TOP 5 kaivatut haisut

Lilou's Crush

 

TOP 5 hajut, tuoksut, döfikset, joiden maailmanluokan tärkeys ei ehkä ole vielä valjennut... 

1. Suihkugeeli.

Kunnolla puhtaaksi ei voi tulla ilman mandariinin tai eukalyptuksen tuoksuista vaahtoa.

2. Kahvi

Aamuherätykseen näillä unilla ei riitä pelkkä kofeiinityrskäys, vaaditaan myös tuhti tuoksu.

3. Vauvan kakka

Jokainen, joka on kohdannut hetken salaa menossa mukana matkanneen laastin levinneisyyden lapsen ihoalueille, ymmärtänee asian kriittisyyden.

4. Deodorantti

Tässä vellonnassa on vaikea muistaa, tuliko sitä aamupesujen jälkeen laitettua vai ei. Vaikka siis minähän en toki hikoile, ja jos satun hikoilemaan, missään nimessä en haise pahalle

5. Puhdas pyykki

Sen lisäksi, että puhdas pyykki on yksi ihanimmista tuoksuista ikinä, vanhemman lapsukaisen vaatteiden valintaan liittyvän-juupas-eipäs-joopasrumban jäljiltä hajuaisti palvelee pesemästä turhaan taas yhtä koneellista, jos jotenkin kummasti eivät ole vaatteet päätyneet takaisin lipastoonsa

---

On sitten viheliäisiä nämä poskiontelovaivat, itseltäni vievät pitkäksi aikaa haju- ja makuaistin. Risoo huolella, ja sen lisäksi jännittää, koska olen kuullut, että kaltaiseni ovat taipuvaisempia kuin muut siihen, että yksi kaunis kerta nämä aistit eivät flunssan jälkeen palaakaan entiselleen... Koska olen normaalitilassa varustettu erittäin herkillä kyseisillä aisteilla, on tämä kontrasti tolkuttoman suuri.

Myös siksi on muuten inhottava tämä riesa, koska sairastelu ei yleensä vie ruokahaluani minnekään, mutta en varsinaisesti saa kiksejä vain ruoan koostumuksesta. Voisi kuvitella, että olisi ihan sama, mitä sitä silloin suuhunsa lapikoi, kun mitään ei maista mutta jostain syystä näin ei tosiaankaan ole. Kaikki epäterveellinen on mauttomanakin kivempaa syötävää, kyä ne vekkulit osaa.

Pientä valoa on tunnelinpäässä/käryä nenänpäässä sentään... vaikka kohta numero 5 tuli (taas) karvaasti missatuksi aamulla, iltasella kylppäriä siivotessa sentään nenään pisti pesuaineen tiukka hatsi, ja ihan kuin illan tomaattikeitonkin mausta olisin tavoittanut aavistuksen. Jotta kai se on kuulkaa parempaa kohti!

Toivottavasti päätän puuduttavan sairaskertomukseni tähän postaukseen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.