut! Oli paljon nopsempi selvitys, enkä edes ennättänyt laittamaan selvityssuihketta. Testaan tänään vielä uusiksi :)

Henna/Koti Asemalla (Ei varmistettu)

Meillä on kanssa tuo ollut jo jonkin aikaa. Oma tukkani on kauhea takkupesä ja päänahka todella herkkä, ei siis hyvä yhdistelmä. Tukka jää kampaamatta kun sattuu niin, ja lopulta pää on kamala rastapesä.
Tuo vehje lopulta auttoi ongelmaan! Takut lähtee, eikä satu yhtään! Meidän kolmevuotias ei anna muulla harjatakaan kun kaikki muut kuulemma sattuu.
Suosittelen minäkin siis!:)

Hertta
Lilou's Crush

Mitenkäs tämä Hennan kommentti on multa jäänyt ihan huomaamatta! Onpas kiva että apua löytyi teilläkin tuosta. Vahvistaa vain tätä yhden naisen huutelua, että hankkikaa, takkutukkasisaret, tämmöinen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.