Täynnä

Lilou's Crush

Tänään se on täynnä. 37 raskausviikkoa, ja Pulla on virallisesti täysiaikainen jos sattuisi uunista ulos tulemaan.

Hurraa, kippis, jee ja mahotonta.

Sen sijaan, että jatkossa ajattelen "eikai vielä?!" ajattelen pian "joko nyt". Ja "mistä esikoiselle hoitaja" ja "ehdinkö ajoissa sairaalaan" ja "voi ei toivottavasti Kättärillä ei ole sulku" ja "meneeköhän taas vedet" ja "kestääköhän se kauhean kauan" ja-ja-ja... kuten huomaatte, tyhjää ei päässä ainakaan pääse lyömään! Kunhan nyt ei mentäis sinne viikolle 42, mistä joskus sairaalamakuuaikoina vitsailin.

 

(ja vähän, että auts...tuo jötkäle täytyy tosiaan uloskin tuottaa...)

 

 

Kommentit

Liisa
Osasin!

Upeaa! Hyvin tehty, Hertta! Oot rautaa!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Ihanasti sanottu! Näin kärsimättömälle ihmiselle paikallaanolo oli yhtä tuskaa, vaikka sen tärkeys tottakai oli tiedossa ja ilman muuta neuvoja noudatettiin 100%. Olen ihan oikeasti itseeni aika tyytyväinen, vaikka suurimman osanhan tästä saavutuksesta ansaitsevat lääketieteelliset keinot. Mutta silti :) jeeeeeeeeeeeee!!!!

Riepukim (Ei varmistettu)

Hyvä silti vauvan olisi tuossakin kohtaa vielä hetki olla vatsassa. Edes sen viikon verran! Jotenkin ajatus itselle 37+ viikolla syntyneestä on vielä aikainen vauva. Mutta joka tapauksessa 37 parempi kuin 34;)! Onnea!

Hertta
Lilou's Crush

tottakai juuri näin. Mitä likempänä laskettua aikaa, sitä parempi, tosin yliaikaiseen kyllä alkaisi näin rankan raskauden jälkeen huumori loppua. - nämä viikot on jo jotain niin huikeaa, kun tuloillaan on tosiaan ollut viikosta 32, että otan ilman stressiä vastaan pienemmänkin kirppuliinin jos hän päättää tulla :)

onnimanni (Ei varmistettu)

Meidän kolmesta lapsesta viikolla 37 syntynyt on ollut selkeästi kaikkein valmein vauva (ja isoin, tosin kaikki kirppuja), kaksi muuta syntyivät viikolla 38. Lasketussa-ajassakaan ei pitänyt olla heittoa. Eli ei ne viikotkaan ihan kaikkea kerro; toiset vauvat ovat vaan "pätevämpiä" aiemmin. ;-) Onnea täysiaikaisuudesta!

Hertta
Lilou's Crush

Näin olen kuullut! Tämä tapaus kun on vielä "doupattua mallia" sairaalassa saatujen kortisonien vuoksi. Mutta on tämä kyllä hassua, tässähän on jo viikko 38kin ihan kohta ovensuussa-alan ymmärtää loppuraskauden vaivoja, huh huh...

Lumimii (Ei varmistettu)

Tiedän niin hyvin noi viimeisten viikkojen mietinnät. Itse jouduin vuodelepoon viikolta 20 alkaen, jota kestikin samoille viikoille kuin sinulla. Neiti syntyi sitten loppujen lopuksi vasta viikolla 39, 30 minuutin syöksysynnytyksellä (olin tosin onneksi jo sairaalassa), vaikka tosiaan viikko kerrallaan mentiin peläten eteenpäin. Nyt 4kk vanha neiti tuhisee tuolla sängyssä, ja vaikka koville ottikin täydellinen vuodelepo, niin oli se vaan sen arvoista. :)

Hertta
Lilou's Crush

Se on pitkä aika pötkötellä! Olin itsekin etätöissä ja sitä tein vaakatasossa jo muistaakseni huhtikuulta, ja sitten vasta ihan tuohon täys-täyslepoon ilman suihku- tai ruokailulupia jouduin rv 32, ja kyllä tuntui kovalta! Ja hurjalta kuulostaa myös tuo synnytyksesi vauhti, minä en ehtisi edes sairaalaan saakka, jos noin tykinkuulana syntyisi! Hurja sentään! Onneksi teillä kaikki hienosti, paljon onnea pienestä tytöstä sinulle <3

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Ei hitsi miten hienoa! On ollut tosi jännää seurailla tätä Pullan odotusta ja ihan huippua että nyt alkaa olla oikeasti kypsää :)

Itse odottelen meidän ensimmäistä vkolla 22+1 ja jännäilen kovasti miten tämän kanssa käy: itse olen aikanani syntynyt viikolla 34 (ja viikkoa ennen olin jo yrittänyt ensimmäistä kertaa pihalle) ja vaikka tiedän ettei tämä nyt varsinaisesti periydy, niin jostain syystä olen tosi varma että tämäkin tulokas pukkaa aikaisin maailmaan. Vielä ei onneksi mitään semmoisia merkkejä ole, joten voipa olla että kun näin ääneeni arvelen niin joudutaan käynnistämään ;) Mutta siis näiden ajatusten keskellä on ollut jotenkin lohdullista lukea mitä kaikkea nykyään voidaan tehdä: olisi kamalaa joutua sillä lailla täyslepoon kuin sinäkin jouduit ja symppailin täällä täysillä, mutta silti samaan aikaan on niin hienoa kuulla että lepo toimi ja nyt kaikki alkaa olla melkein valmista.

Niin että näin pitkästi kiitos kun olet tätä tarinaa täällä jakanut ja edelleen tsemppailen kovasti mukana :)

Hertta
Lilou's Crush

Täyslepo ja tiukka lääkitys tosiaan minun tapauksessani onneksi toimi kun tilanne oli pahimmillaan, olen siitä todella kiitollinen! Ja tosiaan rv 34 syntynyt opetti kovasti ja paljon, ja nyt tuntuu ihan mahtavalta, että ollaan jo kolme tärkeää viikkoa pidemmällä, vaikka meillä loppuje lopuksi tuon kirpunkin kanssa menee alun hankaluuksien jälkeen ihan mahtavasti. Ihania tulevia viikkoja sinulle, ja jos jokin kovasti huolettaa, sitten vain sairaalaan/lääkäriin visiitille, niin stressi ei pääse valtaamaan mieltä ainutlaatuiselta ajalta, -tai sitten pääset heti hoitoon  <3

vierailija (Ei varmistettu)

Onnea viikoista, kohta jo palkinto häämöttää!♡

Saanko kysyä vielä noista terveyssandaaleista, löytyykö niitä mistään kivijalkaputiikista jossa pääsisi kokeilemaan? Esim. Tampereelta?

Jalkani ovat niin krantut että en uskalla kokeilematta tilata kun haluaisin heti käyttöön.. mittataulukon mukaan näyttäisi kokoa 39 vaikka normaalisti on 38.. ja jalka on mielestäni leveäkin.. monta kysymysmerkkiä!

Hertta
Lilou's Crush

No tottakai saa kysyä, mutta hitsi kun en osaa vastata! Siis varmasti löytyy, mutta itse tilasin ihan sovittamatta ja koitin lukea netistä koko-ohjeita, ja osuikin nappiin. Olen ymmärtänyt, että normaalille jalallekapea malli aina, ja leveä malli sitten, jos jalka tosiaan on leveä, eli yleensäkin kengissä aina tarvitsee lisää leveyttä. Olipas nyt pitkä sepustus, mutta summaan, että omaan 39 kapoiseen jalkaani kapea 39 on hyvä, ja joudun vieläreippaastisäätämään remmejä kireämmälle, 40 olisi ollut ihan liian suuri.

vierailija (Ei varmistettu)

Iso kiitos avusta! Tsemppiä viime metreille!

Hertta
Lilou's Crush

Ei kestä kiittää :) minä kiitän tsempeistä, tulloo tarpeeseen :D

aN-nA (Ei varmistettu)

Vinkkinä tähän että Tampereella Birkenstockeja myy mm. Piateekii Näsilinnankadulla.

Itse tein vuosi sitten niin töykeästi, että kävin Piateekissa kokeilemassa malleja ja kokoja mutta tilasin kengät Footshoppingista. Okei isoimpana syynä oli se, että Piateekissa ei ollut sitä kuviointia minkä halusin :) tuli myös parikymppiä halvemmaksi tilata ne tuolta Saksasta.

vierailija (Ei varmistettu)

KIITOS AN-na!!! Mahtavaa, heti huomenna metsästämään;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnittelut! Kyllä se sieltä vielä "putkahtaa". ;)

Kiva on ollut seurata odotusta, kun itsekin olen täällä ihan paistovalmiina. 12 päivää olis laskettuun aikaan mutta kovin on kärsimätöntä tämä mun odotus tässä vaiheessa. Tänään tuli kyllä eka kipeä supistus, joten nähtäväksi jää kuinka kauan täs vielä odotellaan.

Ihania loppuviikkoja sulle ja kiitos kivasta blogista! :)

Hertta
Lilou's Crush

Kärsimättämyys on todellakin käänteisesti verrannollinen jäljellä olevaan aikaan :) minua jänskättää myös, osanko sitten lähteä oikeaan aikaan, kun noita kipeitä suppareita satelee! Siksi toivonkin itselleni vedenpaisumusta :D hurjasti tsemppiä ja iloa loppumatkaan! Raskausajan maali
Häämöttää, ja siitä se ralli sitten alkaakin :)

Jee jee jee Pulla ja Hertta, hyvin olet jaksanut!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Pee :) jotenkin sitä oli "helpompo" jaksaa pelossa ja stressissä, nyt alkaa olo olla jo tosi kärsimätön, kun yksi lääkäri toisensa jälkeen kertoi että ihan koska vaan voi pieni tulla :D no eipä tullut vielä ainakaan, eikä ihan suuria merkkejä ilmassa, että olisi ihan heti tulossakaan enää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.