Taloprojekti: Homma etenee: väliseinärungot.

  Hurraa! Vaikka edelleen olla kokonaisaikataulusta jäljessä, sisätöissä on laitettu nyt kolmosvaihde päälle. Pääsimme juhlavasti tikkaiden sijasta raksaportaita yläkertaan, ja siellä olivat sisäseinärungot muutamasta huoneesta paikallaan. Huoneiden koko ja mittasuhteet saivat siis ensimmäistä kertaa kolmiulotteisen mittakaavan.

Yläkerta tuntui ihanan valoisalta, vaikka vielä onkin ikkunoita peittämässä nuo intellokankaat. Miten valoisaa onkaan, kun saadaan ikkunat auki maailmaan! Tosin meidän makkarista ja kuopuksen huoneesta on käynti isolle partsille, jonka lippa tulee varjostamaan osaa ikkunoista, mutta kyllä sitä valoa varmasti piisaa silti ihan tarpeeksi.

Olen tosi iloinen jo nyt noista lattiaan saakka ulottuvista korkeista ikkunoista -meillä kun ei talon sijainnista tontilla johtuen mikään huone anna kadulle, ja se lähin katukin on oikeastaan pikkuinen kuja josta kuljetaan vain meille ja naapureille, voitiin sellaiset laittaa ilman akvaarioelämä-efektiä.

Ensi viikolla tapahtuu muutenkin paljon: maalämmön putkitukset etenevät ja loputkin seinät etenevät ja kaikenlaista muutakin pienempää tapahtuu.

Naapurissa alkaa olla parveke ja sisääntulon katos paikallaan, meillä niitä odotellaan vielä tovi. Ensisijaisesti toivon, että pääsemme sisätöissä omaan osuuteemme käsiksi niin pian kuin mahdollista. Tämä on parempi työn suunta, kuin että ulkotöitä paiskittaisiin sisätöiden kustannuksella.

Tänään mies on käynyt vielä hiomassa ja maalaamassa teknisen tilan lattiaa lämmönjakolaitteen alta, ei tule sitten yhtään maalaamatonta laikkua, ensi viikolla kun maali on kuivunut, vielä seinän ja lattian tiivistys, sitten voi lämppäri juhlavasti saapua paikalleen.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *