Tilannekatsaus

Lilou's Crush

Edelleen ollaan siinä rrrrrrraivostuttavassa vaiheessa, että vaikka mies suunnilleen asuu tuolla työmaalla, näyttää siltä, että mikään ei etene. Vaikka eteneehän se. Pientä hidastusta matkaan tuli keittiön kaakeleiden takaa paljastuneet erilaiset massat, joista veimme varmuuden vuoksi uudet näytteet testattavaksi. Tulos onneksi oli jälleen "ei asbestia" -asbestilöytöpä vasta olisikin ollut inha tässä vaiheessa.

Sähköistä puolet on nyt valmiina, ja valokatkaisijoita paikallaan. Jokapaikassa tuntuu olevan valtavia kaapelinippuja! En ole ihan sataprosenttisen tyytyväinen katkaisija- ja pistokevalintaamme, mutta en jaksa enää käydä sitä muuttamaankaan. Tässä kohtaa "se extra maili" ei tunnu vaivan arvoiselta.

Kaikki keittiön kaapit ovat kasassa ja eteisestä olohuoneeseen johtavan pariovien oviaukkoa peittänyt suuri lasiseinä on kaadettu. JIPPII mikä ihana pitkä näkymä läpi koko huoneiston meidän makkarista pienen käytävän ja eteisen kautta olkkariin! Tästä sitä jaksoi iloa repiä kun muuten alkoi jo vähän ahdistaa kaikki pöly ja puru. Ei muuten särkynyt tuo muutaman neliön lasi, ja nyt meillä pötköttää tilaa viemässä satiinihiottu panssarilasi, joka ei säry, ei sitten millään. Edes vasaralla. Illalla jälleen puhelu lasimestari-iskälle, katsotaas mikä on vinkki mokoman hajottamiseen.

 

Makkari on edelleen täynnä kaappia, siinä on edessä valtava urakka, kun käydään suuremman luokan Ikea Hackin kimppuun ja kasataan muutamasta rungosta kaapit kattoon saakka. Luulin, että meidän työkaluvalikoima on näiden kaikkien remonttien aikana jo täydellinen, mutta vielä piti käsisirkkeli hankkia. Nyt voi sanoa, että "mitä meillä ei oo, sitä ei tarvita", mitä tulee remppahommissa tarvittaviin vehkeisiin.

Tällaista työmaalta tällä haavaa siis. Palaan jälleen aiheeseen, kun hommat etenee!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.