Tukan kevättuiverrus

Lilou's Crush

Notta voi tehdä ihmiselle hyvää käydä kampaajalla. Tuuli jo ehti tukkaa kotimatkalla tuivertaa, mutta sekään ei poista iloa uusista kutreista - vaikka kyseessä oli vain tyveen sipaus raitoja, ja nipsaisu latvoista, tuli ihan kevätihmis-fiilis. Tuolissa saadulla seurustelulla ja sielunhoidolla lienee tähän hyvään fiilikseen myös osansa.

Kevätfiiliksen (huijauksellisen sellaisen, helmikuuhan nyt ei ole kevättä virallisesti nähnytkään, mutta täällä meilläpäin ainakin jopa ruoho vihertää!) toi myös pitkän talvikoomailun jälkeen halu sipaista räikeän pinkkiä huulipunaa. Tuntui, että valahtanut nassu nousi monta senttiä! On kuulkaa hemskatin halpa kasvojenkohotus, tuo!

PS. Katsastin, että vuosi sitten olin kovastipaljon vaalempi. Hassua, kun muutos tapahtuu pikkuhiljaa, sitä ei itse edes huomaa!

Kommentit

Aisha J
Aisha

Kauniit kutrit, kaunis sinä! Mulle tuli hinku mennä itsekin kampaajan tuoliin hemmotteluun.. Ja keväistä on, oli ihanaa kävellä tänään kotiin ilman pipoa! :)  

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos ihanainen :) Suosittelen kyllä lämpimästi -tuntui, että ryhtikin koheni, kun nousin tukka niin nätisti laitettuna tuolista, kun sinne mennessä olin vähän sellainen ihmiskasa... Oli ihan hassu ilma, harmi kun en itse entänyt päivällä ulos, ihan hämärällä sitten vasta. Lasin takaa näytti ihanalta!

iriss (Ei varmistettu)

Ihana tukka! Missäs kävit? Mulla on uusi luottokampaaja hakusessa :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Voin niin totaalisen täysillä suositella City Hairia http://www.cityhair.net/ (siis Helsingissä), siellä olen käynyt melkein 15 vuotta, (yhden kerran muualle harhautuen kun en saanut aikaa jonka tarvitsin sillä kertaa kiiruusti) ja joka ikinen kerta olen ollut lopputulokseen tyytyväinen. Tekevät tällaista "luonnollista tukkaa" minusta kaikkein parhaiten ja huolellisimmin. Kävin pisimpään omistaja-Sannalla, joka ei enää paljoa tee kampauksia, ja sen jälkeen Lindalla ja nykyään Evalla, ja voin suositella molempia :)

EveliinaK.

Upeat kutrit <3

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kauniista sanoista :) Tykkään itsekin, että tuli oikein kivat -kunpa ois pesun jälkeen samanmoiset :D

Retu (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.fi

Ihana väri! Minä olen yrittänyt saada luonnollisempaan päin myös omia hiuksiani...

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Minulla tämä on käynyt jotenkin ihan vahingossa, on vain jotenkin se kevyt tyviraita tuntunut jo monet kerrat oikealta. Joskus tosin hätkähdän "tummaa" tukkaani, mutta hyvin viihdyn. Itselläni muuten sellaisen kivan silauksen tekee hopeavaahto (esim. Goldwell muistaakseni sävy 10V) -taittaa punerrusta pois, jos siihen sattuu olemaan taipumusta, muuttamatta hiusten väriä. Olen vain tosi huono muistamaan sen käytön, nytkin meni kokonainen kuusi-seitsämänviikkoinen ilman :)

.Tiia

Puoli vuotta sitten leikkautin omat pitkät hiukseni polkkamittaan, josta tykkäänkin ihan hirmuisesti. Silti välillä on tullut ikävä pitkää tukkaa, eikä asiaa auta nähdä kuvaa sinun ihanista hiuksistasi :). Ja tuo hiustesi sävy on täydellinen!

Hertta
Lilou's Crush

Sulla on aivan_täydelliset_hiukset! Jos omani eivät olisi niin käsittämättömän kähärät ja hampukkaat ilman kaikenmaailman öljyjä sun muita, varmasti rohkenisin kokeilla itsekin. Mutta been there, done that, looked like s a sheep, never again :D

.Tiia

Mikä siinä onkin, että yleensä aina omista hiuksista keksii vaikka mitä negatiivista, ja toisten hiuksia puolestaan kadehtii :D..? Itselläni on niin liukas ja suora hiuslaatu, ettei esimerkiksi vaivalla väännetyt kiharatkaan meinaa pysyä paria minuuttia kauempaa. Siksi usein ihailenkin luonnonkiharoita hiuksia, kuten sinulla, jotka näyttävät aina ihanan huolettomilta ja moneen kampaukseen taipuvilta :).

my view

ihanat kiharat!Hiusten värjäämisestä tulee aina niin eloisa ja keväinen olo :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.