Terkkuja Tampereelta!

Lilou's Crush

Lauantaiaamuna juoksin viimetipassa junaan, ja siitä alkoi meidän tyttöporukan virkistäytymisreissu! Tällä kertaa puksuteltiin kiskoja pitkin vajaan parin tunnin matkan päähän Tampereelle. 

Voin sanoa, että Tampereen reissu ei huvissaan ja hauskuudessaan hävinnyt laisinkaan edellisten vuosien Kööpenhaminan tai Tallinnan reissuille. Erilaisia reissut toki olivat. Tällä kertaa keskityttiin yhteisen ajan viettoon vailla sen kummempaa suunnitelmaa, ulkomailla yleensä tulee pakottava tarve katsella vähän laajemminkin ympärilleen.

Olimme varanneet saunallisen "sviitin" (no, oikeasti se oli kyllä nimestään huolimatta ihan tavallinen huone, vähän reilumman kokoinen vain, ja omalla parvekkeella) ja se oli kyllä aivan mahtava idea!

Lounaaksi teki mieli sushia, ja saimme vinkin Maruseki-sushiravintolasta. Ruoka oli taivaallista! Palvelu puolestaan oli todella todella hidasta, vaikka ravintolassa ei ollut lisäksemme kuin yksi seurue, mutta herkullinen ruoka ja todella sydämellinen tarjoilija paikkasivat kyllä tämän puitteen.

Lounaan jälkeen kipitettiin Stokkan kosmetiikkaosastolle ja ostettiin asiaankuuluvat vermeet: kuorinta-aineita ja naamioita, ja sitten saunottiin monta tuntia. Aika täydellistä tällaiselle saunomisen ystävälle. -Ja kerrankin voitiin rauhassa valmistautua iltarientoihin ilman kiirettä.

Illallisen varasimme ystävien suositusten johdosta Berthaan, aivan rautatieaseman viereen. Pidin paikan fiiliksestä ja rentoudesta todella paljon. Ruoka oli maittavaa, joskin olisi pitänyt ottaa kuuden annoksen menu, ei neljän annokset olivat herkullisia mutta melko pieniä. Tarjoilijat ja sommelier olivat todella asiansa osaavia ja pitivät kyllä asiakkaistaan todella hyvää huolta. 

Kumpikaan ruokapaikoista eivät olleet sieltä edullisemmasta päästä, Berthassa lasku jopa vähän yllätti suuruudellaan, mutta hyvissä ajoin ennakkoon tilatut junaliput ja neljään pekkaan jaettu huone olivat niin edullisia, että aivan hyvään budjettibalanssiin päästiin.

Illalla käytiin itselleni jo tutuksi tulleessa Moro sky barissa drinkillä kaupungin valoja ihastelemassa ja suojassa räntäsateelta. Sitten "nuorisolaiset" (eli ne alle neli- ja yksi alle kolmekymppinen) halusivat tanssimaan, ja yllätin itsenikin, kun sinnittelin yökerhossa tanssilattialla tamppaamassa puoli neljään! Tukka hiestä märkänä ja mekon selkä samoin, viimein sitten taksijonoon ja nukkumaan. Paluumatka menikin sitten puoliunessa junassa, sattui olemaan vielä puolentoistatunnin pikajuna, eli tuntuu, kuin Tampere olisi aivan käden ulottuvilla. 

Reissulle 5/5, kuten ystäväni Roosa hyvin summasi. Suosittelen kyllä lämpimästi tällaisia lyhyitä yhden yönkin pyrähdyksiä ystävien kanssa, jos se suinkin on mahdollista. Jaksaa taas tavallista arkea virkeämmällä mielellä. 

Kommentit

mahi77777 (Ei varmistettu)

very good looking girls.....recently I have many TV shows of famous celebreties on Titanium TV for free on my android Mobile,if u want u can try it from https://titaniumtv-app.com/titanium-tv-apk/

Anu_ (Ei varmistettu)

Hei, bongasin sinut yökerhossa ja piti tulla tunnustautumaan blogisi lukijaksi, mutta en sitten tullut häiritsemään. Sinulla on mielenkiintoinen blogi ja olet vieläkin kauniimpi luonnossa, kuin kuvissa .

Kommentoi