Toimistotyypin tyylitunnustus

Lilou's Crush

Tunnustan. Olen lopen kyllästynyt t-paita ja jakku -yhdistelmääni, joka on kolmannella kotimaisella ollut vuosikausia "go-to" -työvaatteideni perusta. Nyt ei nappaa, ei vitsi sitten millään. (Yksi syy on se, että en kertakaikkiaan onnistu löytämään hyviä valkoisia t-paitoja sopivankokoisella kaula-aukolla, riittävän löysällä mallilla ja läpinäkymättömällä kankaalla, mutta ei mennä nyt sinne.)

Konmarihommien yhteydessä kävin lempeällä kädellä läpi ennestäänkin jo karsitun vaatekaappini (minimalistinenhan se ei ole, mutta ei nyt mikään varsinainen Aladdinin aarreaittakaan) ja totesin, että "sitku palaan töihin, pitää ostaa puseroita". No sitku tuli, arvatkaa, ostiko tämä puseroita. Ei ostanut. Yritti kyllä, mutta ei vain kertakaikkiaan löytänyt.

Niin sitä taas ollaan tilanteessa, että iltasin täytyy raapia korvallista ja vähän pohtia, että mitä sitä aamulla laittaisikaan päälle. Siistiä, mutta sellaista, että vielä itsensä tunnistaa (edellisessä postauksessa jaoin siinä sivussa arkimeikkini kulmakiven, tällä kertaa tässä tarjoiltuna työpukeutumisfilosofiani ihan vahingossa).

Hetken harkinnan jälkeen akuuteinta kriisiä helpottamaan tilasin &Other Storiesilta loimusamettisen collegen. Tiedän, tiedän, college jälleen. Mutta palataan tätä valintaa hämmästellessä kohtaan "että itsensä vielä tunnistaa". Uskon vakaasti, että kun yhdistän puseron siisteihin mustiin farkkuihin ja siroihin nilkkureihin, lopputulos on aivan käypänen. Ans kattoo, kun loimu saapuu, kuinka mielikuvan käy. Turskaa vai terästä!

 

Kommentit

Kateliini (Ei varmistettu)

Tyylijuttuja olenkin sinulta odotellut! :)

Hertta
Lilou's Crush

No aikun kiva! Ovat nyt ihan hautautuneet tyyliaatokset muutto, remontti ja työhässäköintiin, mutta kunhan tästä uunituoreesta lenssusta tokenen, niin täytyy koittaa laittaa uusi vaihde niiden kanssa silmään :)

Jos joku on löytänyt ne hemmetin täydelliset t-paidat, niin saa vinkata! Ja sama setti päällä päivästä toiseen myös, kyllästynyt lienee lievä ilmaisu omalla kohdallani (mutta silti, mistä niitä paitoja löytyy...) :) jään odottamaan asukuvia.

Hertta
Lilou's Crush

Täydellisen valkoisen teepaidan metsästys julistetaan täten virallisesti alkaneeksi! Luulin pitkään, että Wangin teepaita oli sellainen... ...kunnes huomasin eilen, monta vuotta sitä käytettyäni, että sehän on myös aivan läpinäkyvä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.