Täsmätärppejä aleen

Lilou's Crush

Sisältää kaupallisia linkkejä Bootzin alelöytöihin

KonMarin käytyä kylässä, vaateostokset ovat olleet ihan viimeisenä mielen päällä -niin ihanaa on ollut väljemmät hyllyt ja rekit vaatekaapissa, vaikka minimalismista ei osaltani puhutakaan. Ensimmäinen post-KonMari talvi ja paluu työelämään ja toimiston ilmastointi osoitti kuitenkin muutaman puutoksen: harmaalla villapaidalla ja villatakilla selviää kyllä, mutta olisihan se kiva pukea jotakin muutakin päälle, kun mittarin asteet ovat lukemissa "jotain lämmintä, kiitos". Niinpä esitin joulupukille toiveen villapaidasta, ja kuumalinja aattona kertoi, että se on jossakin postin mukana matkalla Tukholmasta Helsinkiin.

Sen lisäksi katsastin lempimerkkieni muun villaisen tarjonnan kuten pipot sun muut hyvissä ajoin, ja sillä silmällä vilkuilin uutiskirjetarjontaa, että koskas ne alet oikein starttaakaan. Koska Samujin jättimyssyä ei joulupukki (yllätys, sehän on kaikkialta loppuunmyyty) tuonut, tuota Polo Ralph Laurenin vaaleaa tupsupipoa nyt alennusmyynneistä katsoin, jos se vain on kutittamatonta materiaalia.

Se aika on siis nyt: Gannin putiikista saavat uutiskirjeen tilaajat suuresta määrästä vaatteita -40% jo tänään, kun ale muutoin alkaa huomenna. Olin jo tekemässä tilausta, kunnes kurkkasin tänne vakkari-aleapajani Bootzin sivuille. Sieltä löytyivätkin nuo molemmat katsomani neuleet (ekassa kuvassa) vielä edullisemmin. Booztilta kannattaa kurkata erityisesti Designer Sale -osio, jos Samsoe & Samsoe, Ganni, Filippa K ja Tiger of Sweden kiinnostaa.

Sen lisäksi, että olen iskenyt silmäni lämpimiin juttuihin, myös alusvaateosasto kaipaa päivitystä. Erityisesti alustopit ja bodyt -niin puuvillaiset kuin pitsisomisteiset satiiniset ovat suosikkejani neuleiden alla, etenkin jos pusero sattuu olemaan vähäsen kutittavaista sorttia. Nämä kuvan hepenetovat Samsoe & Samsoen, jonka mallisto on minusta kerta kerralta kivampi. Filippa K kohtaa Malene Birgerin ja toisinaan Acnenkin kanssa, on aika hyvä kuvaus merkin tämänhetkisestä mallistosta.

Toinen suosikkipaikkani Other Stories aloittin samoin alensa uutiskirjetilaajille jo pari päivää sitten, muuten ale alkoi verkkokaupassa tänään. Sieltä kannattaa kurkata etenkin takkivalikoima: esimerkiksi nuo kuvien klassiset villakangastakit olivat erityisen hyvässä alessa.

Kuten huomaatte, hyvin käytännöllisiä juttuja alesta olen itse katsellut -jos juhlia on luvassa, tämä on ehdottomasti paras hetki juhlahepeneiden hankintaan. Esimerkiksi nuo Designers Remixin ja Gannin mekot on käytössä hyviksi havaittu.

Lasten vaatehommat hoidin muuten viimeyönä Zaran nettikaupassa: jos teiltäkin löytyy pavunvarsien lailla kasvavaa jälkikasvua, kannattaa katsastaa sieltä, jos löytyisi mieluisia juttuja. Toppahaalareita ja takkeja en vielä löytänyt, sellaiset täytyy tulevalle talvelle taas etukäteen hankkia, ovat hinnat niissä kohonneet niin hurjiksi!

Mutta nyt alehaukka laittaa koneen syrjään ja alkaa vimmattu järjestely: anoppilaan saapuu kolmekymmentä sukulaista perinteisille tapaninpäivän kahveille, ja arvatkaas, onko meidän konkkaronkka levittäytynyt joka soppeen romppeineen! Iik!

Kommentit

jeni (Ei varmistettu)

Hei mimmoiset on zaran lastevaatekoot? Ei ole kokemusta, niin mietin pitääkö paikkaansa? Minulla hoikka kolmikko (7, 5 ja 2 veet) ja jahkailen kokojen kanssa.. Kivoja vaatteita olis heillä, joten kiitti alehaukkavinkistä ;)

Hertta
Lilou's Crush

Ne onkin haastavat olleet! Vaihtelevat nimittäin tosi paljon. Sanoisin, että pääsääntöisesti niukat, hyvinkin, mutta jotkut vaatteet taas olleet ihan jättikokoisia. Meillä pienemmällä käytössä nyt muuten pikkuhiljaa 98, ja tilasin suosiolla tähän hetkeen 104. Isommalla on koko 140, ja tässä on vähän haasteita, kun välikoko 146 puuttuu usein, ja 152 on sitten jo tosi iso.

MiiaK (Ei varmistettu)

Samaa mieltä olen lasten talvivaatteista! En tajua, että miten hinnat ovat ihan jo vuodessakin nousseet huimasti! Toki myös om lapsi on siirtynyt taas kasvun myötä uuteen lastenvaatteiden hintaluokkaan, joka selvästi korreloi vaatekoon kanssa. Isojalkainen 3,5-vuotiaani pitää tänä talvena viimeistä kertaa hullareilta syksyllä hankittuja alle 50€:n talvikenkiä (muut kuin Kuomat, jotka niin hankitaan ensi vuonna). Katselin, että sillä hinnalla, edes alennuksella, ei saa 27> koon kenkiä talveksi, muulta merkiltä kuin Kuomalta. Siinä vaiheessa lompakko sanoi "auts!". Kasvutahti kun meidän neidillä on aikamoinen vuositasolla. Oman haasteensa pukeutumiseen tuo myös pikkuneidin v a h v a (tahto ja) prinsessavaihe :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.