Torivaunu

Lilou's Crush

Olen kaivannut kotiin kultaista tarjoilukärryä, mikä lie mielenhäiriö kyseessä. Tai tiedänhän minä mikä häiriö se on, se on se, kun sisustuspäissään ostelee kaikki ruotsalaiset ihanat sisustuslehdet vuosikausia ja altistuu kaikille hömpötyksille...

Edellisessä kodissa vaunu ei kertakaikkiaan olisi sopinut yhtään mihinkään, ei niin tyyliin kuin sille ei olisi ollut paikkaakaan. Täällä uudessa kodissa sen sijaan... Jestas, olohuoneessa parvekkeen ovien välissä on selvästi tarjoiluvaunulle suunniteltu paikka! 

Olen klikkaillut Tori.fi:tä sormenpäät nilelle etenkin sen jälkeen, kun eräs kaikinpuolin priima yksilö meni sivu suun. Siinä, missä pompöösit kultakrumeluurit ovat cocktailvaunujen ylintä eliittiä, minua miellytti nimenomaan art deco-henkinen yksinkertaisuus, eikä niitä turhaan ollut tarjolla -verkkokaupoista muutama ok yksilö tuli vastaan, mutta kun olen päättänyt kaikki mahdolliset huonekalut käytettynä hankkia, en luovuttanut.

Kärsimättömyys palkittiinkin, ja lähes täydellinen yksilö löytyi kolmella kympillä Helsingin perukoilta. Aion metsästää tähän vielä sirot huonekalupyörät noiden toimistotuolin rullia muistuttavien tilalle, ja sitten se on valmis. En nyt vain ollut malttanut olla näyttämättä tätä keskeneräistä kärryä, kun se täällä on jo kuukauden päivät majaillut.

Kommentit

Piipo79

Ihana! Mä olen haaveillut pitkään samantapaisesta! en ole vielä löytänyt oikeanlaista (tai aktiivisesti edes joutanut etsimään!) 

Hertta
Lilou's Crush

Mun etsinnät aktivoi se "täydellinen menetetty tapaus", siihen asti olin sunnuntaietsijä :) Tämä on kyllä kiva. Ja tykkään, kun on pieni. 

MiiaK (Ei varmistettu)

Pyörien osalta kokeileppa Hokola Oy:n Helakauppaa :)

http://www.helakauppa.com/index.php/pyorat

Hertta
Lilou's Crush

No jo vain kuule kattelinkin :) Hyvä vinkki siis!

Tiina** (Ei varmistettu)

Täydellinen malli ja väri! Tällaisen tahtoisin minäkin :/

Hertta
Lilou's Crush

Huomasin, että Elloksella on hyvin saman henkinen sivupöytä, jos ei pyörät ole must :) Sen lisäksi siellä on vallan tarjoiluvaunukin, joka kuvien mukaan on kullanvärinen, mutta totuus on ihan pinkki ("ruusukulta" mutta ei minusta ihan sellainen). Mutta torissa tämänsorttisia on kyllä tasaisin välijoin, kannattaa hakea laveasti eri sanoin :)

- (Ei varmistettu)

Tarjoiluvaunu on kaunis ja varmasti vielä kauniimpi, kun siihen tulee erilaiset pyörät alle. Mutta minkä kasvin oksat nuo ovat?!

Hertta
Lilou's Crush

Eukalyptuksen! Ostan niitä silloin tällöin kukkakaupasta, eivät paljoa maksa ja kestävät tosi pitkään :)

I M S (Ei varmistettu)

Minulla oli vastaava mielenhäiriö jokunen vuosi sitten. Omani huusin tanskalaisesta huutokaupasta. Onni on nettihuutokaupat!

(Samasta kaupasta on sittemmin kotiutunut itämainen (suuri) matto, keraamisia astioita sekä joitain vaatteita. Vallan monipuolinen tarjonta, siis.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.