Torstaipäiväni kuvin ja sanoin

img_3519.jpg

Kännykkä piippaa 7.15. Hesarin uutiset kännykästä  ja aamupesulle.

img_3540.jpg

Aamun tarveviisikko. Rasvapurnukat tyhjenee uhkaavasti, auts, tulee kalliiksi.

img_3399.jpg

Tänään en vie lasta tarhaan, vaan suuntaan bussipysäkille. Syysaamu värjää kaiken oranssiksi, kaunista. En kuitenkaan ehdi suuremmin kuvailla, vaan kipitän sen minkä kintuistani pääsen pysäkille.

img_3410.jpg

…jossa odotankin bussia poikkeuksellisen kauan.

img_3420.jpg

Lyhyt kyyti, nelisen minuuttia.

img_3429.jpg

Itäkeskuksessa vaihto metroon, ja reilun kymmenen minuutin kuluttua Kaisaniemen asemalla ulos.

img_3427.jpg

Aamun jumppahetki, Kaisaniemen metron portaat.

Toimistolla 9.01. Moikat itäsiiven kavereille.

img_3440.jpg

Kukkuu keittiöstä. Päivän asukin samalla, *räps*. Hopeinen, munanmuotoinen H&; Trendin neulejakku on aika uusi muuten. Ja lämmin, sitä todella tarvitsee minun istumapaikallani, johon käy julma viima.

img_3431.jpg

Kahvia lempikupista. Sähköpostit.

img_3447.jpg

Kalenterin taivastelua ja presentaation valmistelua.

img_3444.jpg

Vastapäätä istuu nätti nassu, joka juuri piiloutuu kaffemukin taakse. Yhteinen pöytä on kammottavassa epäjärjestyksessä. Tarttee ryhdistäytyä.

 

 

digikoulutus.jpg

Kello kympiltä starttaa ensimmäinen osa järjestämääni digikoulutusta talon väelle. Puolitoistatuntia yhteistyökumppanin esittelemää casetykitystä ja tyytyväiseltä antiin vaikuttava kuulijakunta.  Muutama puhelu, kommentit sähköpostitse verkkosivustoprojektiin ja kampanjan materiaalien läpikäyntiä.

valio_maito1.jpg

Valion designmaitotiimi tulee myhäillen lehdistötilaisuudesta, kuullaan tuoreet kuulumiset. Hieno juttu. AD:n briiffaus pikaisella aikataululla toteutettavaan kampanjaan, joka kuulemma onnistuu tiukasta deadlinesta huolimatta.

Myöhässä lounastreffeiltä rakkaan, turussa asuvan ystäväni kanssa. Ei kuvia, harmittavan lyhyt kahdenkymmenen minuutin lounas Vapianon käryssä, joka kuitenkin ilostutti sisikuntaa kuin olisi kestänyt vähintään kahden tunnin verran.

img_3464.jpg

Juoksujalkaa takaisin toimistolle, klo 12.20 starttaamme kohti asiakasta lähikaupungissa. Workshoppia puoli viiteen, hurjan hyvä sessio uuden porukan kanssa!

img_3461.jpg

Äiti kaipasi Ekiä kesken palaverin.

Vähän ennen viittä odottelen taksia Vantaan Technopoliksen pihassa ja palelen. Lupsakka taksikuski kyydittää maisemareittiä kotiin. Matkalla luen meilejä kännykästä ja puhun pikkujoulujärjestelyaiheisen puhelun.

img_3467.jpg

Puoli kuuden maissa kotona! Ihanaa!

img_3538.jpg

Olen ekana, mies on vielä lapsen kanssa kaupassa. Työkaverini Talouspähkinä soittaa, ja hirnun hänen kommelluksilleen uuden iPhonensa automaattisen tekstinsyötön kanssa. Lupaan auttaa aamulla sen poistamisessa.

img_3487.jpg

Haen postin ja harmittelen sisältöä. Lisää murheita ja vaikeuskerrointa hoitamaani perunkirjoitukseen. Vähän aikaa tätä savottaa, ottaa päähän, mieli maassa.

img_3469.jpg

Loppuperhe saapuu, halin niitä. Parhaita hetkiä päivässä on aina riemukas jälleennäkeminen pienen kanssa. Saan hyvän syyn viskata tyhmät paperit syrjään ja teen pikaisesti yhtä meidän perheen lempiruokaa, Mainin Pastaksi rakkaan ihmisen mukaan nimettyä pekoni-palsternakka-salviapastaa. Maistuu, lapsikin huutaa nam-nam-nammmm ennenkuin edes laittaa haarukkaa suuhun. Napsautan saunan päälle.

Ruuan jälkeen lapsi haluaa taas ”näyttää buugii” kuten usein viimepäivinä, pöljäillään ja rokkailaan ja koikkelehditaan koko perhe. Tulee hiki! Ei todistusaineistoa.

img_3481.jpg

Sauna. Eucalyptusöljyhuurut, oujee.

img_3513.jpg

Iltapala, iltatoimet, iltasadut, lapsonen unille. Työmeileihin vastaamista, joita oli kertynyt aikamoinen määrä setvittäväksi palaveripitoisen päivän aikana. Bloggausta ja feisbuukkausta, tsättäilyä, ja totaalinen uuvahdus.

Unille itsekin aivan uskomattoman aikaisin, vasta puoli kaksitoista, ja jo suunta kohti petiä. Edes lemppari, tuhat kertaa nähty Frasier, ei saa pysymään ylhäällä. Sängyssä vielä ne Hesarin uutiset. Hyvää yötä, lapset, nalle silmät sulkee.

Kommentit (20)
  1. Ei ku onhan se näköjään olemassa, se on vain vaihtanut paikkaa 🙂 Ennen vanhaan linja 93 meni Itäkseskuksesta Roihuvuoren kautta Herttoniemeen.

  2. Maailman oleellisin asia: jäi vain mietityttämään tuo bussipysäkki-kuva, linja 93 kun lopettettiin mielestäni jo vuosia sitten ja tilalla on nykyisin linja 82! 😀 Vai onkohan se vaan vaihtanut reittiä… En tiedä, mutta oli vain pakko kommentoida kun oli jotenkin niin hauska 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *