Toiveet on kuultu: Uniqlo toimittaa nyt myös Suomeen ja H&M Home laajentaa

Lilou's Crush

Siinä se on, Tokion reissullamme ikuistettuna Uniqlon lippulaivamyymälä Ginzassa. Ei ollut ihan pieni.

Ei ole montaakaan viikkoa, kun haikailin Uniqlon nettikaupan perään. Ja jo eilen kaiffarini Mikko PB-blogista visersi ilouutista, että olivatten olleet korvat höröllä, ja nyt meidät suomalaisetkin fanit on otettu huomioon nettikaupan jakelualueessa. Toimitus tulee brittein liikkeestä, eivätkä kulut ole ihan edullisimmasta päästä, 10 puntaa, mutta tuleehan tuo edullisemmaksi kuin lento lähimpään myymälään ;)

Tyttö sai isiltä työreissutuliaisena tuon Snoopypaidan, josta tuli heti lemppari

Enää puuttuukin vain Zaran nettikaupan järjestyminen, ja vaateasiat voisi halutessaan hoitaa tyystin soffalta.

 

PS: Tiesittekö muuten, että Itiksen H&M:n yhteyteen aukeaa Suomen toinen kolmas mones (kommenteissa paikkakunnat, kiitos :) ) H&M Home? Sain tämän kuulla iloiselta kassaneidolta viikonloppuna. Sillekin kippis!

Kommentit

Ava A (Ei varmistettu)

Hei, Turussa on muuten myös H&M Home :)

Hertta
Lilou's Crush

No hyvänen aika, korjaanpa tuohon -yritin ihan asiaa googlata, mutta ei se googlekaan aina näköjään ihan kaikkea tiedä :) Kiitos!

Liisa
Osasin!

Uniqlo-tilaus kuulostaa ajatuksena ihanalta mutta käytännön vaikeus on se, että ainakaan itselläni ei ole sinne mitään "standardikokoa" joka sopisi aina, vaan se on mitä milloinkin. Eikä kyse edes ole aasianmitoituksen erosta länsimaiseen, vaan jopa samasta myymälästä samaan aikaan ostetut vaatteet ovat usein keskenään erikokoisia. Se tekee tilaamisesta kinkkistä.

(Nyt onkin herätettävä kateutta muissa Uniqlo-vakkareissa kertomalla, että pääsen ko. putiikkiin ostoksille ihan tässä viikon sisällä! Jipii!)

Hertta
Lilou's Crush

Ha, tuo on muuten ihan totta -käytän itse uniqlon vaatteissa kokoja S-L ihan tämän saman kokoisena. Mutta jos nyt sattuu olemaan joku tietty tuote jonka jo tietää (esmes neuletakki vaikka) niin sitten uskaltautuu. Ja voi kateus, minne matka!?

Liisa
Osasin!

Hong Kongiin. :) Pitääkin käydä heti vähän esikatselemassa nettisivuja...

Tasaraita

Oi, mahtava uutinen että saadaan Itikseenkin H&M Home. Ei tartte aina lähteä keskustaan asti ostoksille. :) Tosin luulen että se tulee kukkarolle kalliimmaksi kun hypistelemään tulee varmasti mentyä useammin.

Hertta
Lilou's Crush

No sitä kanssa mietin, kun nyt en vaan usein osta jotain, kun "en jaksa kantaa kotiin". Mutta itis=autolla=sekin säästösyy poistui...

au (Ei varmistettu)

Kuopiostakin löytyy H&M Home! Kerrankin meilläkin on jotain. :)

Hertta
Lilou's Crush

Mä olen totaalisen ulkona. Mutta niin on googlekin :D Pahoittelut! (Tuli muuten mieleen se Dressmanin mainos: "Onnea Kuopio" :D ) Ja onhan teillä ny siellä vaikka mitä hienoa! Ihana kaupunki!

Sanph
Sanph

Eikös noita Homeja ole enemmänkin? Ainakin Turku, Kuopio, Helsingin Aleksanterinkadun H&M.. ;) Ja nyt siis kans Itis.

Hertta
Lilou's Crush

Aaaargghhh mä oon niin pihalla :D Kiitos!

Voipulla (Ei varmistettu)

Joku pikkulintu visersi jo hyvä aika sitten, että myös Tampereen kupeeseen Lempäälän Ideaparkiin ois tulossa H&M Home, mutta ei ole kyllä vielä näkynyt. Sinänsä huhun paikkansapitämättömyys ei yllättäisi, kun ei tällä suunnalla muutenkaan ole mitään (lue: ei ole Zaraa, mikä on kyllä käsittämätön juttu).

:)

Hertta
Lilou's Crush

Tuota Zaran puuttumistakaan en voi kertakaikkiaan ymmärtää sieltä suunnalta! Ihmeen kitsaasti ovat Suomen maata täplittäneet! Tulis edes se verkkokauppa, jopa minä kolmen zaran keskellä elävä tykkäisin siitä!

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Oi, tuo Uniqlo oli mahtava uutinen - heti surffaamaan sivulle ja kurkkimaan neuleita!

Hertta
Lilou's Crush

kannattaa! Mutta hitsi, valikoima oli aika suppea! Syksyllä varppina tulee taas kaikki ihanat muhkeat villat :)

vierailija (Ei varmistettu)

Luin taannoin matkavinkkejäsi Tokioon. Ostin lennot. Näin tämän. Sekosin. Loma, tule jo! :) (Kiitos kivoista Tokio-vinkeistä!)

Hertta
Lilou's Crush

En kestä :) Ihanaa lomaa!!!! Tokio oli ihan mahtava! Ja vinkkejä jäi jemmaankin, huomasin valokuvista hetki sitten. Nauti, nauti, nauti (ja ota lennolle paljon luettavaa ja pientä purtavaa, miten se pituus niin yllättikin meikäläisenkin!)

Vierailija (Ei varmistettu)

hei, kerroit aikaisemmassa postauksessa uniqlon untuvatakista, minkä kokoinen se on? entäs neuleet? mietin tilaamista mutta askarruttaa nämä koot. kiitos avusta!

Hertta
Lilou's Crush

Mulla on molemmat untsikat kokoa M -vastaa mun mielestä hyvin sitä, mutta jos pitäisi valita onko pieni vai iso M, niin sitten pieni :) On aika myötäilevä malli. Neuleissa käytän kokoja M (normirentous) ja L, niissä joiden toivoin olevan reilumpia. COS:in neuleissa käytän kokoa S. Olisiko tästä mitään apua? Olen kokoa 36/38 yleisesti, enemmän 36 :)

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Jee, ihan mahtava juttu! Kyllä nykyään kaikkien nettikauppojen pitäisi jo toimittaa Suomeen.

Hertta
Lilou's Crush

Amen!

Jo
jo

apua, mulla on ollut tuollainen samanlainen Snoopy-paita lapsena, se oli vaaleansininen... ja vuosi oli siis 1978... O_O

Hertta
Lilou's Crush

Vähänkö oot ollu trendikäs :) Se on tosi hieno -mulla oli joskus 80-luvulla kanssa :)

Jo
jo

marimekon pallopaidat ja snoopy-paidat: klassikkoja jo syntyessään! :D

Hertta
Lilou's Crush

Just näin :) Asian ytimessä!

Kommentoi