Terassikalustetta jos jonkinlaista

Lilou's Crush

On niin harmi, että meillä ei ollut minkäänlaista mahdollisuutta säilöä vanhan kodin ulkokalusteita -oli niin kivat pöytä, tuolit ja aurinkotuolit. Mutta minkäs teet. Nyt sitten metsästetään uusia. Mieluiten ottaisin just samanmoiset kuin nuo aiemmat, mutta yksikään niistä ei ole enää tuotannossa -Ikeasta olivat eri vuosina hankittuja, ja niin kovin mieluisia

 

Omaan makuuni ovat edelleen, samoin kuin tuolloin seitsemän vuotta sitten, eniten mustat, kevyehkörakenteisert ulkokalusteet. Ja mahdollisimman huoltovapaana, kiitos. Siinä, missä muutoin olen pro-luonnonmateriaalit, tässä tapauksessa olen aivan valmis metallille ja kaikenlaisille komposiiteille, jos sillä säästää ylläpitohommien viemän ajan.

Kahlatessani valmistajien tarjontaa selkein muutos muutaman vuoden takaiseen valikoimaan on ulkokalusteiden hiipiminen aina vain lähemmäs ihan tavan huonekaluja. Nopsasti vilkaisten tämän hetken trendituoleista ei voi edes sanoa, ovatko sisä- vai ulkokäyttöön, vai ehkä molempiin -tämä suuntaus ei näy niinkään näissä Jotexin 2018 malliston kauniissa kuvissa, mutta jos piipahtaa esimerkiksi JYSK:in sivuilla, sieltä niitä löytyy -mm. kovasti Eamesin DSW-tuoleista inspiraationsa saaneita istuimia.

 

 

 

 

Hintaluokkiahan on yhtä monta kuin kalustevalmistajia, itse katsastan sitä hintahaitarin alapäätä tahi korkeintaan keskivartalon seutua. Tuolit löysinkin jo, ja ne ovat matkalla meille. Iso pöytä vielä on hakusessa, kokomustana tai mustan ja puun värin yhdistelmänä olisi mieluisin.

 

 

Kommentoi