Talvituoksu

IMG_3915.jpg

Tuoksujen suhteen olen nirso ja yksinenäinen. Vakiohaisuani, Chanelin Coco Mademoisellea olen käyttänyt perätysten niin monta pulloa, että en pysy laskuissa. 

Nyt jostain syystä kaipaan vaihtelua. Ehkä se on muuttunut elämäntilanne, ehkä yllättäen niskaan hiipinyt talvi. Ehkä jotain ihan muuta. En kuitenkaan suostu uskomaan, että vielä sanon Mademoiselle hyvästejä, mutta haluaisin tuon kepeän hajuveden rinnalle jonkun hiukan lämpimämmän arkituoksun. Juhlaan suihkuttelen tummaa Chanelin Coco-tuoksua tai YSL:n Black Opiumia pikku ripsut, mutta arjessa ei ole Coco Mademoisellen voittanutta.

Tein vastoin kaikkia ohjeita, ja eräänä lauantain vapaahetkenä nuuskuttelin tuoksun toisensa perään. Ne, jotka vähänkin tuntuivat hyviltä, olivat vuosientakaisia tuttuja, joihin en muistosyistä halunnut enää palata. 

Sitten kohtasin sattumalta YSL:n lanseeraustilaisuudessa tämän kuvan tuoksun ja sain sen lahjaksi. Pitkästä aikaa tuntui siltä, että tässä suhteessa voisi ehkä olla jotakin! YSL Mon Paris, nimensäkin vuoksi olisi passeli tälle tytölle. Juuri sitä kaipaamaani lämpöä, ja jotain perinteisyyttä, ehkä se tulee myskin vivahteesta? Tunkkaista tästä ei saa tekemälläkään, siitä pitää hedelmät ja kukkaketo huolen.

Nuuhkaise kohdatessasi -olisiko talveen lämpöä tuova tuoksu tässä?

Kommentit (2)
  1. Oon varmaan puolitoista vuotta käynyt nuuskuttelemassa Black Opiumia Sokoksella ja Stockalla (aina vuorotellen, ettei naamani ole tullut myyjille liian tutuksi:D). Rakastuin tuoksuun kyllä heti ensi nuuhkaisulla, en vaan muka raaaskinut ostaa, kun muitakin tuoksuja on vielä kaapissa. No tänään sen sitten viimein ostin, ja voi miten onnellinen oon! Tuoksulla on väliä. 🙂

    1. Ei en kestä miten olet ollut kärsivällinen! Kyllä tuo on nyt sinulle juuri se oikea. Ja olet niin oikeassa, tuoksulla on tosiaan väliä. Ja hyvin valkkasit, tuo on ihana!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *