Tangle Teezerin voittaja: kaikkein aikain paras hiusharja

IMG_7935.JPG

Kampaajareissulta uuden pään lisäksi jäi käteen (hetkinen… nyt kuulostaa oudolta…) yksi elämäämme jo muutamassa päivässä merkittävästi helpottanut asia. 

Hiusharja. Niin pieni, mutta niin merkityksellinen työväline, kun perheestä löytyy kaksi säkkärätukkaista lapsukaista, joista toisen tukka ulottuu peppuun ja toisen puoliselkään.  Puoliselkäisen harjaaminen on ollut lastenleikkiä alusta saakka, tuo lapsukainen ei valita juuri mistään. Mutta Erittäin Herkän Päänahan omaava esikoinen… Äänijänteet hänellä ja pinna harjan käyttäjällä on ollut tiukalla noin 14xviikossa -eli aamuisin ja iltaisin, kun kutrit harjataan. 

IMG_7936.JPG

Kampaajani Sanna hyvin muisti tämän, ja oli laittanut minua (siis tytärtäni) varten sivuun yhden kampaamoonsa tilaamistaan Wet Brush Pron (”The Best Detangling Brush Ever”) harjoista. Itselleni tuntematon merkki, mutta kaikissa hiusasioissa luotan Sannaan sataprosenttisesti. Kuulemma harja on erinomainen hinta-laatusuhteeltaan. En usko, että koskaan tulisin käyttämään hiusharjaan 150€, kuten moni hifistelijä on tehnyt, mutta vajaat parikymppiä laitan mielelläni edes siitä toivosta, että tukanlaitosta tulee mukavampaa ja vähemmän äänekästä kuin Tangle Teezerin kanssa (joka on paras tähänastisista kokeiluistamme). 

Ja se oli uskomatonta. Se harjaus lauantaina kuudes toukokuuta herran vuonna 2017 painuu aikakirjoihin.  Ei inahdustakaan. Ensimmäinen kerta koskaan, kun tukka saatiin harjattua nätisti, kiemurtelematta. Meillä on aina kaikilla omat harjamme, mutta nyt on ollut harjanvarressa ruuhkaa, kun tämän haluaisi omia jokainen. Aionkin ostaa joka tytölle oman harjansa, pronto, ja päästää kokomuoviset Teezerit eläkkeelle. Tämä meidän malli on ”Shine”, joka on ilmeisesti tarkoitettu kuiville hiuksille, mutta toimii loistavasti kosteissakin. 

Kokeilin harjaa toki itsekin, ja allekirjoitan kaiken hyvän. Tukka on mukava selvittää, luonnonharjas tuntuu pehmeältä ja mukavalta, eivätkä piikit raavi päätä.

 

 

Sannan kampaamo: Cityhair, Eerikinkatu 12, Helsinki

Kommentit (9)
  1. Täältä suositus samantyyppiselle Roger Paran harjalle.

  2. Wet Brush täälläkin käytössä kampaajan suosituksesta, ostin talvella. Ja kuinka ollakaan, neiti kuusveepäänahkaherkkispitkähius harjaa sillä nykyään itse omat hiuksensa suihkun jälkeen. Taisin maksaa 14 euroa (?)….Tosin mun harja on erilainen, siinä ei ole noita lyhyitä harjaksia seassa. Ja toimii hyvin.

    Mutta kuten edellä todettu, kuiviin hiuksiin se on nounou, tekee todella sähköiseksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *