Takuulla passelit pöksyt

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö, Lindex

Sain kutsun tutustumaan Lindexin elämän helpoksi tekevään Pants Solutioniin, eli vapaasti kääntäen pöksyratkaisuun. Lindex nimittäin on laittanut housumallistonsa sellaiseen järjestykseen, että kun sieltä kerran löytyy sopiva malli ja koko, sen perusteella on helppo poimia juuri itselleen sopivat housut myös tulevaisuudessa, vaikka mallistoissa vaihtuvat värit ja materiaalit. Helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti sovitusrumbaa ainakin näin ruuhkavuosirullan oravan näkökulmasta.

Tästä pääsee kurkkimaan kaikki Pants Solution- housumallit -malleja löytyy ihan joka kropalle ja joka mieltymykseen: piukkaa ja löysää, korkealla tai matalalla vyötäröllä, napeilla, vetskareilla tai kuminauhavyötäröllä. Materiaaleja myös laidasta laitaan. On farkkua, paksua pehmeää trikoota, sileää juhlavampaa neulosta ja perus chinokangasta, joustoa ja napakampaa, ja värivaihtoehtoja myös riittää -vaikka itse tällaisena monokromaatikkona olenkin valinnut näihin kuviin simppeliä mustaa ja harmaata.

Minun on usein hankala löytää mukavia, kivannäköisiä housuja, sillä vatsani jäi kahden raskauden jälkeen araksi, ja vältän sen läheisyydessä kaikkea epämiellyttävää. Valitsen tästä johtuen useimmiten mahdollisimman matalavyötäröisen mallin, ja olen hyljännyt eräitä lempifarkkujani lukuunottamatta korkeat vyötäröt jo ennen sovitusta, sen verran paljon on tullut alaosien kanssa hikoiltua sovituskopissa.

Toisinaan tulee sitten vastaan sellaiset pöksyt kuin nämä ensimmäisten kuvien Iris Slimit, jotka kätkevät massun hellästi ja napakasti huomaansa, mutta eivät kiristä lainkaan. Irikset ovat mainio malli myös siksi, että ne sopivat skarpin jakun kanssa töihin ja palavereihin, ja toisaalta kotiin teepaidan kanssa "loungeilemaan". Materiaali on todella paksua ja todella pehmeää viskoosisekoitetta, vyötärö on korkeammanpuoleinen ja lahkeet vajaamittaiset, siis oivat alku- ja loppukesään sekä nilkkureiden kanssa uskoisin toimivan vuoden ympäri.

Sovitin rohkeasti pukeutumisneuvojan kanssa Iriksistä intoutuneena muitakin korkeamman vyötärön malleja, ja sieltä löytyikin myös toinen sopiva housu, Lykke. Lykke-housuissa on leveät, liehuvat lahkeet, mutta peffasta istuvat napakasti. Ovat muuten monikäyttöiset housut: silkkipaidan tai topin kanssa salonkikelpoiset, ja neuleen kanssa ihan arkikäyttöön. 

Kaksien mustien housujen jälkeen jotain muuta -ja samalla sitä itselleni tutuinta, mukavasti lantiolla istuvaa housumallia. Maia-mallissa on hiukan laskettu haara ja kapeneva lahje, tuttua farkkuhyllyltäni. Kunnon taskut on sellainen juttu, josta vaatteissani tykkään, ja näistä löytyy myös ne.

Maiat on helppo pukea rennon yläosan kaveriksi, mutta halusin itse testata, kuinka niistä taiotaan mitä mukavimmat työhousut. Hyvinhän se toimi sekin mielestäni, loafereiden kanssa täysin konttorikelpoiset.

Sellaiset pöksyt siis tälle kropalle löytyi. -täältä voi tosiaan kurkkia koko malliston. Sovitella kannattaa, sillä oma housukokoni vaihteli mallin mukaan.

 

 

Kaikki kuvien vaatteet Lindexiltä.

Kommentit

ida ihana
Kotona kaupungissa

Se on jännä, miten mulla ainakin on ne luottovaatteet, jotka aina kaivaa kaikista mieluiten sieltä vaatekaapista! :) Tuo kirkkaan vihreä paita on myös tosi kiva, väri tuo hehkua kasvoihin, samaan aikaan siisti ja sopivan rento. Olen itsekin katsonut sitä Lindexissä.
 
https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 

Hertta
Lilou's Crush

Sama juttu! Tietyt luottovaatteet on samalla lempivaatteet että ne, jos ei ”keksi mitään päällepantavaa”.  Olen tosi huono käyttämään värejä, mutta vihreä ja vaaleanpunainen kelpaa :)

Anker Promo Codes (Ei varmistettu) https://www.promoocodes.com/coupons/anker/

OMG! I completely fulfill with this I just loved your products and gonna buy these very soon....!

Kommentoi