Täysillä päin

IMG_2111.jpg

Olen potenut flunssaa viime lauantaista saakka, aika inhottavaa sellaista. Muutenkin ollaan koko porukka sairastettu aivan poikkeuksellisen kovasti, lapset, jotka yleensä terveitä kuin pukit, poimineet pöpön toisensa jälkeen.

Töissä on ollut vähän kiirettä ja kotona myös sattunut monta pakollista velvoitetta juuri tälle viikolle. Olin niin valtavasti unen tarpeessa, kun eilen viimein puolen yön jälkeen pääsin kaatumaan sänkyyn, että ei tosikaan. Viimeiseksi ennenkuin lamppu sammui, naurahdin miehelle, että voi että kun söpöä, kuopus kikattaa unissaan. Työnsin korvatulpat aivokurkiaiseen saakka ja painoin raskaan pään vielä syvemmälle tyynyyn.

…ei mennyt kuin tovi, kun tunsin pienen tönäisyn kyljessäni. Juniori oli ilonpidon jälkeen aloittanut norjan opinnot, kuten meillä tavataan vatsataudista puhua. Opiskelikin sitten läpi koko yön, pieteetillä. Suorastaan erikoiskurssi, voisi tehoa sanoa.  Mies oli todella reipas, tiesi kuinka rättipoikki lenssustani olin, ja millainen palaverisuma töissä odotti seuraavana aamuna. Pahimman härdellin ja päätteeksi siirtyivät olkkariin nukkumaan tytön kanssa. Illalla pikkarainen viihtyi vain kainalossa. Jos toinen ei olisi ollut niin sairas, olisin nauttinut pienen lämpöpatterin seurasta vielä enemmän, nyt säälitti.

No, sellaista se nyt vaan on, ei onneksi tämän vakavampaa, vaikka inha riesa toki tämäkin. Kuten ystäväni tuumasi, ans vaan aloittaa uudet työt ja päiväkoti, niin heti tulee pöpöt joukolla tekemään tuttavuutta.

Huvittavaa tässä koko hommassa on se, että ajattelin eilen, että huomenna kyllä kirjoitan tsemppauspostauksen kaikille, joita vähän jänskättää äitiyslomalta töihinpaluu ja arjen alku. Että kahden kerran kokemuksen rintaäänellä (molemmin rinnoin siis?) voin kertoa, että hyvin se menee, ja ihan turhaa stressata, päivä töissä ja se on taas luontevaa kuin mikä.

Jostain syystä just tänään ja viidennen pyykkikoneellisen jälkeen ei kuitenkaan tuntunut ihan sopivalta aiheelta. Palataan siis tuonnempana! Siihen saakka, peukut pystyyn, että vältyttäisiin lisäuhreilta.

 

Kommentit (3)
  1. Tsemppiä sinnekin! Meillä oli kans viime viikko karsea, onneksi sentään olin itse tolpillani. Just se viikko ku mies Kiinassa työmatkalla. Lapset sairaana, onneksi vein heti kuumeen noustua Pikkujättiin niin mahdollisesti alkava keuhkokuume saatiin antibiooteilla kuriin. Tämä syksy on lääkärinkin mukaan kuulema ollut sitkeitä flunssia täynnä. Meilläkin oli viime vuosi niin tervettä että…

    1. Huh mikä viikko teillä! Toivottavasti jo paljon paremmat voinnit.

      Täällä meikäläinen vuorostani rajussa vatsataudissa, en päässyt karkuun vaikka kuinka yritin varotoimet.

      1. Aah, tuo on karsee tauti! Ainoo hyvä puoli et se on nopeasti ohi! Jaksamisia!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *