Tarrana takaraivossa: Sam Edelman Becker

Lilou's Crush

Aika hyvin (pikku lintua lukuunottamatta, minttuinen poikkeus, joka vahvistaa säännön!) tätä nykyä vältyn "pakkosaada" -päähänpinttymiltä. Nyt kuitenkin pahasti tuntuu siltä, että kevääksi olen saanut suorastaan tarran takaraivoon näistä Sam Edelmanin Becker-leotossuista. Miten kivat ne olisikaan  poikakaverifarkkujeni ja rennon neuleen kanssa, ja entäpä lempimekkoni seurassa, sortsienkin kanssa sopisivat...

Sam Edelmanin kengät ovat usein mieleeni: lesti istuu jalkaani, ja olen hankkinut kenkäni New Yorkin reissuilta, missä hinnat ovat todella maltillisia. Siksi meinasinkin pudota pärsssiilleni, kun näin, mitä Euroopassa Samin kengistä saa maksaa. Hitsinpitsi. 140 euroa halvimmillaan näiden ilmansuuntien verkkokaupoista, kun jenkeistä tilatessa hinta jää toimituskulujen ja tullien ja alvinkin jälkeen reippahasti alle. Silti: kenkien kanssa ei sovi leikkiminen, ja palautushommien on oltava helpot, jos koko meneekin pieleen, tai kenkä puristaa siitä mistä, no, kenkä puristaa.

Oi ja oi. Pitää pohtia. Synttäritkin vielä niin kaukana!

 

Kuvakollaasissa kengät Sam Edelmanin nettisivuilta ja  tytön jalat hienosta Not Your Style -blogista, johon kannattaa kurkata, wow!

Kommentit

I May Say (Ei varmistettu)

Oi joi, vanhalla ihmisellä meinasi sydän pysähtyä, kun nämä kaunottaret kohtasi (virtuaalisesti)! Onpa ihanat, huolettoman tyylikkäät ja mukavannäköiset! Haluun! Eiku H A L U U N!
Ostin Matchesin alesta yhdet Edelmanin nilkkurit tammikuussa, joita olin kuolannut jo pitkän aikaa.
Nyt ei muuta kuin asunnonoston ja parin jo kalenteriin buukatun ulkomaanmatkan NYC:n reissua suunnittelemaan. Viime kerrasta on vuosi, joten NYC-kuume on nousussa. Mistä muuten niitä siellä kannattaa metsästää? Macy's, Bloomie's? Vai joku niistä 5. Aven hienostotavarataloista? (Ei kai ny viimeisistä sentään?!)

I May Say (Ei varmistettu)

Oi joi, vanhalla ihmisellä meinasi sydän pysähtyä, kun nämä kaunottaret kohtasi (virtuaalisesti)! Onpa ihanat, huolettoman tyylikkäät ja mukavannäköiset! Haluun! Eiku H A L U U N!
Ostin Matchesin alesta yhdet Edelmanin nilkkurit tammikuussa, joita olin kuolannut jo pitkän aikaa.
Nyt ei muuta kuin asunnonoston ja parin jo kalenteriin buukatun ulkomaanmatkan lisäksi NYC:n reissua suunnittelemaan! (Yeah, right..!) Viime kerrasta on vuosi, joten NYC-kuume on nousussa. Mistä muuten niitä siellä kannattaa metsästää? Macy's, Bloomie's? Vai joku niistä 5. Aven hienostotavarataloista? (Ei kai ny viimeisistä sentään?!)

I May Say (Ei varmistettu)

Kato ny, menin niin sekaisin että spämmäsin! :-))

Hertta
Lilou's Crush

:D :D :D

Hertta
Lilou's Crush

Hih, ihanaa, oot ainakin siis yhtä innoissani kuin minä :D Ja mulla on nykin reissusta puoli vuotta, onko sitäkään, mutta kuume on jo valtava. Nyt kuitenkin säästetään pennosia piiiiiiiiitkään nykkilomaan, joten koitan pitää matkahalut kurissa. Sä pääset varppina mua ennen! Mun mielestä paras Edelman-apaja löytyy Bloomingdalesilta, ehdottomasti. Ja asiaa ei haittaa turisteille myönnettävä pieni alennus (tiesitkin ehkä, että kun käy infossa, saa kortin, jolla about kaikesta paitsi kaikkein fiineimmistä brändeistä -10%). Macysin uusittu kenkäosasto on kyllä myös aika lailla taivas, ja samoin siellä saa nuo alet, mutta jostain syystä olen itse tykännyt Bloomingdalesista silti.

I May Say (Ei varmistettu)

Mulla on ostoslistalla yksi perheasunto, mielellään rivarista max 10 km Hgin keskustasta, joten taitaa jäädä NYC haaveeksi toistaiseksi. Elän sit sun reissussa mukana. Ja siskon, sillä on tapana käydä 2-3 krt vuodessa siellä.
Ja en tiennyt Bloomie'sin 'turistialesta', en yleensä ole kerennyt sinne (viime kerralla kävin vain ostamassa meikkejä MAC:n osastolta). Seuraavalla kerralla käyn. Macy's alekortti on ollut tapana hakea.
Itse asiassa, en edes tajua mihin se aika aina katoaa siinä kaupungissa.
Hei, toivottavasti olet jo kunnossa!

Hertta
Lilou's Crush

Voi hitsi, vähän väärä ajoitus, muuten olisin voinut tyrkyttää tätä meidän kotia -ollaan mietitty, josko jossain vaiheessa suunnnattaisiin takaisin keskustaan :)  Ja tulipa muuten mieleen, että suattaapi olla, että kosmetiikka oli rajattu alen ulkopuolelle. Höh! Ja kiitos kovasti toivotuksista, elämä tosiaan alkaa voittaa :)

I May Say (Ei varmistettu)

Mitä ihmettä? Ettekö te viihdykään "maalla"? Ja just kun olette saaneet kaiken valmiiksi.
Mitä kosmetiikkaan ja sen ostamiseen tulee, MAC:n tuotteet on niin edullisia siellä, että viis aleista. Nyttemmin olen siirtynyt luomuun, joten en edes tietäisi mistä metsästäisin meikkejä, jos sinne suunnalle eksyksin. Varmaan tilaisin netistä tsysteemit hotellille valmiiksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanannäköisiä tossuja! Tulisipa jo kevät. Hei muuten, kun olet monesti suositellut Uniqlon tuotteita - ei niitä varmaan saa Kööpenhaminasta, tiedätkö? Kiitos kivasta blogista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei saa Köpiksestä. Lähin putiikki Euroopassa taitaa olla Lontoossa. Tsekkaa niiden nettisivut, siellä on kaikki lokaatiot mainittu.

Hertta
Lilou's Crush

Heippa, avulias vierailija jo ennättikin kertomaan, että Köpiksestä ei harmi kyllä Uniqloa vielä löydy. Toivotaan, että verkkokauppa alkaa pian toimittaa Suomeenkin :) Ja kiitos kovasti kauniista sanoistai, tulipa hyvä mieli!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.