Tämänhetken suosikkipuna

Lilou's Crush

Lilou's Crushin huulipunakynälaboratoriosta päivää.

Tänä kesänä sydämeni, tai oikeastaan huuleni, ovat vieneet erilaiset huulipunakynät. Olen saanut niitä testiin useampia, ja oikeastaan kaikki kokeilemani ovat olleet oikein hyviä. Suosikiksini nousi kuitenkin aivan takavasemmalta tämä alkuviikosta ostamani, ja nyt muutaman päivän makustelemani IsaDoran "Twist-Up Gloss Stick Moisturizing Lip Filler"(härregyyd näitä nimiä) ja nimenomaan tämä sävy 10, Lovely Lavender.

Väri on läpikuultavaa, tuoksu makea mutta mieto, kiilto oikeasti kosteutavaa, eikä juuri lainkaan tahmaista. Luonnollinen huulten sävyni on aikalailla huulikynää vastaava, mutta tätä sutaistua nätimpi ja syvempi, ja olemus muutenkin viimeistellympi. Hintaa oli muistaakseni n. 13€, eli ei vallan ilmainen, joskaan ei kalliskaan. Punaa voi lisätä helposti ilman peiliä, kunhan ihan vähän keskittyy, siitä plussa.

Suosittelen!

 

PS. Herpele sentään, olisin tarkistanut kynästä vielä yhden jutun, mutta ei_voi_olla_totta, olen onnistunut sen heti johonkin hävittämään. Argghhh! Ilmaantuu todennäköisesti juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa. Kuten esimerkiksi autoa imuroidessa penkkien välistä taas joskus puolen vuoden kuluttua...kröhöm.

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Ihana sävy! Voisi sopia tällaiselle palefacellekkin :)

Hertta
Lilou's Crush

Juu, sävy on juurikin sellainen, että käy meille valkeanaamoille :) Ja varmaan muutkin sävyt, koska värit ovat sopivan hentoja :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://www.indiedays.com/blog/keyword-love

Tosi kivan näköinen! Vaikka näitä huulipunakyniä on pyörinyt blogeissa jo jonkun aikaa ja olen kyllä vakuuttunut niiden näppäryydestä, en vaan ole saanut ostettua itselleni. Ehkä vielä joku päivä?

Hertta
Lilou's Crush

Suosittelen, kun tarve ja sopiva sävy kohtaavat :) Tykkään näistä enemmän kuin applikaattorihuulikiilloista, jotenkin siistimmin laitettavissa :)

millamainen

Mä oon ihastunut tuollaisiin kyniin myös! Ne on hirmunäppäriä!

Hertta
Lilou's Crush

on! Mulla on mennyt se luomivärikynävillitys ihan ohi, mutta näihin minäkin ihastuin heti kokeiltuani!

Pin (Ei varmistettu)

Ei olisi tullut kokeiltua ilman postaustasi! Tänään tarttui mukaan sävy Pink Lady - ärtsystä nimestään huolimatta jälki on sen verran hentoista, ettei menty tuksuosastolle.

Hertta
Lilou's Crush

Oi, se oli toinen mun suosikkiväreistä! Kuhan tästä tolpilleni tokenen, ehkä se on poimittava vielä kyytiin :) eiksoo kiva!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.