Täydellinen mäkipäivä

Lilou's Crush

Meillä oli tänään aivan ihana päivä! Neljään naiseen vietettiin koko päivä Messilän rinteissä. Yksi oli mäessä ekaa kertaa ikinä, yksi ekaa kertaa vuoteen, yksi ekaa kertaa kymmeneen vuoteen, ja yksi, eli meikäläinen, ekaa kertaa peräti viiteentoista vuoteen!

Etukäteen jännitin kovasti polveni puolesta, mutta otin varovasti, ja meni oivasti ihan isossakin rinteessä. Ihmettelen edelleen sitä, miten hyvin lihakset muistivat laskumeiningin, vaikka vuosia olen suksinut laduilla, en rinteessä. Tässä taisi olla hyötyä aktiivikausista ja hurjapäisestä luonteesta.

Meillä on mieletön onni, sillä lähisuvusta löytyy hiihdonopettaja, joka todellakin heittäytyi tehtäväänsä.  Lapsi tykkäsi ihan mahdottomasti, ja oppikin jo vaikka mitä. Haluaa jatkossakin mäkeen -tosin vain E:n kanssa :D

 

Pakko mennä pian uudestaan!

 

PS. huomio, minkä tein rinteessä: lähes jokaisella kypärä nykyään, ei ollut tapana vielä silloin, kun itse siellä viimeksi aikaani kulutin! Hieno suunta.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo, on enemmän poikkeus kuin sääntö, ettei olisi kypärää - ja 9-vuotias poikakin oikein ihmetteli, miten joku voi olla niin daiju ja tyylitön, että on pelkkä pipo päässä :-)

Maik (Ei varmistettu)

Hieno tuo kypäräjuttu!
Vielä kun saatais sama meininki kesällä (ja miksei talvellakin) pyöräilijoille..!

almanblogi@gmail.com (Ei varmistettu) http://alma-alma-alma.blogspot.fi/

Ihanaa kun olet päässyt mäkeen!
Mä en ole ollut...ööö...viiteen vai kuuteen vuoteen vaikka sitten olin joka talvi vähintään viikon laskemassa. Hui!

Lasten matkassa (Ei varmistettu) http://lastenmatkassa.blogspot.fi

Ihania iloisia kuvia! Vieläköhän sitä ehtisi viedä nelivuotiaan rinteeseen tänä talvena...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.