Tim Gunnin painajainen

Lilou's Crush

Se on GLPH.

Suosikkisetäni teeveessä ottaa legginsit kenties turhankin vakavasti.

Vaikka myönnän,  kyllä itsekin tulee etenkin ohuisiin pikkarit päivänvaloon päästäviin legginseihin ja lyhyeen teepaitaan pukeutuneita vilkuiltua, "voi vitsi, toivottavasti tuo ei ole vahinko sentään". Mutta kukin tyylillään.

Kuva: Tim Gunnin FB-sivuilta, alkup. Buzzfeed.

Kommentit

muttamutta (Ei varmistettu)

Kai nyt farkkuleggareihin/jegginseihin/mitänenyton saa pukeutua? :)
Ei niitä sentään voi rinnastaa paksujen sukkahousujen tapaisiin legginseihin, joiden tarkoitusta en oikeastaan edes ymmärrä. Omani ovat oivat toimisto"farkut": kapeat, siistit, sopivat löysien yläosien ja korkojen kanssa mainiosti :)

Hertta
Lilou's Crush

muttamutta, musta ainakin! Ja saa ihan mihin ikinä tykkää. Vaikka beigeihin polvimittaisiin jos ne on kivat omasta mielestä. Mutta jos kysytään Timiltä, niin hmm... missähän tosiaan menee raja...? Tim ottaa tämän niin kovin vakavasti, kuinkahan monta "leggins are not pants" -postausta sieltä on tullutkaan aikojen saatossa!

Kersti (preppy casual) (Ei varmistettu)

No huh, onneksi opin nopeasti pois välillä kovastikin suosimistani jegginseistä kun löysin hyvin istuvia farkkuja. Näpeille olisi tullut, jos Tim olisi kävellyt vastaan! :D Edelleen kyllä pidän (peittäviä) mustia trikooleggareita a) kotona b) lähikauppareissulla c) matkalla pelaamaan tennistä/urheilemaan, onhan ne älymukavat vaikka Tim kattoisikin pahalla. Mutta mä nyt käytän talvellakin vapaa-ajalla UGG:eja, noita kaikkien muotitietoisten painajaista, että ehkä mun peli on jo muutenkin menetetty. "Sukkahousuleggareita" sentään pyrin välttämään. :D

Hertta
Lilou's Crush

Kersti, onkohan tossa Timin kauhussa siitä, kuinka paljon perää näkyy? Minä käytän leggareita kyllä ihan surutta mekkojen alla yms, ilman peitettä ei ole pyrstö enää nykyään esittelykunnossa ;) Ja Uggeja parempia talvikenkiä ei ole! Paitsi liukuesteuggit olisi...

Pikku-Pilvi (Ei varmistettu)

Asiasta kukkaruukkuun;

En tiedä keneltä muulta kysyisin, joten kysyn Hertta sinulta. Nimittäin, miten noi J. Crewn koot sinulle menee? Olen Euroopassa ja Suomessa yläosastani 34 ja noiden J.Crewn nettisivujen kokotaulukon mukaan mun tulisi ostaa ehkä noin (?) kokoa 2 olevia vaatteita. Tuntuu oudolta, kun täällä olen sitä pienintä (tai toiseksi pienintä) kokoa, ja nyt pitäisikin ostaa ei-pienintä.

Että josko osaat antaa oman "kokovinkkisi" (?) . Olisin kiitollinen :)!

J.Crew on tuttu Ameriikan reissuilta, mutta vasta nyt huomasin että heillä on tuo Petite-mallistokin. Mahtavaa - yleensä kaikki vaatteet on nimittäin tehty itseäni 10 cm pidemmille ihmisille!

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi legginssit on niin pahasta? Mieluummin katselee niiden peittämiä siistiä sääriä kuin paljaita suonikohjuisia ja hyllyviä lyhyehkön hamosen alla vilkkuvia kammotuksia (joille ei moni voi mitään)! Lisäksi etenkin Suomen ilmastossa jos hametta haluaa käyttää muulloinkin kuin helteillä, on pakko olla alla joko sukkahousut tai legginssit.

Kertokaapa muuten mitä tyylikäs nainen laittaa jalkoihin, jos käyttää kapealahkeisia housuja ja balleriinoja ja ulkona on lämmintä +3 astetta? Siis nailonsukat? Mustat/valkoiset puuvillasukat? Tyylikäs nainen käyttää tuossa tilanteessa nilkkureita?

t. Legginssit kunniaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ohops, en ollutkaan kirjautuneena, mutta näin tuumaa Hertta:
Pilvi pienoinen, J Crew:n koot ovat olleet minullekin vähän mysteeri, mutta yhteenvetona oma vaatekaappini sisällöstä, mekot ovat minusta aika reiluja: kokojani jc:llä ovat 4 ja xs, joihin en täläläisissä vaatteissa mahdu. Kuitenkin trikoopuseroissa kokoni on s tai m (en tykkää ihan pintaa nuolevista). Olen kokoa 36/38, joten siihen verrattuna kokosi olisi hyvinkin tuo 2.

Vierailija, sitä määkin mietin. Ja siis tim gunnin kauhistushan on lehginsit housuina, eli ohuet trikoopöksyt joista pikkarit kuultaa läpi. Itse en ilman lehgginsejä osaisi mekkoja käyttää -tai paksuja sukkiksia. Ja hmm, plus kolmeen en kyllä enää ballerinoissa lähtisi minäkään, vaan nilkkurit tuntuisi oivalta, tai ns. herrainkengät. Veikkaukseni on, että tyylikäs nainenkin arvostaisi mukavuutta ?

Vierailija (Ei varmistettu)

JCrewn kokokeskusteluun osallistun sen verran, että kyllä - JCrew mallisto lähtee himskatin pienistä nukenvaatteista. Olen itse kokoa 36 ja kyseiseltä merkiltä voin suosiolla ostaa kokoa 4. Kuulostaa toki hämmentävältä, kun olen aina tottunut nappaamaan vaatteet sieltä skaalan pienimmästä päästä (yleensähän Suomessa 34 on pienin, 36 toiseksi pienin), mutta JCrewlla löytyy vielä 2, 0 ja 00 koot! Nollakoko on hirmuisen pieni, tuplanolla vielä pienempi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä Oulussa on nyt tällä viikolla ollut joka aamu +3 astetta, tosin päivällä päästy nousemaan kymmenen huiteille. Itse olen urheasti jättänyt vielä kalsarit farkkujen alta pois ja sujauttanut paljaat jalat balleriinoihin, mutta onhan se hyytävää aamulla, vaikka autolla kuljen töissä. Kävin just lounastunnilla ostamassa nailoniset _polvisukat_ jalkaterien lämmikkeeksi huomenaamuksi!

t. Legginssit kunniaan!

MiaMatleena (Ei varmistettu)

Mahtava kaavio! Näen jo sieluni silmin, miten Tim on yön pimeinä tunteinä väkertänyt tätä otsa rypyssä :D
Voi Tim-setä, tulisit Suomeen, niin kauhistuisit, jos tietäisit, mitä kaikkea naiset farkkujensa alla talvella käyttävätkään! :)

Mä jaan Tim-sedän painajaisen. Ihan liian moni (nuori tyttö) käyttää leggareita housuina! Eikä siinä mitään jos paita olisi tarpeeksi pitkä peittämään sen takamuksen, mutta useimmiten ei...

Muuten ei ole mitään leggareita vastaan, ihan käteväthän ne on jonkun tunikan kanssa! :)

Tuulee tuulee

Ehkä tyylikäs nainen voisi laittaa hyytävänä aamuna ballerinojen ja housujen kanssa joko käytännössä näkymättömät nailonsukat - tai sitten lähteä tyylittelemään niin, että sukat saavat ihan kiinnittää huomion ja olla vaikka söpöt muuhun asuun mätsäävät värilliset sukat tai pitsi- tai kuviosukat? Riippuu niistä ballerinoista ja omasta tyylistä (tyylikkäitä naisia kun on monenlaisia). :)

Vierailija (Ei varmistettu)

No, mutta onhan sukkahousut+hame yhdistelmä ihan eri asia kuin leggarit housuina tai leggarit yhdistettynä hameeseen! Tämä siis tuonne ylemmäs vierailijalle. Olen kai vanhanaikainen, koska mun mielestä hameen kaveri on sukkahousut, ei legginssit...

TeemuBling

Välillä oikeasti näkee nuoria tyttöjä, joilla on tyyliin mustat legginsit housuina, tosi lyhyt paita ja joku vyö tyyliin siinä. Peppuvako ja no ehkä joku muukin vako vilkkuu ihan surutta menemään, tosi traagista!! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.