Terassikalustetta jos jonkinlaista

IMG_7692.jpg

On niin harmi, että meillä ei ollut minkäänlaista mahdollisuutta säilöä vanhan kodin ulkokalusteita -oli niin kivat pöytä, tuolit ja aurinkotuolit. Mutta minkäs teet. Nyt sitten metsästetään uusia. Mieluiten ottaisin just samanmoiset kuin nuo aiemmat, mutta yksikään niistä ei ole enää tuotannossa -Ikeasta olivat eri vuosina hankittuja, ja niin kovin mieluisia

 

Alassio_Desktop.gif

Omaan makuuni ovat edelleen, samoin kuin tuolloin seitsemän vuotta sitten, eniten mustat, kevyehkörakenteisert ulkokalusteet. Ja mahdollisimman huoltovapaana, kiitos. Siinä, missä muutoin olen pro-luonnonmateriaalit, tässä tapauksessa olen aivan valmis metallille ja kaikenlaisille komposiiteille, jos sillä säästää ylläpitohommien viemän ajan.

jot_1812_outdoor-living-utebord_mob.jpeg

Kahlatessani valmistajien tarjontaa selkein muutos muutaman vuoden takaiseen valikoimaan on ulkokalusteiden hiipiminen aina vain lähemmäs ihan tavan huonekaluja. Nopsasti vilkaisten tämän hetken trendituoleista ei voi edes sanoa, ovatko sisä- vai ulkokäyttöön, vai ehkä molempiin -tämä suuntaus ei näy niinkään näissä Jotexin 2018 malliston kauniissa kuvissa, mutta jos piipahtaa esimerkiksi JYSK:in sivuilla, sieltä niitä löytyy -mm. kovasti Eamesin DSW-tuoleista inspiraationsa saaneita istuimia.

 

jot_1812_outdoor-living-antibes-svart.jpeg

jot_1812_outdoor-living-BEACH-CLOSEUP_2.jpeg

 

 

jot_1812_outdoor-living-NES.jpeg

01.-jotex-utemobler-700x1050.jpg

 

Hintaluokkiahan on yhtä monta kuin kalustevalmistajia, itse katsastan sitä hintahaitarin alapäätä tahi korkeintaan keskivartalon seutua. Tuolit löysinkin jo, ja ne ovat matkalla meille. Iso pöytä vielä on hakusessa, kokomustana tai mustan ja puun värin yhdistelmänä olisi mieluisin.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *