Testissä L300 -voita kosmetiikkaa kuin apteekin hyllyltä

Lilou's Crush

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L300

Tänä keväänä olen testannut muutamia ihovoiteita pitkään ja huolellisesti. Viimeisen kuukauden verran käytössäni on ollut ruotsalaisen L300 -merkin Bright&Firm -sarjan päivä- ja yövoide sekä silmänympärysvoide. Sarja onkin itselleni entuudestaan tuttu, sillä aikaisemmin olen käyttänyt kuivan ihon tuotteita, joista etenkin misellivedestä pidin kovasti. On aina kiva löytää edullisia, hyvin toimivia tuotteita -kuten tiedättekin, suosin etenkin meikeissä paljon markettimerkkejä, ja ihonhoidossa poukkoilen luksuksen ja edullisten merkkien välillä sekä apteekkimerkeissä ja luonnonkosmetiikassa. 

Bright & Firm on sarjan uusin tulokas, tarkoitettu aikuiselle iholle (krhm... muistin taas viime viikolla kertoa itseni kaksi vuotta nuoremmaksi kuin olenkaan, oliskos sitä jotain salvaa aivoillekin, kun harmaat solut siellä tuntuu rappeutuvan ihan etuajassa...) Aikuisella iholla on omat haasteensa, joista Bright&Firm lupaa vähentää pigmenttiläiskiä, tasoittaa ryppyjä ja kirkastaa ihoa.  Pigmenttiläiskistä itselläni ei (vielä) ole kokemusta, mutta kieltämättä viimeinen vuosi on ollut iholle muuten aika rankka hormonaalisine muutoksineen ja todella vähiin jääneiden unien vuoksi.  Meno näkyy nykyään naamasta ihan toiseen malliin kuin nuorempana: ensimmäistä kertaa olen itsekin havahtunut siihen, että kas, minullahan on ryppyjä. Ja kyllä, kenties ovat siellä jollottaneet jo hetken, mutta nyt havahduttivat jo minutkin. 

Tuotteet ovat sopineet ohuelle iholleni oikein hyvin: ei ärhentelyä, kuten joskus uuden sarjan aloituksessa: ei punoituksia, ei kutinoita tai ihottumia. Iho voi selvästi hyvin, vain satunnaisia pieniä epäpuhtauksia on viimeaikoina ilmennyt. Tämä johtunee siitä, että tuotteissa ei ole yleisesti ärsyttäviksi todettuja aineita kuten mineraaliöljyjä, parabeeneja tahi hajusteita.

Päivävoide tuntuu hyppysissä jonkin verran tukevammalta kuin yövoide, johtuisiko kenties mukana olevasta suojakertoimesta? Molemmat voiteet levittyvät hyvin ja imeytyvät nopeasti, eikä päivävoide rullaudu meikin alla. 

Aloittaessani voiteiden käytön, nenääni hiukan kävi tuo "tuoksuton" tuoksu, joka on vähän lääkemäinen eikä siksi hurmaa kuten hempeät kukkaistuoksut. En kuitenkaan tähän enää kiinnitä huomiota, niin tottunut olen tuohon perusvoiteista tuttuun hajuun. 

Silmänympärysvoide sekä kosteuttaa että lupaa vaalentaa tummia silmänalusia, harmillisesti omani ovat nyt vajaiden unien vuoksi poikkeuksellisen tummat  ja sopiva aine niiden peitoksi lienee Tikkurilan Remontti Ässä. Voin vain pohtia, kuinka pikimustat ne olisivat, ellen olisi pitänyt huolta, että rasvaan nekin aamuin illoin. Tämä voide on tuntumaltaa napakampi kuin aikasemmin käyttämäni, mutta ei kiristele iholla. 

Haluan vielä mainita erityisen ilahduttavan asian: pakkausmuotoilu on erittäin kiva, samoin kuin annostelusysteemi. Kaunis pitkulainen purkin muoto tuo nimittäin esteettisyyden lisäksi mukanaan muitakin etuja: pitkulainen pullo on tosi näppärä pakata reissuu mukaan, ei enää pullottavien purkkien vuksi ratkeile nesessäärini vetoketjut. Pumppupullo puolestaan on hygienisyytensä vuoksi erinomainen juttu.

Kiinnostaisiko kokeilla sarjaa? Tällainen samanlainen l300 Bright&Firm -tuotepaketti, sisältäen päivä- ja yövoiteet sekä silmänympärysvoiteen arpoisin yhdelle innostuneelle.

Jos haluat osallistua arvontaan, kerropa alla, millaisia temppuja sinun aikuinen tai aikuistuva ihosi on alkanut tehdä. Liitä kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite jos et ole rekisteröitynyt lilyläinen. Osallistua voit keskiviikkoon 3.6.2015 klo 23.00 saakka. Olen yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti pian arvonnan jälkeen, jotta saadaan paketti matkaan.

Odotan mielenkiinnolla ihojuttuja!

Kommentit

Juhannusr... (Ei varmistettu)

Nyt päälle nelikymppisenä on maksaläiskiäkin alkanut ilmaantumaan. Huomaan kiinnittäväni enemmän huomiota suojakertoimiin.

laulau (Ei varmistettu)

Aikuistuva ihoni on tehnyt yleisesti vain hyviä temppuja: teinivuosien oikkuilut ovat lähes tiessään. Ainahan jotain haluaisi muuttaa mutta pääasiassa ihoni voi varsin hyvin tällä hetkellä, mihin varmasti vaikuttaa myös oma vaivannäköni ihonhoitoon. Tosin eipä ole vielä raskauksia koettu: näkee sen sitten joidenkin vuosien kuluttua sen vaikutuksen ihoon. Negana ainoastaan allergeeneihin (atooppinen) ihoni reagoi vahvasti (vielä entistäkin vahvemmin) näppylöillä ja punoituksella, monesti myös nokkosrokolla, mutta allergeenejä onneksi osaa itse pääasiassa välttää ja kortisoni auttaa. :-)

Elina1 (Ei varmistettu)

Pigmenttiläiskät, rypyt syvenee, you name it. Taistelu on alkanut ja hyvät tuotteet tulevat todella tarpeeseen!

Katsa (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä ei ole onneksi mitään ongelmaa kasvoilla mitä nyt joskus finnegä tulee kun oikein paljon popsii suklaata:) Mutta kädet, niin ryppyiset ja kuivat kun vanhalla mummolla! Kova peseminen ja arjen työt näkyvät niissä.

Pia S (Ei varmistettu)

Maksaläiskät! Muuten iho on paremmassa kunnossa kuin nuorena, vaikka ryppyjäkin on näkyvissä :)

vape (Ei varmistettu)

Alkuraskauden hormonihyökkäyksen jälkeen kasvojen iho on pysynyt näpyttömänä, mutta silmänympärykset ovat sitäkin tummemmat vauvan kanssa valvomisen seurauksena. ..samoin ne silmänseudun pienet juonteet ovat nyt ihan reilusti ryppyjä

NunnuT (Ei varmistettu)

Itselläni aikustuvassa ihossani finnit ovat aikalailla kadonneet mutta niiden tilalle on tullut satunnaisia kuivia läiskiä erityisesti suun ympärille sekä poskiin. Muuten iho todellakin on paremmassa kunnossa ja näpyttömämpi kuin teininä :)

saaratirk@gmail.com

Ripistikkeli (Ei varmistettu)

Aikuinen eli aika vanha ihoni on ilkeillyt viime vuosina muuttumalla ryppyiseksi. Kesän kruunaavat vielä ihanat maksaläiskät ylähuulessa ja otsassa. Ja tänäkään vuonna en muistanut aloittaa suojakertointen käyttöä ajoissa!

Olen raskaana ja pigmenttiläiskiä on ilmestynyt kasvoille, varsinkin nyt kun on ollut aurinkoisia päiviä. Huuleni ovat saaneet ruskean rajauksen :(. Lisäksi sain riesakseni ruusufinnin, joka on onneksi jo hieman rauhoittunut.

HeliHein (Ei varmistettu)

Kuiva ihoni kuivuu entisestään, maksaläiskiä on ilmestynyt kasvoille ja iho on herkkä ärtymään mm. säidenvaihteluiden vuoksi.

Ninatanja (Ei varmistettu)

40+ on ihoni valitettavasti kesäaikaan kuin pakanamaan kartta ja synnynnäisesti silmänympärykset ovat mustat joka on perittyä monen sukupolven takaa. Jo aikaisin keväällä aloitan aurinkosuojan käytön, että ihan pahimmalta läiskittymiseltä välttyisin..... tosin aina en välty. Muulloin hoidan ihoani monta vuotta sitten hyväksi todetulla oliviiöljy+sitruuna+hunaja-seoksella johon lisään kahvinpuruja kun kuorin ihon. Tämä käy kroppaan ja kasvoille loistavasti :)

Hilippa (Ei varmistettu)

Epätasaisuus, Punoittavat posket ja pintakuivuus.

Nina70 (Ei varmistettu)

Tietty muutamia ryppyjä, mutta iho näyttää välillä samealta. Muutama pieni pigmenttiläiskä,joista ei oikein pääse millään eroon.

Pände (Ei varmistettu)

Otsa killtää ja leukaan tulee näppyjä ja ikää on 61.

Koiramäki (Ei varmistettu)

Minulla on tullut iän myötä kuivia läiskiä ja ryppyjä naamaan. Ostin ko. tuotetta n. kk sitten ja olen tosi tyytyväinen siihen.

KaMaria (Ei varmistettu)

Olen tällä hetkellä raskaana rv 39 ja takana on 2 vuotta huonoja unia ja hormonaalista heittelyä raskauden ja imetyksen kanssa. Lisäksi rypyt tosiaan alkaa näkyä ja etenkin turvonneessa aamunaamassa ja dekolteessa näkyy harakanvarpaita. Olisipa osannut nuorempana välttää aurinkoa jos olisi edes vähän saanut lykättyä noita!

Nitta (Ei varmistettu)

Mun naama on muuttunut kirkuvan punaiseksi ja entistä ärtyneemmäksi. Oiskohan näistä apua?

Hillaliisa (Ei varmistettu)

Ikää on 40 ja ensimmäinen maksaläiskä iiiikkk! Lisäksi pintakuiva ja herkkä iho, nyt käytössä ilmeisesti liian tukkiva voide kun pieniä valkoisia näppyjä ilmaantuu silmien ympärille.

santtu64 (Ei varmistettu)

Hei!aikuistuva ihoni on ohentunut ja muuttunut sekaihosta, kuivaksi sekaihoksi, joka kaipaa kosteutusta aamuin illoin ja reippaasti.Lisäksi on couperosaihoa T-alueella, joka vaatii omat hoitavat tuotteensa. Ensimmäiset rypyt ovat tulleet silmien alueelle,kosteutan myös silmien ympäristöä, joka on hidastanut varmaankin syviä ryppyjä. Kokeilisin mielellään ko.tuotteita, sillä olen kuullut pelkkiä kehuja! / sandi.osterlund@luukku.com

Vertsu (Ei varmistettu)

Mokoma on alkanut rypistymään!

SH (Ei varmistettu)

Näppyjä ja vihainen sibeliusryppy silmien välissä.

nina Jokelainen (Ei varmistettu)

finnejä tullu

ulpis (Ei varmistettu)

minun aikuisen ihoni olotila on hyvin vaihtelevainen. pigmenttihäiriöt ja näppylät tulee ja menee. sibeliusryppy tunkee itsepäisesti silmien väliin. t-alue kiiltelee ja poskissa kiristää. ei käy tylsäksi...

MissP (Ei varmistettu)

Mikään ei ole inhottavampaa, kuin ihon kuivumisesta johtuva rypistyminen ja kutiseminen! Miten voikin olla mahdollista, että rasvoittuva sekaiho alkaakin kuivumaan ja vaatimaan kosteutusta vuosi vuodelta enemmän?! Huultenympärysihossa näkee heti pieniä huulirypyn alkuja, jos kosteutta ei ole tarpeeksi. Otsanahkaa kiristää, jos sitä ei palvo. Kaulan iho haluaa huomiota joka aamu ja ilta. Voi sitä putelimäärää, mikä kylppärin hyllylle alkaa kertymään...

H-M 68 (Ei varmistettu)

Ihoni on aina ollut kuiva, mutta nyt kun 50 lähestyy, niin kuivuutta on entistä enemmän. Alkaa keinot olla vähissä..

AnSo (Ei varmistettu)

Ei oikeastaan mitään, ihoni on aina käyttäytynyt hyvin ja toimii niin edelleenkin, kunhan muistan itse huolehtia siitä aamuin illoin vähintään hyvin rasvaamalla.

hillevi (Ei varmistettu)

65-vuotiaan iholle tulee ryppyjä ja maa vetää puoleensa ihon roikkumisena. Ei näytä mitkään voiteet auttavan

kristiina15 (Ei varmistettu)

Maksaläiskät! Ensin luulin niiden olevan pinttynyttä (?) likaa, kunnes tajusin, että niitä on myös käsissäni. Yhyyyyyy.... ryppyjen määrää ei voi edes käsittää.

JenniH (Ei varmistettu)

Heippa! Kylläpä ne on vaan ne pigmenttiläiskät, joita hiljalleen on alkanut ilmentyä. Nyt hieman yli kolmekymppisenä olisikin kreivin alkaa ryhdistäytyä ihon suojaamisen suhteen.

Stina 50 (Ei varmistettu)

Ennen niin kuulas, mutta kuiva ihoni on nyt viisikymppisenä muuttunut rasvaa puskevaksi ja pintakuivaksi. Näppyjä ja mustapäitä nousee joka paikkaan.

pihka (Ei varmistettu)

Iho on muuttunut herkemmäksi ja (pinta)kuivemmaksi, mutta näpyt eivät harmi kyllä ole kadonneet vieläkään. Joskus naama näyttää niiden osalta lähemmäs teini-ikäiseltä..

Ihoni muuttuu vuosi vuodelta kuivemmaksi. Lisäksi silmänympärykseen on ilmaantunut juonteita, vaikka yritän muistaa niiden rasvauksen joka päivä... Apua!

Ihoni on muuttunut pintakuivaksi. Toki rasvauksessa on saattanut ote hiukan lipsua.

Hukkakukka (Ei varmistettu)

Tyynyn- tai lakananjäljet kasvoissa ja muualla ihossa eivät lähdekään yhtä nopeasti pois enää!

eijainkeri (Ei varmistettu)

Yhtenä päivänä ihana, toisena kuiva ja kirvelevä; voi kun löytäisi tuotteen, joka tasapainottaa ihon :).

Marjak (Ei varmistettu)

30-jälkeen ihoni alkoi kuivua todella paljon etenkin talviaikaan. Samoin päänahka ärtyy helpommin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Auringonoton jälkeen ihooni tulee helposti maksaläiskiä. Ihohuokoset suurentuvat ja ihoni kuivuu.

Helle1 (Ei varmistettu)

Maksaläiskät ja rypyt:)

Mirva (Ei varmistettu)

Pieniä (ja joskus suurempiakin) epäpuhtauksia. Ja ongelmakohdat on ajoittain vielä ongelmallisempia.

ruis (Ei varmistettu)

Kevään korvalla, kun ensimmäiset auringon säteet alkavat lämmittää, on parasta kaivaa suojakertoimet esiin. Nenän alla muutaman vuoden kiusanneet "aurinkoviikset" eivät enää onneksi ilmesty kuin hiukan toiselle puolelle, mutta poskiin silmien alapuolelle aurinko tekee heti pikkuiset maksaläiskät. Ne haalistuvat sitten joskus syksyllä vaaleammiksi. :/ Ja finnejäkin on kokoajan hiukan jossain

Ei enää aurinkoa näimmä... (Ei varmistettu)

Olen aina ennen ruskettunut kauniisti vaikka en tarkoituksella olekaan koskaan aurinkoa varta vasten ottanut.
Viime kesänä alkoi kasvoille muodostua pigmenttiläiskiä ja nyt auringon eka pilkahdus sai kasvoni näyttämään maailman kartalta.
Todellakin kärsin tästä ja monia muita aineita olen jo ehtinyt kokeilla ilman toivottua tulosta.

MariiaL (Ei varmistettu)

Ihostani on viime vuosina tullut herkempi ja aiempaa kuivempi. Talvisin muut kuin Lumenen SOS-rasvat ja Bodyshopin vartalovoit eivät tunnu riittävän. Toki myös olen alkanut kiinnittämään huomiota siihen, että aurinkorasva löytyy aina matkasta, sillä ihon vanheneminen ja auringon haittapuolet alkavat kyllä näkyä jos toimenpiteitä ei aloita pikimmiten! Kasvoihini on tullut myös lisää luomia (tämä ilmeisesti geneettistä) mutta toistaiseksi ne ovat vain söpöjä!

