Testissä Biozellin hopeatuotteet ja tarjolla arvonta!

Lilou's Crush

*Yhteistyössä Biozellin kanssa*

Sain testattavakseni kotimaisen Biozellin uusia hiustuotteita. Uskoisinpa, että oman ikäluokkani neidoissa monella läikähtää lämpimästi sydänalassa, kun mieleen tulee The Hiuslakka, eli Biozellin valtava sininen lakkapullo... Ainakin itselläni siihen liittyy teinivuosilta liikuttavan kivoja muistoja -valmistumisia koulun diskoihin, parhaan kaverin kanssa vietettyjä kauneudenhoitoiltoja kaikenmaailman kokeiluineen ja ihan vain leppoisaa perusarkea kuten iskän jokakertainen "ahistus" lakansuihkinnasta kouluun lähtiessä...  Kuulostaako tutulta?

Olin vallan erityisen innostunut kokeilemaan hopeashampoota ja -hoitoainetta, sillä hiuksissani on tymäkästi punapigmenttiä, ja vaikka sitä raidoitetaan ja sävytetään tasaisin väliajoin kylmällä sävyllä, kaipaa keltaisuus (tapauksessani lähinnä alahiusten oranssisuus, jonka tuosta kuvastakin voi ehkä bongata, nyt tosin hopeashampoon käytön jäljiltä jo hillitymmäksi taittuneena,  kampaajakäyntien välillä pientä fiksausta.

Suihkussa minulta pääsi suusta ihastunut "ooh" kun kaadoin shampoota kämmenelleni -yleensähän hopeatuotteet ovat sinertäviä tai harmahtavia, mutta tämä syvän violetti sävy oli minulle ihan jotakin uutta. Hiuksissani oli ekalla kerralla melko paljon muotoilutuotteita, ja tein shampoopesun kahdesti; ensin nopea pintapuolinen pesu, ja sitten jätin shampoon vaikuttamaan noin viideksi minuutiksi, pullon ohjeen mukaan. Pesun päälle hoito, ja sitten odottamaan tukan kuivumista.

Lämpimän keltaisessa kylppärin valossa eroa ei heti huomannut, mutta seuraavana päivänä luonnonvalossa matkalla töihin huomasin kutrien olevan hillitysti mutta huomattavissa olevasti vähemmän keltaiset. Toistaessani saman rutiinin (ilman esipesua) seuraavalla kerralla, muutos oli yhtälailla hillitty mutta taas hitusen voimakkaampi. Keltaisuus siis taittui kerta kerralta, mutta tukasta ei tullut harmaata tai sinisävyistä, kuten joskus on minulle vahingossa käynyt...

Nyt olen käyttänyt tuotteita kuutisen kertaa, ja tässä yhteenvetoa

  • Hellän tehokas -taittaa keltaisuutta, mutta ei tee sinisävyistä mummotukkaa
  • Tuoksu on mieto
  • Ei aiheuta kaksihaaraisia melko huonossa kunnossa olevaa tukkaani kuten aiemmin käyttämäni blondishampoo ja hoito
  • Toiminee parhaiten muutaman pesun välein käytettynä, kosteuttava hoitoaine ei aivan riitä omille vaativille eli raidoitetuille ja luonnonkiharille hiuksilleni jokakertaiseen pesuun vaan tukkani vaatii säännöllisesti myös tehokkaampaa kosteutusta

Saamassani testipaketissa oli myös jo aiemmin käytössäni olleet syväpuhdistava shampoo ja kosteuttava hoitoaine, joita olen käyttänyt muutaman kuukauden tehoparina noin kerran kuussa. Käytän paljon kuivashampoota ja hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, ja syväpuhdistava shampoo on todella tarpeen, tai hiukset muuttuvat sameiksi ja takkuuntuviksi. Tätä pariskuntaa voin suositella; syväpuhdistava tuote on riittävät jytyä, että tukka tulee todella puhtaaksi, eli vallan natisevaksi (ei suotavaa muille shampoille kuin syväpuhdistaville!) mutta hoitoaine kosteuttaa ja siloittaa sen jäljiltä.

Syväpuhdistuksen jälkeen hiukseni kaipaavat aina vielä lisäkosteutusta, ja nyt minulla onkin paketin mukana tullut Arganölyeliksiiri käytössä, siitä voin kertoa kokemuksia myöhemmin, sillä olen ennättänyt käyttää sitä vasta kolme kertaa: ensimmäisellä kerralla en uskonut ohjetta, että "kaksi tippaa" on kaksi tippaa ja sillä selvä, ja päädyin turhankin öljyiseen lopputulokseen seuraavat kerrat menivät jo paljon paremmin ja latvat selvisivät pesun jäljiltä hyvin ja näyttivät siistiltä eivätkä "rapisseet".

Näistä tuotteista kiinnostuneille vielä tiedoksi, että hopeashampoossa ja -hoitoaineessa on UV-suoja, ja molemmat käyttämäni shampoot ovat parabeenittomia (parabeenit säilöntä-aineita, joilla on joissain tutkimuksissa katsottu olevan vaikutusta estrogeeniin ja sitä kautta mm. rintasyövän lisääntymiseen ja jotka toisille aiheuttavat allergiaa). Tuoksut ovat hypotuoksuja, eli sopivat useimmille tuoksuallergikoillekin. Hinnat ovat maltilliset, 7-11€ puteli.

