Teinari Einari

Lilou's Crush

En osaa sanoa mistä johtuu mutta tänään kuulin kahdesti, että näytin nuoremmalta kuin tavallista. Toinen näistä kommenteista tuli kotisohvalta valtavan röhönaurun kera, kun esikoiseni huusi minut nähtyään illalla, että "äiti näyttää ihan teiniltä ha-ha-ha-haa". Jahas, jahas. 

 Toinen kommenteista puolestaan kuului entiseltä työkaveriltani, joka oli erehtynyt visiteeraamissamme BikBokin tupareissa etäämmältä luulemaan minua "joksikin nuoreksi bloggaajaksi". Hahaa, ei, same old, same old. Ylläkään ei ollut mitään erityisen teinimäistä.

Tai apua, sitten olen huomaamattani yksi niistä surullisista naishahmoista, jotka TV:n brittirealityissä lainaavat tyttärensä bilevaatteita ja saavat jälkikasvun ja katselijat häpeämään silmät päästää.... Kääk!

No, hauska sattuma yhtä kaikki, ilmeisesti unta on saatu edes likimain rittävä määrä viime aikoina.

Yllä teinarilla tänään: Farkut Madewell, (vielä ihanan valkoiset) lenkkarit Nike, kesätrenssi/takkimekko H&M Trend (vuosien ja vuosien takaa, edelleen yksi lempivaatteista), toppi Isabel Marant pour H&M, kassi Prada

 

PS. jos en olisi luvannut jo lopettaa, jatkaisin sairaskertoilua edelleen. Mutta koska lupasin, en kerro, että niisto ja yskänpaukutus jatkuu edelleen, vaan olen aiheesta  ihan hipihiljaa ja lopen kyllästyneenä

PPS. Kuvista kiitos kuuluu ystäväiselleni Monalle, jonka kanssa tänään käytiin Illalla BikBok Forumin avajaisissa ja tutustumassa "pyllynkohotusfarkkuihin" eli uuteen shape up-mallistoon. Meikäläisen kannikat eivät vielä kohonneet kohti taivaita, sillä en ennättänyt sovittelemaan

Kommentit

Milla / millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.fi

Ai, että kun oot upea! Ihana tyyli ja kaunis nainen! :)) Ja ei huolta, et näytä tippaakaan teiniltä. xD Lupaan huomauttaa, jos se on vaarana. :D

Hertta
Lilou's Crush

Tällä puheella sulle lankeaa nyt Virallisen Varoittajan Viitta :D Odotan kauhulla, koska ensimmäinen kerta kopsahtaa... Mutta voi että kun sitten niin nätisti sanoit. oi!

Täällä toinen "teiniäiti", yllä yleensä bändipaita, neuletakki, farkut ja oranssit tennarit. Siitä teini-iästä on kuitenkin jo melkoisesti aikaa, ehkä en vaan ymmärrä, että aika kuluu..:)

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa erinomaiselta asuvalinnalta. Eilen täällä nimittäin päällä oli Rolling Stones-lehden t-paita (mikä aarre, saatu sieltä toimituksesta tuliaisiksi!) , pari päivää sitten rollareiden kielipaita ja sitä ennen Bob Dylanin naamalla "koristettu" paita. Tennareideni väri on tosin tuo oranssin rinnalla tylsä valkoinen :)

Annika Vki
mellisonant

Ihana Hertta! Ja hei ei, et näytä miltään wannabe-teinimutsilta, elä pelkää :) 

ps. Toi takki... (tähän se sydänsilmähymiö)  

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.