Tänään puin päälleni farmarit, raitapaidan ja jakun.

Lilou's Crush

...kuten monena muunakin päivänä. Jos en ihan vastaavaa komboa, niin ainakin joku edellämainitunkaltaisista on tainnut löytyä päältä joka päivä viikko tästä taaksepäin.

Tässä vaatekerrassa ei ole siis mitään uutta. Eikä tarvis ollakaan. Minusta on kivaa, on se, että vaatekaapista löytyy hyvin toistensa kanssa sopivia vaatekappaleita, jotka tuntuvat omilta ja joissa on helppo olla. Se on se toimivan vaatevaraston salaisuus minun mielestäni. Ei vältsyyn se näky, mutta se tuntu. Näistä H&M:n BF-farkuista esmes tykkään kerta kerralta enemmän, sovittakaa ja todetkaa pehmeys, jos kohdallenne osuu, maksoivat muistaakseni 29€, kun olivat kympin halvennuksessa ostaessani.

Omissa koivissani lötkisfarkkujen kanssa tarvitaan nilkkurit tai muunlaista korkoa, etten näytä vain hömelöltä liian suurissa housuissa. Tai ehkä näytän siltä nytkin, mutta omassa päässä ajattelen pöksyjen näyttävän ihan mukiinmenevältä.

 

Päällä siis tänään:

FarkutH&M, Raitapaita Maison Scoth, jakku Zara, nilkkurit Acne, kaulakoru Zara

Kommentit

annemi

Tykkään! tosi kiva kombo :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sori vähän tökerö kysymys, mutta en jaksa lukea postauksia taaksepäin. Oletko raskaana? Jos, niin onnittelut :)

Hertta
Lilou's Crush

Annemi, kiitos kovasti, helppo on ainaskin :)

Vierailija, en, oletko sinä? Jos, niin onnittelut :)

eräs toinen Vierailija (Ei varmistettu)

et kyllä näytä yhtään että olisit raskaana?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä sovitin samoja farkkuja HM:llä, ihanan pehmeät, joustavat, väriset, kaikkea, mutta EI istuneet mun päällä yhtään! Harmittaa ja paljon, näyttää tosi upealta sun päällä.

Ann-Marie

Hertta
Lilou's Crush

Eräs toinen vierailija, heh, joo, raskausaikana näytin jokseenkin kelmeältä hela tiden. Ja tietty keskivartalopalloisalta :)

HeidiM (Ei varmistettu)

Vai raskaana? Aika vilkas mielikuvitus joillakin! :)

Noista farkuista piti sanomani, että kiitos hyvästä farkkuvinkistä, tästä ja aikaisemmasta. Ostin aikaisemmassa postauksessasi olleet Dieselin Fayzee-poikaystäväfarkut ja ai että kun ne ovat hyvät! Hinta oli suolaisempi kuin H&M:n farkuissa, mutta löytyipä minullekin nyt sopivat. Sama juttu muuten omallakin kohdalla, tuollaiset farkut vaativat omaankin silmään hieman korkoa, muuten näytän omituiselta (olen 174 cm pitkä).

Eli kiitos ja aurinkoista torstaita! :)

HeidiM (Ei varmistettu)

Ja niin, se Dieselin malli olikin Fayza, ei Fayzee... :)

Trendi
Trendi loves

Hyvälä näyttää Hertta, klassikkokombo toimii aina!

Hertta
Lilou's Crush

HeidiM, ihan meni täydestä tuokin malli :) Ollaan aika samanmittaisia (hassua, mun tulokset terkkarilla on olleet kaikkea 174 ja 177 välillä :D) ja just toi koipijuttu: se nilkkamitta, joka vähän lyhyemmillä näyttää saakelin hyvältä, näyttää usein pitkällä siitä "tulvaa odotellessa" mallilta. Olen havainnut aika kivaksi ratkaisuksi myös kiilakorkolenkkarit, joissa on jytky läppäosa, pitääkin kuvata nämä Ashit, jotka on nyt justiin jalassa. Ja muuten, mulla on pysynyt Dieselin farkut hyvänä ihan järkyn kauan, jos mahtuisin, voisin edelleen kunnon puolesta käyttää opiskeluaikoina yli 10v sitten hankittuja pöksyjä, jotka silloin oli joka toinen päivä jalassa :) Ja joo, tuo paidan raitaosa vissiin jotenkin kiemurtaa tuossa masussa, mutta aihehan voi olla kovin herkkä, joten itse olisin aika arka sellaisesta kyselemään tai kommentoimaan vaikka kyseessä olisi omaan silmään "ilmiselvä" tilanne :)

HeidiM (Ei varmistettu)

Jep, ei tulisi omaan mielenkään kommentoida toisen vatsanseutua, sillä aihe voi tosiaan olla herkkä joillekin. Ja ihan totta tuo Dieseleiden kunto, itsekin omistan kymmenisen vuotta vanhat Dieselit, joihin en enää ihan mahdu, mutta jotka ovat huippukunnossa. Pitäisi varmaan luopua niistä, mutta malli ja pesu ovat huippukivat, joten niitä tulee ihasteltua ja soviteltua vieläkin...nappi vain ei mene jostain syystä kiinni, siinä on pakko olla jotain vikaa! :D

No mutta uudet Dieselit paikkaa nyt tämän aukon, toivottavasti nekin kestävät yhtä kauan!

Hertta
Lilou's Crush

hei Trendin väki, te näytätte aina hyvältä!

HeidiM, toivottavasti laatu on tosiaan vielä sama, mullakin on parit pari vuotta vanhat ja sitten nuo uudemmat Fayzat, toivottavasti ne pysyy hyvänä! Ja jos malli menee "vanhaksi", ne voi laittaa kaappiin lepäämään ja napata sitten esiin taas :)

Celin (Ei varmistettu)

Sun hiukset on niin upeat!
Onko tossa sun omaa väriä, jota oot raidoittanut tms? Näyttää niin kivan luonnollisen vaalealta.

Hertta
Lilou's Crush

Celin, no vitsi, kiitos! On just noin kuin arvelit, eli oma "maantienharmaa" jossa vaaleampia raitoja, sellaisia tiheästi tehtyjä. Itseäni vähän häiritsee ulos puskeva punapigmentti, kun ois niin kiva olla "viilee vaalee" mutta minkäs teet :)

Hertta
Lilou's Crush

Ann Marie, anteeksi, kommenttisi on tullut samaan aikaan vastaamiseni kanssa ja siksi en sitä huomannut. Mulla ois yksi vinkki, joka voisi ehkä auttaa? Kun koitin noita ekan kerran, näytti karsealta. Mutta sitten käärin vähän lahkeita ja kiskoin takaa alaspäin, niin asettuikin kivasti. Ja sovittaa kannattaa tosiaan kengät jalassa. Jaksaisitko ehkä koklata uudestaan, jos toimisi näin nyhtämällä :)

Ann-Marien85 (Ei varmistettu)

Hmmmmh. Pakko niitä on ehkä kokeilla, ja paria eri kokoa, taisi olla vähän liian isot ne mitä sovitin, ne antaa aika paljon periksi kuitenkin. Ajatuksena ihanat, toki en oo koskaan tuollaisia käyttänyt niin menee ehkä aikaa tottua niihin! Kiitti vinkistä :)

Hertta
Lilou's Crush

Joo, toi malli on sellainen, että ota ihan normikoko, joka istuu ylhäältä, tosiaan antaa pikkuisen periksi :)

juupajaapa (Ei varmistettu)

mitä huulipunaa sulla on?:)

Hertta
Lilou's Crush

Se on tuon aiemman postauksen Maybellinen Fuchsia flas, väri on kyllä vähän muuttunut tuossa kuvassa.

Kommentoi