Taloprojekti: Maatyöt täydessä vauhdissa ja onnenkiviä

Rakennusprojekti etenee sellaista vauhtia, että ei meinaa perässä pysyä! Isoksi iloksemme saimme nopsaan tulleen rakennusluvan jatkoksi myös aikaistetulla aikataululla mainion, alueen hyvin tuntevan maanrakentajan. Hän on nyt häärinyt tontilla väsymättä kohta kolme päivää, ja kohta onkin jo sorapatjat perustusten alle valmiina.

Hiukan isommat työkalut hänellä käytössään kuin meillä tähän saakka. Siinä ei yksi kuusenjuurakko tai valtavat kivilohkareet paljoa painanut, kun kaivurin kauha niitä ketterästi liikutteli.

Herra oli myös niin ajattelevainen, että kun Naapurin Mies oli maininnut minun toivovan pientä luonnonkivimuuria rinteen puolelle, hän oli  kerännut kaikki vähänkin sopivaiset kivet tontin nurkkaan, että voisin niitä katsastaa kun saavun reissusta. Ja lisäksi jätti varmuuden vuoksi myös nuo IHANAT ISOT KIVENLOHKAREET tontin keskelle -juuri sellaisia, mistä saan tehtyä haaveilemani ”kivi-installaation”johonkin kohtaan pihaa. (=kivi-installaatiolla tarkoitan tässä valmiissa lopputuloksessa alhaaltapäin valoilla pimeässä valaistavaa, rakosissaan pitkää heinää kasvavaa kiviröykkiötä).

Ei varmasti koskaan ole kukaan tullut yhtä iloiseksi järkäleistä kuin minä noista kivistä!  Katsotaan, kuinka monta saan mahdutettua pihalle -ovat suuremmat, kuin mitä tuo kuva antaa ymmärtää.

PS. jos taloprojektiin liittyvät asiat kiinnostaa, teen aika usein tontilta instastoryä -@lilouscrush instagramissa on paikka, josta niitä voi seurata 🙂

koti remontointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *