Testissä: Yves Rocher Flirty Glamour /Autumn 2012

yvesroches01.jpg

Ystäväni Pupulandian Jenni on yksi neljästä pohjoismaisesta bloggarista, jotka ovat olleet mukana luomassa Yves Rocherin tämän syksyn meikkilookit, Autumn Looks 2012. Omia meikkisuosikkejaan ovat olleet meidän Jennin lisäksi valitsemassa Norjan Lene Orvik, Petra Tungården Ruotsista ja Christina Dueholm Tanskasta. Kampanjasivuilta pääsee katsomaan videoita ja vinkkejä kaikista tyyleistä ja tietysti myös hankkimaan ne itselleen.

Meikäliini meikki-intoilija sain myös valita yhden tyylin testattavakseni. Halusin kokeilla jotakin ihan uudenlaista, ja niinpä valitsin Lenen Flirty Glamourin toteutettavakseni -omaani en tosin taiteillut juhlameikiksi kuten Lenen alkuperäislookki,vaan myös arkipäivän piristykseksi sopivaiseksi, eli vähän hillitymmin.

img_8324.jpg

Flirty Glamourissa pääosassa ovat ehdottomasti huulet! Kirkas oranssinpunainen kosteuttava huulipuna  riittäisi meikiksi melkein yksinään, mutta kun se saa kaveriksi helmiäisvaaleat luomet, huolitellut kulmat ja kapean mustan rajauksen, oli näyttävä meikki valmiina nopeammin kuin ehdin arvatakaan, suih saih ja siinä se oli.

yves_rocher3.jpg

img_8332.jpg

yvesrocher4.jpg

Levitin muuten jauheluomivärin kämmenen kautta siveltimellä luomille, ja varisuttelin ylimääräiset pois, niin kimalteita tulee vain sinne, minne tarkoitettukin.

img_8350.jpg

Ihastuin erityisesti tuohon kapeakärkiseen rajaustussiin; en ole niin siistiä jälkeä saanut koskaan aikaiseksi nakkisormillani. Kulmakynässä oli hyvä, napakka terä, ja sävy sopi just eikä jetsulleen kulmilleni, jotka ovat omituisen tummat näin vaaleaihoiseksi.

yves.jpg

Meikki näytti minusta aluksi siltä, että sen kanssa ”kuuluu” olla hiukset kiinni. Kun avasin tukan, meikki muuttui hillitymmäksi, eikä se hassumpi ollut silloinkaan!

Mitä tykkäätte tällaisesta räväkämmästä meikkikokeilustani? Entä mikä teidän suosikkinne tyyleistä oli? 

 

PS. Edellisestä Yvesin kokeilusta oli jo 20 vuotta, ja mieleen tuli tulvimalla muistoja lapsuudesta, kun äidin kanssa näpertelimme niiden revittävien tuotelappusten kanssa, muistatteko niitä? Tai muistatteko niitä mininäytehuulipunia, ai että! Olivat ihan eppuekoja meikkejäni. Voi että!

 

Kommentit (12)
  1. A, kiitos sinulle kauniista sanoistasi -hurjan mielelläni olen ihanan Jennin näköinen, ollaankin ihan sielunsiskoja, joten ehkä siitä jotain tarttuu ulkoiseenkin habitukseen 🙂

     

    Vierailija, kiitos vinkistä, jos joskus kaipaan vaihtelua 🙂 Olen kuitenkin aina pitänyt tummista kulmistani, enkä itse koe niitä vanhentaviksi -tai siis en ole edes koskaan ajatellut mitään ikäjuttuja, koska useimmiten minua luullaan ikäistäni nuoremmaksi.  Mutta sitten, kun alkaa henkisesti ikä painaa, painun peroksideille 🙂

  2. Yksi vanhentava jutska voi juurikin olla mainitsemasi tummat kumat. Oletko ajatellut, että vaalentaisit kulmiasi 1-2 astetta? Se vois keventää ilmettäsi ja tehdä lookistais nykyaikaiemman. Ainahan kulmakynällä sitten saa kulmiin tummuutta, jos haluaa vaihteeksi tummat kulmat.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *