Testissä: Yves Rocher Flirty Glamour /Autumn 2012

Lilou's Crush

Ystäväni Pupulandian Jenni on yksi neljästä pohjoismaisesta bloggarista, jotka ovat olleet mukana luomassa Yves Rocherin tämän syksyn meikkilookit, Autumn Looks 2012. Omia meikkisuosikkejaan ovat olleet meidän Jennin lisäksi valitsemassa Norjan Lene Orvik, Petra Tungården Ruotsista ja Christina Dueholm Tanskasta. Kampanjasivuilta pääsee katsomaan videoita ja vinkkejä kaikista tyyleistä ja tietysti myös hankkimaan ne itselleen.

Meikäliini meikki-intoilija sain myös valita yhden tyylin testattavakseni. Halusin kokeilla jotakin ihan uudenlaista, ja niinpä valitsin Lenen Flirty Glamourin toteutettavakseni -omaani en tosin taiteillut juhlameikiksi kuten Lenen alkuperäislookki,vaan myös arkipäivän piristykseksi sopivaiseksi, eli vähän hillitymmin.

Flirty Glamourissa pääosassa ovat ehdottomasti huulet! Kirkas oranssinpunainen kosteuttava huulipuna  riittäisi meikiksi melkein yksinään, mutta kun se saa kaveriksi helmiäisvaaleat luomet, huolitellut kulmat ja kapean mustan rajauksen, oli näyttävä meikki valmiina nopeammin kuin ehdin arvatakaan, suih saih ja siinä se oli.

Levitin muuten jauheluomivärin kämmenen kautta siveltimellä luomille, ja varisuttelin ylimääräiset pois, niin kimalteita tulee vain sinne, minne tarkoitettukin.

Ihastuin erityisesti tuohon kapeakärkiseen rajaustussiin; en ole niin siistiä jälkeä saanut koskaan aikaiseksi nakkisormillani. Kulmakynässä oli hyvä, napakka terä, ja sävy sopi just eikä jetsulleen kulmilleni, jotka ovat omituisen tummat näin vaaleaihoiseksi.

Meikki näytti minusta aluksi siltä, että sen kanssa "kuuluu" olla hiukset kiinni. Kun avasin tukan, meikki muuttui hillitymmäksi, eikä se hassumpi ollut silloinkaan!

Mitä tykkäätte tällaisesta räväkämmästä meikkikokeilustani? Entä mikä teidän suosikkinne tyyleistä oli? 

 

PS. Edellisestä Yvesin kokeilusta oli jo 20 vuotta, ja mieleen tuli tulvimalla muistoja lapsuudesta, kun äidin kanssa näpertelimme niiden revittävien tuotelappusten kanssa, muistatteko niitä? Tai muistatteko niitä mininäytehuulipunia, ai että! Olivat ihan eppuekoja meikkejäni. Voi että!

 

Kommentit

annemi

VAU mitä kuvia, tykkään :)

Oma mummuni on aina käyttänyt Yves Rocherin tuotteita, hän tilasi niitä aina postitse ja kun mummulassa kävi kylässä oli meikkipöydällä aina jotain uutta ja jännää. Voi niitä aikoja!

inkkudaa (Ei varmistettu)

voi hertta, miten kaunis oletkaan! <3

D (Ei varmistettu)

Nyt tökkii, joku tuossa väriyhdistelmässä tuntuu "väärältä". Kaunis olet silti.

onpas kauniita kuvia ja hienoja värejä!

tyylialkemisti

Ihana Hertta:) Tykkään näistä kuvista (ja meikistä) tosi paljon. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Olet kyllä kaunis, mutta tämä meikki saa sinut näyttämään ikäistäsi vanhemmalta. Ei oikein sovi sinulle.

Hertta
Lilou's Crush

Annemi, ne kyllä taitaa kuulua jollain tapaa suurimman osan 70- ja 80-luvuilla syntyneiden lapsuuteen äidin tai mummun kautta :)

inkkudaa, kiitos kovasti, oli tosi hauska kokeilla jotakin ihan erityylistä kuin yleensä! Ihan yllätyinomasta peilikuvasta, miten erinäköiseltä sitä pienellä jutulla itsensä saa!

D, ei toki ihme, ehkä siksikin, kun on meikäläistäkin nudella naamalla tottunut näkemään, ja mikä taitaa olla vallitseva meikkityyli vallalla yleisestikin :)

tyylialkemisti, kiitos murunen, innostuin tästä kokeilusta kirkkaaseen punaan muutenkin! Ja tuo huulipuna oli tosi hyvä, kosteutti eikä kokkaroitunut. Vielä pitää tosin treenata, miten hymyillä ettei hampaat ole punapinnoitetut :)

vierailija, minustakin näytän tuossa alimmassa kuvassa vanhemmalta, tukka kiinni ehkä sitten ikäiseltäni -tosin olenhan jo 34, eli en mikään untuvikko muutenkaan :) Jännää, miten vähällä meikkimäärällä muuten saa tuollaisen muutoksen aikaan; pelkkä rajauskynä, vaalea luomiväri ja tuo kirkas puna!

May

Voi mitä ihania muistoja heräsikään juttusi myötä! Itse keräsin niin pieniä posliinifiguureja, joita tuli pakettien mukana kylkiäislahjoina :) sammakkoja, ankkoja jne.  Ja äitin kanssa minäkin. Lapsuus <3

Hertta
Lilou's Crush

May, voi ei, olin jo unohtanut ne posliinifiguurit! Mulla niitä oli kirjahyllyn reunalla :) Missähän lienevät nykyään...

-A (Ei varmistettu)

Mun mielestä näytät todella hyvälle noissa meikeissä, etkä missään nimessä vanhalle tai edes vanhemmalle :D Ja noissa parissa alimmassa kuvassa näen selkeää yhdennäköisyyttä Pupulandian Jenniin. Kuin siskokset.

Vierailija (Ei varmistettu)

Yksi vanhentava jutska voi juurikin olla mainitsemasi tummat kumat. Oletko ajatellut, että vaalentaisit kulmiasi 1-2 astetta? Se vois keventää ilmettäsi ja tehdä lookistais nykyaikaiemman. Ainahan kulmakynällä sitten saa kulmiin tummuutta, jos haluaa vaihteeksi tummat kulmat.

Hertta
Lilou's Crush

A, kiitos sinulle kauniista sanoistasi -hurjan mielelläni olen ihanan Jennin näköinen, ollaankin ihan sielunsiskoja, joten ehkä siitä jotain tarttuu ulkoiseenkin habitukseen :)

 

Vierailija, kiitos vinkistä, jos joskus kaipaan vaihtelua :) Olen kuitenkin aina pitänyt tummista kulmistani, enkä itse koe niitä vanhentaviksi -tai siis en ole edes koskaan ajatellut mitään ikäjuttuja, koska useimmiten minua luullaan ikäistäni nuoremmaksi.  Mutta sitten, kun alkaa henkisesti ikä painaa, painun peroksideille :)

Kommentoi