Tervetuloa uposen uuteen Lilyyn

Eilen aukeni uposen uusi vaihe  täällä blogielämässä, kun vanha kunnon Lily sai uudet vaatteet -ja itseasiassa paljon enemmänkin, oikeastaan kaikki muskelit ja selkärangankin.

Tunnustan, että en ensialkuun edes meinannut löytää paikkaa, mihin postaukseni kirjoitan, kun tutustumisesta huolimatta näissä uusissa neliöissä harhailin päättömänä, on muutoksessa valtavan paljon hyvää. Omaa blogiani vaivanneet kymmenet, sadat, ehkä tuhannet roskapostikommentit, jotka söivät kitusiinsa ne arvokkaat oikeat, ja joiden poistamiseen ei enää riittäneet sormet tai vuorokauden tunnit, ovat todennäköisesti historiaa.

Sellaiset asiat, jotka eivät lukijalle näy, ovat mm. WordPressin Drupal-alustalle koodattua saittia näppärämpi editori, jota totuin käyttämään jo aikanaan Indiedaysillä, ja johon olen töiden puolesta törmännyt monet kerrat . Myös kommenttien hallinta on monipuolisempaa, aika iso osa roskapostistakin menee suoraan roskakoriin kulkematta silmieni kautta.

On tässä vielä hommaa, paljon pitäisi fiksailla pikkujuttuja täällä omalla tontilla. On vähän niinkos olisi muutto päällä sekä virtuaali- että oikeassa elämässä.

Vähän siis olen ihmeissäni hässäkässä, kuten tuo meidän Olavi Olpertson kiinteistövälittäjän lahjoittaman viltin päällä. Kahtellaan!

Kommentit (6)
  1. Oletteko saaneet jo palautetta, ettei Bloglovinin kautta toimi enää Lilyn blogien seuraaminen uudistuksen jälkeen?

    1. Hei, tässä oli kuulemma ongelma, joka olisi korjattu -mutta ilmeisesti jos ei edelleenkään toimi, vaatii tarkempaa syynäystä! Kiitos kun laitoit viestin, pistin samantien eteenpäin!

  2. Kiva, että kommentit näkyy suoraan kirjoituksesi alla. Muutenkin tuntuu selkeältä ja freesiltä tämä uusi Lily! Ja nyt pystyn padillä myös zoomaamaan, ikänäkö alkaa vaivata😀!

    1. Joo, se on kiva juttu! alkoi olla vanha version kyllä tiensä päässä. vaatii tämä uusi totuttelua niin meiltä kirjoittajilta kuin lukijoiltakin toki. Ja arvaas kellä on ekat ikänäköhenkiset lasit juuri käytössä…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *