Täydellinen klassikkopuna (pikku)jouluun

Lilou's Crush

Enpä olisi uskonut, vaikka hyvää olenkin kuullut. Sain jo kauan aikaa sitten Yves Rocherilta testattavaksi muutamia kirkkaanpunaisia huulipunia, jotka kyllä tuntuivat ja näyttivät lyhyehkössä käytössä oikein hyvältä huulilla, mutta ihan tositestiin, siis tunteja kestävään käyttöön saakka, eivät vielä entäneet. Niinpä niiden ylivertaiset ominaisuudet jäivät salaisuudeksi aina viime viikolle saakka, jolloin puna istuskeli huulilla koko illan juhliessa.

Kirkkaiden ja tummien punien kanssa probleemanani on ollut aina vähän kuivat ja siksi ruttuiset huulet. Kirkkaat punat tuppaavat jäämään uurteisiin (en ole niin jaksavainen, että käyttäisin pohjustustuotteita, helppous ennen kaikkea) tai kulumaan muuten vain tosi rumasti pois. Olin siis todella positiivisesti yllättynyt, kun juoruilun, parin poskipusun (olen niissä epäsosiaalinen elefantti, todella kömpelö, tiedän kyllä, että supsautetaan ilmaa eikä moiskutella toisen poskea, mutta jotenkin aina mogailen ja jää pässi olo...) ja alku-, pää-, ja jälkiruokapöydän sekä viinilasin ja kahvikupillisen jälkeen huulipunaa a) oli edelleen huulissa b) se näytti oikein sievältä c) hampaisiin olin onnistunut saaman sitä vain pienen häviävän ripauksen. There is first time for everything! 

Itseäni ilahdutti eniten, että puna kuluu nätisti pois, sellaista katastrofimaista liuskoittaista katoamisilmiötä ei tapahtu, kun huulet pysyvät kosteutettuin (huulipuna sisältää kamelia- ja seesamiöljyä sekä e-vitamiinia, näistä lienee tuo kosteuttava vaikutus seurausta.)

Näinpä siis löytyi uusi juhlapuna. Kuvassa demonstruoitu punaa suhmuraisesti likaisen pikkukameran linssin läpi (Kauniista ja rohkeista tuttu puuterinen kuvaefekti ei siis tarkoituksenmukainen, ja levitykseenkin olisi kyllä tarttent kiinnittää huomiota). Kiirehdin kuitenkin jakamaan tämän vinkin enkä odottanut seuraavaa punahuulipäivää kuvan ottamiselle, josko joku vielä etsii itselleen luotettavaa juhlapunaa. Yves Rocherilta, tuolta vanhalta tutulta, sellainen löytyy. Oma punani on sävyä Grand Rouge 43 Corail Incandescent. 

Kommentit

maitokahvi
Päivän ajatus

Ihanalta näyttää! Sulla on kyllä myös kauniinmalliset huulet - kelpaa punailla! :) Itsellä ei kyllä meinaa punat myöskään pysyä huulissa, ellen sitten väritä huulia ensin rajauskynällä. Ja niin tunnistan tuon poskipusuongelman! :D

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kehuista -tosin haasteitakin on, kuten tuo alin osuva "stevie wonderko lienee tehnyt rajaukset" kommentti osoittaa, ovat meinaas niin isot, että tällaiset tummat punat on aika vaikea laittaa luonnollisesti (tai siis, en osaa sitä ollenkaan -jos rajaan reunojen mukaan, näyttää suu nielevän naisen!). Rajauskynä olisi todella hyvä kaveri täälläkin, mutta tuo kuivahuuliongelma ei sovi oikein yksiin sen kanssa...

haa, mahtavaa, toinen sosiaalinen poskipusuelefantti. Jos me joskus kohdataan, niin lupaa että halataan ja unohdetaan kaikki moiskut :D

Aisha J
Aisha

Nuo punat on niin ihania :)

Hertta
Lilou's Crush

Aion todellakin tutustua myös "arkisempiin sävyihin" ihan superhyvältä tuntui huulet!

Jenniii
Pupulandia

Ei oo totta! :D Arvaapa vain, mitä punaa ja sävyä sielunsiskon huulilla on justiinsa nyt! Hahaha.

Hertta
Lilou's Crush

Hih, no ei yllätä :D Suukot sinne, kaunokainen, ihania kuvia taas kerran teitsin tontilla!

Katja- (Ei varmistettu)

Kaunis sävy! Millä muuten olet tehnyt nuo kiharat ja ootko käyttänyt sinne alle jotain muotoilutuotetta? Ja tulipa vielä mieleeni, että ootko tehnyt sellaista postausta, jossa oot kertonut hiustuotelemppareistasi(pesu, hoito, muotoilu)?

Hertta
Lilou's Crush

Sävy on kyllä todella hyvä! Tuommoiset kikkaraiset saa todella helposti remingtonin isolla "magic wandilla" eli sellaisella keraamisella puikolla. Ostin omani Anttilasta joskus pari vuotta sitten, maksoin siitä alle 40€. 

jotain hiusjuttuja olen kyllä kirjoitellut, mutta en pitkään toviin. Tiivistettynä, pesussa ja perushoitoaineessa vaihtlee, hiuksiin jätettävistä ykkössuosikit on KMS selvityssuihke ja Kerastasen kiharien hiusten hiuksiin jätettävä voide. Muotoilutuotteissa luotan lähes ainoastaan KMS:ään, joskin paras kuivashampoo tällä hetkellä on Sebastianilta -ennen tykkäsin Apteekista saatavasta kaura-kuivashampoosta, mutta raskausaikana se aiheutti miedolla tuoksullaan pahimmat ykäfiilikset, enkä sitä enää pysty käyttämään! Mikä vahinko!

Vierailija (Ei varmistettu)

stevie wonder teki huulten rajaukset? ;D

Hertta
Lilou's Crush

haha, jotain sinnepäin :D Eikun todellakin, keskityin niin tuohon värin fiilistelyyn, että en näköjään katsonut yhtään, miten sen olin sivellyt. En tosin harrasta rajauksia muutenkaan, siis ainakaan kynällä, mutta ois kyllä voinut vähän tarkemmin kattoa mihin tuota veteli. Ei siis takerruta pikkuseikkoihin :D

annaandandyathome
A&A at HoMe

Kaunis punainen! Mistä noita yves rocherin tuotteita tänä päivänä edes saa? Onko niillä myymälöitä? tarvii ehkä kookletella :) 

Hertta
Lilou's Crush

Juu on myymälöitä, tässä Itiksessä on yksi, ja tuntuu että niitä on vähän sielläsuntäällä. Ja nettikauppa, tiätty. Sitä en muuten tiedä, onko enää postimyyntiä, vanhaa kunnon "leikkaaliimaalaputa"-meininkiä :)

Kommentoi