Treffit Pradan kanssa

P9160424.JPG

Yhteistyössä Designiston kanssa*

Pradan laukkukaunokainen kulki matkassani parin viikon ajan -sain sen lainaan Designistosta, joka vuokraa laatulaukkuja ja asusteita. Minusta ajatus on hurjan kiva: kaikkea ihanaa ei tarvitse omistaa, mutta siitä voi silti nauttia pienen hetken. Designiston valikoimassa on mm. Louis Vuittonin, Guccin, YSL:n, Pradan ja Mulberryn laukkuja: pienistä iltalaukuista Vuittonin Neverfulleihin.

P9160427.JPG

Palvelu toimii kivasti esimerkiksi silloin, jos vaikkapa juhiin toivoisi iltalaukkua, mutta muutoin sille ei ehkä olisikaan käyttöä. Tai jos on harkinnut tietyn designerlaukun hankintaa, siihen voi näin tutustua kaikessa rauhassa ja tutkia, toimiiko laukku juuri omassa käytössä. Tai jos vaikkapa sattuu pitämään vaihtelusta ja kalliista laukuista, joka ei ole ehkä se toimivin yhtälö tavalliselle palkkatyöläiselle…

P9160433.JPG

Designiston sivuilta valitaan siis mieluisa laukku, ja katsotaan, kuinka varauskalenterissa on tilaa. Sen jälkeen tehdään tilaus toivotulle ajalle, ja laukku lähtee matkaan. Paketti saapuu Postiin useampaan kertaan käytettävään pahvilaatikkoon pakattuna, mikä on Designiston Katriinan mukaan myös osa heidän kestävän kehityksen ja kulutuksen mukaista toimintaansa.

P9160441.JPG

Toivoin itse vuokralle juuri tätä nimenomaista Pradan kaunotarta, sillä Mulberryn Alexan löydettyä uuden kodin, huomasin kuitenkin ei-niin-jättimäisen arkilaukun kokoisen puutteen. Pradan tote-malli on minusta aivan ihana, mutta koska en ole niitä päässyt sitä hypistelemään aiemmin, en ollut ihan varma, vastaisiko laukku omia tarpeitani.

P9160436.JPG

Ja niin. Laukku oli ihana. Juuri sopiva koko, tuhdit vetoketjut, pehmoinen mutta kestävän oloinen nahka, tavaran ahmimiskyky suorastaan käsittämätön. Siis täydellinen. Olen helpottunut, että juuri tätä mallia tässä materiaalissa ei ole saatavilla hitusen arkisemmassa värissä 😉

Mitäs tuumaatte tällaisesta palvelusta, voisitteko tuumia käyttävänne?

Kommentit (11)
  1. Hei, mun blogissa on sulle haaste! Toivon, että ennätät vastata siihen!

    Tuosta laukusta vielä… tarkoititko tuolla ”onneksi”-loppukaneetillasi, että muuten olisit joutunut hankkimaan laukun itsellesi? Tuohan oli juuri kiva nimenomaan tuollaisena vähän erikoisemman värisenä!

  2. Kiitos kaikille kommenttia jättäneille, tässä vastailee Designiston yrittäjä Katriina! Toivottavasti vastaukseni tavoittaa kysymyksen kirjoittajan. Ajatus laukkulainaamosta lähti reilu 3 vuotta sitten. Kantavana ideana oli tarjota laadukkaita ja sekä aikaa että käyttöä kestäviä designlaukkuja, koska nykyäänhän voi vuokrata melkeimpä mitä vain. Miksei siis designlaukkuakin. Sinkkuelämää -linkityksestä kuulin itse asiassa vasta myöhemmin, mikä on sinänsä mielenkiintoista, koska olen elokuvan kuitenkin nähnyt.

    Hyvää syksyn jatkoa kaikille ja erityiskiitos vielä herttaiselle blogin pitäjälle mukavasta yhteistyöstä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *