Testing, testing

Lilou's Crush

 

Heippa kaverit! Täällä testataan uutta Lilyä, käynnistyshankaluuksia on ollunna, kuten olette varmasti huomanneet, mutta ihan mahtava tästä tulloo! Ja onpas kivaa, kun olet tänne jo entänyt huoltotauon jälkeen. Taitavatpa nuo koodinikkarit taustalla tehdä hyvänäpitotyötä koko ajan, sen verran paljon uusia ominaisuuksia tänne on ilmaantunut noin bloggaajan näkövinkkelistä, ja sehän tarkoittaa entistäkin enemmän vietettyä aikaa täällä tontilla ja lisää postauksia. Myöhemmin täytyy vielä tulla laittamaan asetukset kuntoon jotta fontit sun muut on tuttuja.

Testing-testing-otsikko liittyy myös noihin arskoihin, joita sovitin Lindexillä. Kaiffarilleni Pupulandian Jennille pyöreät brillit sopivat yhtä hyvin kuin soma nenunsä, meitsi taitaa näyttää vain oudolta, enkä nyt uusia aurinkolaseja edes tarvitse. Mutta jos joku kiinnostui, tuollaiset löytyvät siis Lindexiltä alle 3€:n hintaan, olivat meinaas alessa.

Meikkis lähtee nyt ruokakauppaan ja sen jälkeen raidaamaan komeroitani, sunnuntaina olen nimittäin mukana Fashion-Kirppiksellä Helsingin Raflassa. Siitä vaikka huomenna lisää, ihanaa viikonloppua :)

 

Kommentit

Tyttönen (Ei varmistettu)

Hei mites sen Wilfa blenderi-arvonnan tulokset?! :) Täällä ollaan jo jännitetty kauan, ja seurattu aktiivisesti sivustoa, et josko ois kerrankin sattunut onni omalle kohdalle. Tahtoo tietää! :)

Hertta
Lilou's Crush

Minäpä kuule laitan Suville viestin heti, onko vaikea valinta jo tehty! Ja pian voisin laitella aamupalasmoothieni ohjeenkin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.