Toolbox

Lilou's Crush

Lankavyyhtini, puikkoset, neulat, mittanauha, sakset sun muut päälle-istuttaessa-vaaralliset objektit valloittivat olohuoneen rahin. Kun lähtivät vielä levittäytymään laajemmin asuintilaan, totesin että asialle on tehtävä jotakin. Mummani vanhaan pärelaatikkoon (kurkkaa kuvan alaereunasta), jossa on jo kolmen sukupolven ajan säilötty käsityöjuttuja, ei kuitenkaan kutimet mahtuneet. Hankin tilalle tuollaisen Vitran Toolboxin.

Ei se kyllä ole se kaikkein paras mahdollinen tähän tehtävään, vähän pikkuruinen, mutta se on monikäyttöinen ja erityisen kiva. Kun tästä innostuksesta aika joskus jättää, kuten olettaa saattaa, sille on jo valmiina monta muuta käyttötarkoitusta. Ensimmäisenä boksia on jo kärkkymässä mies maalipurtiloilleen ja sudeille sun muille pensseleille.

(Itsekin voisin ehkä maaleja ja suteja tuossa säilyttää. Vähän toisenmoisia kuin hän, kylläkin.)

Kommentit

Pirka (Ei varmistettu)

Yritänpä uudelleen.... Siis minun langat ei mahdu tuohon, vaikka se on kaunis. Nyt teen paitaa, joka on luultavasti iso mulle, mutta ehkä joku työkaveri sen huolii asevelihintaan. Ja listalla on Stephen Westin hullu pipo ja Suvi Simolan villatakki jajajaja... Neulominen on kivaa!

Hertta
Lilou's Crush

En ihmettele, kun ei mahdu kunnolla edes minun vaatimaton varastoni :) ja kuulostaa hurjan hienoilta neulomuksilta, tuollaisiin ei kyllä minun taidoilla päästä vuosiin! Mutta näin se on, tosi kivaa ja rentouttavaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.