Biozellin kampanjasivulla voit osallistua arvontaan jossa voi voittaa Lumin laukun tai Biozellin tuotepaketin. Sinne pääset klikkaamalla tästä!

 

PS. Ja täällä meikäläisen blogissa, jäin ihan noiden teinimuisteloiden valtaan, jos mieleesi tuli omia teinimeininkejä Biozellin hiuslakasta, voi kerro ja jaa ne! Arvontaan kuitenkin voit osallistua vain kamppissivulla :)

Kommentit

HennaR

Itse muistelen lämmöllä teinivuosien Seppälässä myytyä hiuslakkaa, sellaista isoa pinkkiä putelia. En edes muista oliko se tehokasta, mutta se esineenä on jäänyt vahvasti mieleen ja muistuttaa juurikin erinäisistä diskoilloista. Hämmästyttävää millaisen nostalgiamyrskyn hiuslakka voi aiheuttaa :D

Miss T (Ei varmistettu)

Oletko kokeillut Fudgen hopeashampoota? Paras mitä olen löytänyt ehdottomasti ja paljon on noita hopeashampoita kokeiltu! Hiukseni luonnostaan aika tummat ja kun on kovin blondatut menevät helposti tosi kellertäviksi. Jos et ole kokeillut, suosittelen ehdottomasti!!

--Maarit-- (Ei varmistettu)

Heips! Komppaan edellistä kommentoijaa: Fudgen hopeashampoo on loistava ja sopisi varmasti sullekin. Itselläni on nimittäin myös punapigmenttiset, luonnonkiharat hiukset, joita vaalensin raidoituksella vuosikausia. Fudge muuten jämähtää käsiin, jos ne on tosi kuivat tai ei välittömästi levityksen jälkeen huomaa pestä käsiään saippualla... Fudgea ei tarvitse käyttää joka pesussa, on niin tehokasta että liikakäytössä voi alkaa sinertämään. Mutta pelkoa sinisyydestä ei pitäisi kohtuukäytössä olla. Nyt on hopeashampoo jäänyt unholaan kun päätin kokeilla eloa punatukkaisena: Mad Menin Christina Hendricks -look sopii ällistyttävän hyvin, vaikka ikäni olen tapellut punapigmenttiä vastaan. :)

curiosity didn't kill me (Ei varmistettu)

Aivan asiaan kukkaruukun aluslautasesta...eli tästä

http://divaaniblogit.fi/adalminassecret/

uusimmasta postauksesta tuli mieleen että voisitko kertoa millainen tuttavuus on Mungo-Anna? Hän ei tästä tilaisuudesta kirjoittanut sanaakaan eikä muutenkaan kovin mairittelevasti ikinä muista bloggaajista, päinvastoin, miten epäkohteliaita ja ilkeitä muut suomalaiset bloggarit kuulemma irl ovat. Kysyn nyt vaikka taidan jo tietää että et kerro mitään. ;-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Saakohan noita tuotteita ihan helposti marketeista tms? Ryökälemäinen mieheni oli kuluttanut loppuun Redkenin hopeashampoon, eikä kertonut siitä mitään. Tarvitsen akuutisti jotakin hopeashampoota, ja jos nyt alan tilailemaan lemppari-Redkeneitäni Briteistä, tukkani ehtii kellastua :)

Yllä olleet Fudgen ylistykset otin myös mielenkiinnolla vastaan.

Kivaa kevättä,

Blondipää Tokion rakastaja

Hertta
Lilou's Crush

hennaR, voi muistan minä tuonkin -Proffs tms taisi olla nimeltään, ja jestas, olipa siinäkin tymäkkä tuoksu :) Tosi hassua, miten jotkut aivan arkipäiväiset jutut tuo mieleen niin paljon muistoja :)

MissT, Kiitos vinkistä! En ole tainnut koskaan kokeilla mitään Fudgen tuotetta, ellen vallan väärin muista, täytyy pistää muistiin merkki! Omani ovat kyllä ihan hassut, vaikka eivät ole kovin tummat, silti vetävät ihan oranssiksi. Omituiset karvat :)

Curiosity didn't kill me, haha, hyvä termi :D  en tosiaan osaa tuoda aluslautaselle  mitään mehukasta blogimaailman piireistä, sen verran vähän niissä pyörin -Annankin olen tavannut vain pari kertaa, oikein kohteliaissa ja hyväntuulisissa merkeissä :)

Blondipää Tokion rakastaja (hei, toi vois olla vaikka mää!) näitä tuotteita saa ihan justiinsakin marketeista ja muista päivittäiskosmetiikka tarjoavista paikoista! Äkkiä Prismaan tms kurkkimaan, ja hinnat oli onneksi tosi kivat :) Toivottavasti tykkäät! Lue muuten shampoosta ohje ja vaikutusaika, itse en tosiaan ekana edes tajunnut!

Taru-vierailija (Ei varmistettu)

Juu, siksi mä tuon nimimerkin keksin kun tuli mieleen miksi mä täällä blogissa hengaan :) Oli erityisen kivaa kun laitoit postauksia Tokiosta, lempikaupungistani. Oon asustellut siellä yhden kesän ja käväissyt muutamana. Tänä kesänä taas pääsen kuukaudeksi sinne nuuhkuttelemaan kuuman kosteaa, kaskaiden säksätyksen sävyttämää kesäilmaa.

Keep it goin'

Taru, se blondi myös

Kommentoi