"Tekis mieli vähän remontoida"

Lilou's Crush

...ja tämän lauseen kuultuaan mies parkaisi ja juoksi alakertaan.

Mutta niin. Kai mikään ei ole pysyvää paitsi muutos. Ja jos nyt tässä kodissa asustamme jatkossakin, mikä näyttää todennäköisimmältä vaihtoehdolta, se joutunee ressukka kokemaan hyppysissämme vielä yhtä sun toista. Tällä hetkellä kaikki on mainiosti, mutta edessä on lähiaikoina lastenhuoneen pyöräyttäminen kahdelle tyypille sopivaksi (parvisänky isommalla haaveissa, mutta haastetta asettaa se, että pienen sänkyä ei saisi kuulemma sijoittaa sen alle vaan ihan mihin tahansa muualle...) ja toinen mikä vähän hypelyttäisi ihan esteettisessä mielessä, olisi jossain vaiheessa keittiön mustasta seinästä luopuminen sekä alunperinkin hätäratkaisuna alkuperäisen suunnitelman vesityttyä hankitun tason vaihto siihen kunnolliseen. Kovin on kestävää vain tuo Ikean laminaatti, eikä priimakuntoista kyllä lähdetä vaihtamaan. 

Tasoksi laittaisin koivutasoa (unissani, emme todennäköisesti jaksaisi sitä huoltaa, kokemusta massiivipuutason öljyämisestä on, ja nyt sitä on vielä ainakin neljä kertaa enemmän huollettavaksi) sekä 10x10 kaakelia hiukan tuohon Stringin kuvan ja käsittääkseni kyseisen kuvan stailanneen Lotta Agatonin oman kodin henkeen.

No, ans kattoa ja muhitellaan. 

Kommentit

Miu*** (Ei varmistettu)

Hei! Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta pakko kysyä. Bongasin nimittäin instagramistasi kuvan Timberlandin kengistäsi. Mistä ne on? Tahtoo samanlaiset hetinytäkkiä. :D

Hertta
Lilou's Crush

aleksi 13! Ostin nuo jo pari vuotta sitten muistaakseni, mutta varmasti jotakin samantyyppisiä löytyy! Ovat tosi tukevat ja lämpimät, parhaat kunnon lumikeleille :) ilman lunta tuntuvat turhan jäykiltä.

jeni (Ei varmistettu)
Hertta
Lilou's Crush

Hei kiittikiitti! Käyn heti tutustumassa!

I May Say (Ei varmistettu)

Minä onneksi vaan sisustan tällä hetkellä.
Nytkin on huuto menossa aidosta iranilaisesta matosta. Tuskin saan sitä, koska hinta on alittunut huomattavasti arvioidusta vasarahinnasta, mutta hey you never know!
Meillä on ihan karseat keittiöntasot myös (kiiltävä valk), mutta ne ovat niin hyvässä kunnossa ettei ole järkeä vaihtaa. JOS tasot joskus vaihdetaan, tehdään samalla keittiö toimivammaksi; nyt tuntuu siltä että ed asukkaat olivat vain tilanneet kaappeja toisen perään täyttääkseen tilan, miettimättä toimivuutta :-)

Liisa
Osasin!

Meillä on massiivipuutaso vahattu öljyvahalla ja se tuntuu tosi kestävältä. Ainakaan vielä nyt vuoden jälkeen ei ole mitään syytä uusintakäsittelyyn. Ja hylkii kosteutta ja likaa tosi hyvin. En tosin tiedä miten hyvin pelkkä öljy pitää tehdä uusiksi.

Liisa
Osasin!

Hyvin eli usein...

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuvittelin itsekin ennen, että massiivipuutaso on vaikea. Laitoin kuitenkin remontin yhteydessä kaksi vuotta sitten keittiön tasoksi vaahteraa, joka käsiteltiin silloin öljyllä ja vahalla. Kertaakaan en ole tasoa laiskuuksissani huoltanut, ja siihen tulee jatkuvasti pieniä vesiroiskeita ja ruoanlaittotahroja (yleensä kyllä pyyhin ne pois). Taso on kuitenkin ollut ihan loistava, näyttää edelleen uudelta. Suosittelen todella lämpimästi! Hyvä alkukäsittely ilmeisesti on kaiken salaisuus.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.