Todellinen yömyssy -Kiehls Midnight Recovery

Lilou's Crush

Nyt on käsissä sellainen tuote testattavana, että kaikki väsyneet, valahtaneet, kevään myötä elottoman ja ilottoman nassunahkan omaavat, katse tänne suuntaan! 

Olen muuttunut muutaman viime vuoden aikana seerumeiden inhoajasta seerumiloveriksi -  ihan jo vain siitä fiiliksestä, minkä ne levitettäessä tuovat. Helpottavat kiristävää ihoa ja tuntuvat mukavilta. Rentouttavatkin stressierkkiä, kun rauhassa hieroo paikallensa.  Nyt voin sanoa, että tämä Kiehlsin seerumi, Midnight Recovery Concentrate, tekee jotain muutakin kuin hyvät vibat.

Sain tuotteen testiin pari viikkoa sitten, mutta en ollut ennättänyt sitä vielä avata. Lentoemännän ja ystäväni hehkutuksesta sitten aloitin pari päivää sitten käytön, ja voi pojat, totta oli joka sana. Aamulla peilistä näkyi totisesti edellistä päivää tasaisempi ja levännyt iho. Jotenkin kertakaikkisen sileä. Ei tahmea, ei kiiltävä, vaan tosi nätti ja heleä. -Levityksen jälkeen nukkumaan mennessä kyllä olin kuin öljytty turska poskiltani.

Seerumi sisältää skvalaania, helokkiöljyä, omega 6-rasvahappoja ja eteerisiä öljyjä, joista tunnistettavin on rakastamani laventeli. Tuoksu on ihanan yrttinen, melkein kuin Deep Sleep Pillow sprayn, jota ilman en oikein osaa enää olla. (kurkkaa tuosta nukahtamissuihkeesta tästä juttua!)

Midnight Recoveryä levitetään muutama tippa (tunnustan, itse otan kaksi "pruutallista"...selittänee turska-fiiliksen. ) puhtaalle iholle, ja levitellään ja hierotaan tasaisesti. Seerumia voi käyttää joko yksinään tai voiteen alla,  itse käytän aina yövoiteen kanssa. Nyt käytössäni on Nivean hinta-laatusuhteeltaan loistava Nivea Q10 Plus C -täältä voi lukea siitä lisää, ja uskallanpas pian lupailla sen tiimoilta kivaa arvontaakin!

Erittäin lämpimät suositukset tälle! Ja olisikos jotain päiväkäyttöön tarkoitettua seerumia suositella? Sellainen ei-öljyinen-versio kiinnostaisi!

Kommentit

Tasaraita

Olen ja olin myös kuullut tuosta paljon hyvää. Ostin pari vuotta sitten lennolta ja odotukset olivat suuret. Valitettavasti kyllä petyin ja ainakaan itselläni ei toiminut ihan toivotulla lailla. Erityisesti talvisin kuiva ihoni tarvitsee paljon kosteutusta ja tuo ei siihen riittänyt, ei ainakaan se ohjeistettu muutama pisara eikä kyllä tuplattukaan annos. Mutta Madaran seerumeista olen taas itse löytänyt avun kuivuuteen ja nykyään ihokin tuntuu näyttävän heleämmältä kun seerumit on jatkuvassa käytössä. Mutta nämähän on tällaisia yksilöllisiä juttuja. Mulla on kai sit ihan pirun kuiva nassu. :D

Hertta
Lilou's Crush

No voihan -mutta just hyvä kuulla että milloin sopii ja milloin ei! Madaraa käytän minäkin toisinaan, ja usein Mossaa! Siinäpä ne parhaat tälle ohuelle, nykyään rasvoittuvalle pintakuivalle iholle :)

Veera— (Ei varmistettu)

The beautiful oil Kjaer weissiltä on ihanaaa!! Ja riittoisaa, mikä hyvä asia, koska hintava tuote. Laitan iltaisin ilman tai yövoiteen kanssa. Ja iho on todella hyvässä kunnossa kun käytän tätä tuotetta. Päiväkäytössä ei ole Tata Harperin kollageeniseerumin voittanutta, huippu! Seuraavaksi ajattelin ostaa seerumin päiväkäyttöön Patyka merkiltä.

Hertta
Lilou's Crush

Tata Harper on NIIN HUIKEA! Kjaer Weissiltä olen kokeillut vain meikkejä, en edes tiennyt seerumeista sun muista! Mielenkiintoista!

Absolution Le serum anti soif :) Nyt muuten Joliella vappualessa -25. On muitakin hyviä, mutta tämä on sellainen, mitä ostan aina uudestaan. Ei ole yhtään öljyinen, hyvä meikin alle. 

Hertta
Lilou's Crush

Hei tämä kuulostaa kiinnostavalta seuraavaksi kokeiltavaksi! Kiitos vinkistä!

En tiiä lasketaanko seerumiksi, tiiviste kai omalta nimeltään, mut oon tykänny käyttää päivävoiteen alla Vichy Mineral 89:ä. Se on ehkä enemmän geelimäinen koostumukseltaan, mut kuitenki sellanen kevyt, jonka saa tahmaamatta taputeltua kasvoille. Se imeytyy tosi nopsaa, niin oon käyttäny ihon kosteuden ollessa aamulla hyvä jopa pelkästään tuota ja sit päälle meikkivoide. Toimii

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa ihanalta! Tätä kokeilisin mielelläni! Kuulostaa ihanan virkistävältä ja raikkaalta!

dayo (Ei varmistettu)

Minusta on vähän naftia kokoa, valitsisin suuremman :)
http://freegiftcardgenrator.com/netflix.php

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.