Töllön paluu

Lilou's Crush

Tuumasta toimeen: lauantaina aamupalalla jompi kumpi meistä aikuisista heitti ilmoille ajatuksen, että "olispa kiva kattoa nyt jotain aamuhömppää". Ja siitä se ajatus sitten lähti...  

Muutama tunti ja noin viisikymmentä eri telkkaria tarkasteltuamme, mies kurvasi Jätkäsaareen uutta perheenjäsentä noutamaan.

Niin vaan ollaan taas parin töllöttömän vuoden jälkeen töllöllisiä.

On suorastaan hillitöntä, miten paljon siitä on revitty iloa. Eilen vietettiin koko perheen kanssa "töllönpaluupirskeitä", asiaankuuluvin herkuin tietysti.

Aamulla meidän porukalle sopivasti taustalla pyöri "Remppa vai muutto". Ja viimein pääsin käsiksi kunnolla myös Sohvaperunoihin, serkkuni hehkutuksen ansiosta. Joskus aikojen alussa katsottiin iltapalalla aina Frasieria, ja täytyy pian tietestata, onko taika vielä tallella.

Meidän telkkarittomuus ei johtunut mistään periaatepäätöksestä, sille ei vain ollut muuton jälkeen heti paikka selvillä, ja kun sitä ei avattu, sitä ei kaivannut, ja on ollut aivan helppoa olla ilman. Nykyvehkeillä pärjää aivan mainiosti ilman telkkaria -iPad, kännykkä ja läppäri pyörittää Ruudut, Katsomot, Netflixit, HBO:t, Cmoret sun muut aivan tyydyttävästi.

Mutta näin pitkän tauon jälkeen on sanottava, että onsiinä vain joku oma juttunsa, kerääntyä koko perheen kanssa leffaa katsomaan isolta ruudulta.

Kommentit

T.Susse (Ei varmistettu)

Yhtään väheksymättä Olavin laiskanlinnan komeutta (mahtavat prillit!) silti: Olkku on täydellisen ihana pikkumies!!:D

Hertta
Lilou's Crush

Hän on! Hän on kertakaikkiaan! Etenkin kun nukkuu tai lepää :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Sohvaperunat on yksinkertaisuudessaan nerokas ohjelma! Mistähän Frasierin näkee tällä hetkellä? Ei varmaan (valitettavasti) peruskanavilta, maksujuttuja meillä ei olekaan... Parhaat sarjat ovat Frasier, Frendit ja Hulluna sinuun, nykyiset tosi-tv:t ja julkkikset metsässä -ohjelmat ovat tv-sarjan irvikuvia noiden vanhojen hyvien rinnalla. :)

Hertta
Lilou's Crush

No niin on! Jäin heti koukkuun :) Meillä tuli töllykän mukana 3kk jakso Viaplaytä, ja siellä se Frasier ilahduttaa. Miten voikin olla niin aikaa kestävää huumoria! Omia lemppareitani Frasierin lisäksi ovat kolmaskivi auringosta ja vanhat UK ja US Konttorit :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Meidän perheessä on huomattu, että telkkari toimii hyvin perheen ns. yhteisenä aikana, tehdään jotain hyvää syötävää, keräännytään kaikki katsomaan jotain lemppariohjelmaa -tällä hetkellä voice of finland ja selviytyjät ja jutellaan siinä ohjelmien lomassa kaikkea muutakin. Noiden teini-ikää lähestyvien kanssa, kun viikot täynnä menoa joka suuntaan, on nämä yhteiset hetket tosi arvokkaita. Ja hauskaa, että lapset eivät halua mennä mihinkään myöskään näinä yhteisinä hetkinä. Näihin siis kuuluu myös yhteiset kokkailut ja ennen ja jälkeen lautapelitkin toisinaan.
Muutoin meillä kukaan ei telkkaria katsokaan, lähinnä xboxia varten se on vielä saanut olla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.