Toisenlainen työpäivä

Lilou's Crush

Tänään oli vähän toisenlainen työpäivä. Aamulla hurautti henkilökohtainen kuljettajani aka tiimini AD Juhamatti kotiovelle, ja suunnattiin kohti Hämeenlinnaa asiakkaamme Kotipizzan 30v-synttäreille.

Päivä alkoi seminaarilla, jossa mm. Arman Alizad piti todella inspiroivan puheen kohtalosta, unelmista ja yrittämisestä sekä kiitollisuudesta. Oli paras kuulemani puheenvuoro aikoihin. En erityisemmin Armania ole seurannut, mutta nyt kiinnostuin. Fiksuja puhui.

Kuvassa Armanin sijaan kuitenkin päivän juontaja Mikko Leppilampi, joka suoriutui pitkästä urakastaan kympin arvoisesti. 

Pitkin matkaa palkittiin ansioituneita yrittäjiä, ja porukan yhteenkuuluvuuden tunne oli käsinkosketeltava. Mukavaa, kun joukossa on vajaan vuoden yhteistyön aikana tullut jo monta tuttua kasvoa.

 

Illallisen jälkeen taivaalle yllemme lähetettiin upein näkemäni ilotulitus. Juuri sellainen, kuin kolmekymppinen synttärisankarimme ansaitsikin!

Nyt körötellään Juhiksen kanssa hiljaista moottoritietä kohti Helsinkiä. Kiva päivä, mutta onhan tällaiset pitkät reissupäivät vähän raskaitakin, eli ihana päästä kotiin nukkumaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.