Tamperelaiset ohoi! Pikavinkit sunnuntaille?

image.jpg

Hei tamperelaiset ja Tampereen tuntijat! Saavuttiin juuri koko sakki vakkarihotelliimme, klassikko-Ilvekseen Orivedeltä hääjuhlien humusta. Täällä ollaan iloiset sillit purkissa ysikerroksessa ja kattellaan näkymiä Koskikeskuksen katon yli.

Kaikkitietävä Joulupukki lahjoi esikoista Särkänniemen reissulla serkkujen seurassa, ja tässäpä meille tarjoutui mahdollisuus käyttää muutama tunti yhden helposti mukana kulkevan tenavan kanssa! Mutta apua, että ei vain tylsinä kuljettaisi pääraittia, vinkatkaa asiantuntevat, mistä saa  parhaat kahvit, herkullisimmat pullat tai sen sellaista, ja olisiko jokin muu paikka, joka tässä kävelyetäisyydellä olisi kiva nähdä ja kokea? 

Sunnuntai saattaa aiheuttaa vähän katoa valinnanvarassa, mutta erityisesti siis lounastelu tai kivat kahvilat kiinnostaisi, omista Tampereen vakikävijän ajoista on niin kauan, että apua ei oikein ole, ja silloinkin taisin löytää itseni useimmiten levydivareista.

Mattimyöhäiset kiittää etukäteen kaikista vinkeistä 🙂 

 

PS. Sanoinko, että lasten jetlag hoitui helposti? Ho-ho-ho, vähänpä vielä onneksi tiesin, mitä tuleman pitää…viimeyönä isompi valvoi kahteen ja pienempi heräsi yhdeltä ja sirkusteli ja ilveili kaikella energiallaan pitkälti yli neljään. Josko tänä yönä vähän helpompaa…?

Kommentit (23)
 1. Käymme ystävieni kanssa jokaisella Tampereen reissullamme kahvila Kulmassa (virallinen nimi taitaa olla Kulmakonditoria), suosittelen lämpimästi (ja pahoittelut, että vinkki tuli näin viime tinkaan)!

  1. Hei tämä oli yksi veljenikin suosikeista 🙂 jos Kaffila ei olisi ollut auki, olisimme ilmeisesti suunnanneet juuri tänne. Eli ensi kerralla yksi paikka lisää syötäväksi! Vinkit ovat tosi tervetulleita, sillä käymme kyllä Tampereella säännöllisesti!

 2. Kaffila, huber, pyynikin näkötornin kahvila, cafe pispala, vohvelikahvila♡, taikapapu, hitsi kun näin tän postauksen vasta nyt 😀

  onhan täällä vaikka mitä! Toivottavasti oli onnistunut reissu :))))!

  1. Niinkun sinäkin asustat siellä! Ja todellakin, siellä on aivan VALTAVASTI vaihtoehtoja, tuntuu, ettöä oli vallan runsaudenpula hyvistä kahvipaikoista! Ja oli todella onnistunut, kiitos 🙂

   1. 🙂 no joo! Olin vastaavasti hesas perjantaina, kun oli pakko mennä fredan torille moikkaan Samulin Lättypaikkaa ja tuoda pikkasen tampereen huumoria sinnepöin ;)) ja, tuun uudestaan kyllä. Oli sen verran ihania 🙂

    Istuin Kaffilassa kahvilla kun ekan kerran tähän vastailin. Olitteks tekin siis siellä? 🙂

    1. Oltiin noin kello kaksi! Ja mennään muuten uusiksikin. Hyvä kun kävit,tänne tarvitaan vähän (paljon!) tampesterilaista huumoria 😀 Että tuus pian uusiks!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *