The heat is on!

Kaikki muuttaneet sen tietää, että siinä on oma hommansa sovittaa päivätyöt, lastenhoito (ja harrasteet) sekä elämä koiranuorukaisen kanssa yhteen sadan muuttolaatikon kanssa. Mutta aina siitä jotenkin selviää, kun pakko on.

Pikkuveli noutaa juniorin päiväkodista alkuillan hulinoilta suojaan, ja ihana rakas käly perheineen ottaa molemmat lapsukaiset JA koiran  viikonloppuna hoitaakseen pahimman purkutohinan alta, eli kunhan jollain ilveellä selvitään varsinaisesta tavaravuoren siirrosta pistee stä A pisteeseen B tällä revohkalla, niin sitten rullaa taas vähän helpommon.

Viikonloppuna aloitin tunnustellen pakkailemaan helpoimpia juttuja, ja tässä sitä sitten loppuviikkoa kohti vauhti vain kiihtyy. Vaan tänään oli muutakin puuhaa illassa: käytiin nimittäin ensimmäisen kerran omilla avaimilla kurkistamassa välikotia!

Lupasin eilen lapsille pizzapiknikin, ja visiittiin varustauduttiin asianmukaisesti: oli viltti, oli limpparia ja tietysti ne pizzat. Tunnelma oli mitä parhain, kun käännettiin ensimmäistä kertaa avainta lukossa ja astuttiin…. pilkkosenpimeään tulevaan kotiin. Olin toki muistanut siirtää sähköliittymän, mutta vasta muuttopäivästä -edelliset asukkaat ovat muuttaneet pois sen verran kauan aikaa sitten, että ei palanut edes jääkaapissa valo.

Se ei onneksi menoa haitannut, ja pizzapiknikki vietettiin kännyköiden taskulamppujen valossa ja hauskaa oli! Tytöt tuumasivat, että tosi kiva koti tyhjänäkin, ja Olavi kävi nuuskimassa joka nurkan. Uusi talo on aina uusi talo, tavattiin monta naapuria rappukäytävässä, eli tiedettiin seinien takana olevan elämää, mutta hyvältä vaikutti äänieristys, mitä vähän etukäteen jännittelin niin omien unien kuin meidän eläintarhan ääntelyn vuoksi.

Nyt vain loppurutistus tällä viikolla. Pidä peukkuja ja lähetä lehmänhermoja!

Kommentit (4)
  1. Joo sama ongelma. Jos blogiasi yrittää seurata Bloglovinilla niin se näyttää vaan jtn Lilyn postauksia 🙁

    1. Tuo on NIIN ÄRSYTTÄVÄÄ! Toivottavasti koodihommat saadaan pian kuntoon!

  2. Hei, ihan asian sivusta kommentoin… Mutta tiedoksi, että Lilyn viimeisimmän muutoksen jälkeen postauksiesi päivittymisessä Blogloviniin on jotain häikkää.

    1. Äääk! Kiitos tiedosta! Luulin jo, että tämä asia olisi korjattu! Hiukan on nyt vielä lastentauteja tällä uudella pohjalla. Toivottavasti pian saadaan kuntoon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *