Tasan viikon päästä Tiffanyllä

Lilou's Crush

Tuntuu aivan uskomattomalta, että kevät on niin pitkällä, että minun ja ystäväni Riikan New Yorkin matka on aivan ovella! Hankimme lentoliput pimeimmän, loskaisimman, surkeimman talvisään ja aikamoisen tiukan työputken keskellä, että olisi jotain, mitä odottaa, ja melkein jo jossain välissä koko reissu painui unholaan. Viimepäivät siitä ollaankin sitten poristu senkin edestä. Sää näyttää oikein lupaavalta, jopa vähän helteen mahdollisuuksia on vilauteltu, ja vaikka olisi vilpoisempaakin, pikku lomanen muissa maisemissa tekee oikein hyvää.

Reissusuunnitelmakin on selvä. Ruokaa, treffejä, Tiffanyvisiitti (ystäväni on koruharakka), ja Guggenheim. Eipä sitä paljon muuta pitkään viikonloppuun mahdukaan.

Muita matkoja ei sitten olekaan näköpiirissä, enkä oikein osaa kaivatakaan, vaikka maa aina polttelee pahasti meikäläisen kinttujen alla. Aiheellinen puhe lentomatkailun epäekologisuudesta tuntuu omassa ajattelussa, ja ollaankin todettu, että meidän perhe viettää kesää mökkihommissa ja kotimaassa reissaten, aivan kuten viime vuonnakin. Meillä on käynyt nimittäin niin, että mitä enemmän ollaan Suomea menty ristiin rastiin, sitä enemmän kotomaata haluaa tutkailla!

Kommentit

AnnaP (Ei varmistettu)

En malta odottaa Nykin kuvia! Laitathan ihan urakalla? :) Jos joskut ehdit niin olisi kiva lukea vinkkejä lasten kanssa Nykin reissusta. Mistä päin hotelli, mitä must see juttuja, onko esim hyviä uimarantoja jos kesälomalla menisi ym. Aikuisten reissuista on kokemuksia, mutta nyt tekisi mieli viedä lapsetkin sinne. Ihanaa matkaa teille!

Hertta
Lilou's Crush

Oi mikä ihana pyyntö! Luvan kanssa siis näppäilen :) me ollaan tehty perheenä tosi monta nykin reissua, jaksaisitko vähän kaivella tägien takaa ja guuglesta, olen paljon postannut ihan siitä saakka, kun esikoinen oli yksi tai kaksi :)

AnnaP (Ei varmistettu)

Ai jaksanko! No jaksoin ja sieltä löytyi vaikka mitä vinkkejä, kiitos!

Vielä yksi kysymys, moni varoittaa matkustamasta Nykiin heinäkuussa helteiden vuoksi, mutta se olisi ainoa aika jolloin voisimme olla reissussa pidempään. Näin, että te olette olleet siellä monenakin kesänä, ilmeisesti te ette kokeneet kesäistä Nykiä mitenkään ahdistavana? Ainakin Suomen viime kesän perusteella helteet olisivat minulle enemmän kuin tervetulleita...

Hertta
Lilou's Crush

Ollaan oltu ihan hurjimmissa kuumuuksissakin muutaman vuoden takaisissa ennätyshelteissä, ja voi veljet oli lämmin. Yleensä on ihania hellepäiviä heinäkuu täynnä, ja meille se on yksi lemppariajoista matkustaa :) ei lämmin luita riko ja niin edelleen, tuolla on kivoja puistoja vesielementteineen myös lapsille!

Ips (Ei varmistettu)

Isyyspakkauksen Tommi on myös tehnyt matkoja samaan suuntaan lasten kera. Tsekkaa hänen blogistaan myös!

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten pitkä lento Nykiin on, entä aikaero? En ikimaailmassa jaksaisi pitkää lentoa, jos perillä olisi aikaa vain muutama päivä ja toki lennon ympäristövaikutukset on asia erikseen. Olin talvilomalla Aasiassa ja silloinkin lento/aikaero tuntui rasittavalta, vaikka perillä oltiin se pari viikkoa ja loma aloitettiin vain rannalla/uima-altaalla makoilulla.
Ymmärrän tietenkin, että kaipaa irtiottoa arjesta jne. mutta onhan tuossa naapurimaassa esim. Pietari, joka on oikein passeli viikonloppukohde ja perille pääsee helposti ja lentoa ympäristöystävällisemmin junalla.

Hertta
Lilou's Crush

Lentoajat vaihtelevat, nopeimmillaan väli sujunut reilussa seitsemässä tunnissa.

Pietari on varmasti kiinnostava kohde, siellä vain ei satu olemaan yhtä parhaista ystävistäni. Jos luit loppuu n saakka, kerroinkin lentomietteistäni.  

NYC (Ei varmistettu)

Hah, ei NYC:ssä se aikaero tunnu, vaan vasta kotiinpalattua Siellä ei ole aikaa nukkua, etenkään jos on vain muutaman päivän. Vierivä kivi jne..
Pienten lasten kanssa en menisi sinne muutamaksi päiväksi, mutta ollaan oltu kouluikäisten kanssa 4 yön reissuilla. Hyvin ovat jaksaneet, kun on käyty skede-kaupoissa ja muistettu levätä aina välissä.
Lasten kanssa on myös menty nukkumaan ajoissa (klo 21-22).
Ihkuu reissua, madam! Siellä taitaa olla kirsikankukka-aika..? Vai menikö jo?

Hertta
Lilou's Crush

Hahhaa, just näin -ja arvaa, edellisellä parilla reissulla ei tullut ollenkaan jetlagia, kumma juttu. En toki vanno, että nyt voisin olla yhtä onnekas, olen maailman surkein koneessa torkkuja! Ja justiinsa näin ystävän jakamana ihania kukkakuvia, toivottavasti vielä jaksavat helottaa!

arvind (Ei varmistettu)

Kuulostaa kerrassaan hyvältä haaveelta -ja myös budjettiosaston puolesta, kuivanmaan mökit olivat mökkejä katsastaessamme tosi kohtuullisia rannallisiin verrattuna
http://freegiftcardgenrator.com/gametwist.php

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.