Kohta kolmekymppinen ihoni on T-alueella rasvoittuva, muualla kuiva. Silmäkulmissa ja otsassa alkaa uhkaavasti näkyä ensimmäisiä ryppyjä.

Pepizu (Ei varmistettu) http://punatukan.blogspot.fi

Kyseisen sarjan vaahtoputsari on jo hyväksi havaittu, kiva olis testata muotakin tuotteita.
Voi ristus, mitäpä iho ei tähän ikään olis tehnyt ja temppuillut! Juuri kun luulet, että ahaa, tämä on mun ihotyyppini, niin paskat, pari viikkoa ja se onkin ihan toinen :D
Eli yhtä päättämätön ja vaihtelunhaluinen kuin pärstänhaltijakin :)
Eipä kyllästytä....

SNM (Ei varmistettu)

Sanoohan sen laulukin, että sen näkee naamasta... Itsellä on viime vuosina ilmaantunut maksaläiskiä. Tai oikeastaan havahduin tähän jo vuosi sitten kesällä. Tai ovatko ne sitten hormiläiskiä tai pigmenttihäiriötä tai miksi näitä nyt kutsutaan. Kesällä se erottuu selvemmin kuin talvella. Voisi sanoa, että naama on välillä aika kirjavan näköinen. Tätä vaivaa ei ole nuorempana ollut. Olen joitain voiteita kokeillut, mutta ei ole ollut vaikutusta. Nyt ostin testimielessä L300 sarjan yövoiteen. Katsotaan onko pelkästään tällä mitään vaikutusta. Iho on koetuksella harrastusten vuoksi, talvella hiihtoa ja kesällä golfia. Suojausta siis tarvitsisi. Voiteiden osalta olen sekalainen kokeilija, joskus on halpoja markettiversioita, joskus kalliimpia merkkejä, joskus apteekin tuotteita ja joskus luonnon kosmetiikkaa. Ehkä sellainen fiiliskäyttäjä enimmäkseen :) Sen on kyllä huomannut, että ikä alkaa kasvoissa näkyä. Mitähän se sitten on 10 vuoden päästä kun on lähempänä 50 kuin 40 vuotta.

Pinjuuna (Ei varmistettu)

Ihoni on pääsääntöisesti hyvässä kunnossa, mutta iän tuomia muutoksia näkyvissä, kuten löystyminen, pigmenttimuutokset, epätasainen väri...

Päivi** (Ei varmistettu)

Sain ekan lapseni loppusyksyllä. Raskausaikana kukoisti iho ja tukka - nyt kun hormonitoiminta on palautumassa alkutilaan niin huhhuh, tukkaa on lähtenyt tukuittain ja kasvot ovat yhtä aikaa kuivat ja näppyläiset, etenkin nenään ja otsaan pukkaa pikkunäppyä ihan jatkuvalla syötöllä, argh! Hyvä kosmetiikkasarja olisi tarpeen.

Ninde69 (Ei varmistettu)

Nelikymppisenä alkanut punottaa ja pieniä näppyjä. Toki aina kiusannut erittäin kuiva iho.

S78 (Ei varmistettu)

Perussairauden myötä iho kuiva ja lääkityksen myötä herkistynyt entisestään esim. auringolle. Hilseilee ja nyt iän myötä tuntuu vaan pahenevan näppyily. Teinityttären kanssa, jolla paha akne ollaan kuin kaksi marjaa, kun vielä samaa näköäkin on paljon. Jospa tän joskus sais jollain kuntoon...ikäkin lähempänä neljää kuin kolmeakymmentä.

Samsara (Ei varmistettu)

Kaikkea mahdollista: kuivuu , hilseilee, ryppyjä syntyy vaiuhdilla,menettää kimmoisuutensa, on harmaa ja väsyneen oloinen. Voiteet olisi todella tarpeen, kun en enää ole niin nuori ja kun itse en kykene ostamaan .

Pages

Kommentoi