Testissä tehokas kauneusjauhe iholle

Kaupallinen yhteistyö Oslo Skin Lab

PA140924.jpg

Tässä sitä ollaan, ihan tarkalleen 40,5 vuotta. Ja tosihan se on, että vaikka sisikunta tuntuu nuorelta, tai ehkä ennemminkin iättömältä, on pintapuolessa erilaisia iän tuomia juttuja. Eipä ne haittaa, kertoo eletystä elämästä, mutta en niistä nyt sen suurempaa iloakaan irti revi. 

IMG_0606.jpg

Sain testattavakseni Oslo Skin Labin Anti Wrinkle Collagenia kahden kuukauden ajalle, joista olin kuullut paljon hyvää niitä kokeilleilta -kiinnostuin testaamaan, kuinka onnistuisin kohentamaan ihoani näin simppelillä ja ”non invasiivisella” menetelmällä. Kollageenin tuotanto alkaa nimittäin vähentyä ihossa iän myötä, noin kolmesta kympistä ylöspäin mennään alaspäin (ja täällä ollaan siis jo hyvässä liu’ussa…) -se on tärkein yksittäinen ihon kimmoisuuden säilyttävä tekijä. Iän viemän kollageenin lisäksi ryppyjen syntyyn vaikuttaa toki moni muukin asia: kaikkien tuntema aurinko ja tupakka, sekä saasteet ja ruokavalio.

IMG_0611.jpg

IMG_0614.jpg

Opin tässä testin aikana kaikenlaista, että mikä tahansa kollageeni ei auta ryppyasioissa: sen on oltava juuri tietynlaista. Tämä nimenomaan ihon hyvinvointia varten kehitetty kollageenituote on jauheen muodossa, ja nautitaan mihin tahansa ruokaan tai juomaan sekoitettuna. Itse join sen ihan simppelisti kylmän veden kanssa: jauhe lasiin, kylmä vesi päälle, kevyt sekoitus että jauhe liukenee veteen ja sitten vain kurkusta alas.  Juoma ei siis maistu millekään, eikä tunnu suussa millekään, kun se on liuennut. Ja tosiaan, vaikka iltapuuroon sekoitettuna tai mehussa tai smoothiessa sen voi nauttia yhtä lailla.

IMG_0609.jpg

Minulle tarjottiin mahdollisuutta käydä mittauttamassa iho ennen ja jälkeen tämän ”kuurini”, mutta valitettavasti syksyni on ollut niin täynnä hurlumheitä, että en mitenkään saanut käyntejä sovitettua työ- ja perhe-elämän karuselliin. Mielenkiintoista se toden totta olisi ollut, vaikka hiukan olisi jännittänytkin kuulla, mitä hoppu ja hässäkkä ja tuolloin todella vähäuniset yöt ovatkaan tehneet iholle…

PA140929.jpg

Itse en tuijota peiliin kovinkaan tarkasti, mutta nyt testin ollessa ihan loppuvaiheessa, olen tarkastellut terävällä silmällä. Otin ennen-kuvat juuri ennen kuurin aloittamista ja nyt kuurin päätyttyä jälkeen -harmi, että valaistusolosuhteet ovat radikaalisti muuttuneet tässä parissa kuukaudessa, eli täysin vertailukelpoista otosta ei saanut napattua sitten millään ilveellä tai ilmeellä, mutta lähikuvat kuitenkin kertoo tilanteesta. Huomasin silmänympärysrypyissä madaltumista: sekä silmien alla että silmäkulmissa, tiiraapa vaikka kuvia! Kaksi ylempää kuvaa valkoisella paidalla siis se klassinen ”ennen” -tilanne, ja nämä jälkimmäiset ”jälkeen”.  Erityisen hyvin ”vanhat rypyt” näkyvät tuossa puolen nassun kuvassa jota voi verrata näihin kahteen alimmaiseen.

PC115779.jpg

PC115753.jpg

Kuulin jostain, että kollageeni saattaisi auttaa myös nivelvaivoihin. Sen väitteen alkuperää en valitettavasti muista, mutta tämä pulpahti mielen pinnalle, kun huomasin, että synnynnäinen leukanivelvaivani on ollut harvinaisen siedettävä tovin aikaa, vaikka vähän edelleen vaivaileekin. Saattaa johtua tästä, säännöllisesti ainakin olen kollageenini nauttinut. Kiinnostavaa!

Jos haluat kokeilla Oslo Skin Labin kollageenia, nyt on hyvä tilaisuus, sillä  sen voi tilata tästä klikkaamalla puoleen hintaan, 17,85/kk. Tilauksessa ei ole sitoutumis- eikä irtisanomisaikaa, ja 14 päivän palautusoikeus. Sivuilta löytyy myös enemmän tietoa tuotteesta.

 

PS. Huomio vegaanilukijat: kollageenijauhe on eläinperäinen tuote, se syntyy karjatalouden sivutuotteena. 

Kommentit (6)
 1. anjalina tol
  7.2.2019, 07:57

  Informative post and looking forward to reading more. I hope it will be helpful for many people that are searching for this topic.
  http://freegiftcardgenrator.com ||| http://onlinefreegiftcodesgenerator.com ||| http://onlinefreegiftcardgenerator.com

 2. agario games
  26.12.2018, 09:21

  I really like your website and specially this post and that’s the reason I am commenting here http://ducklife4.games

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *