Tukholman tytöt

Lilou's Crush

Eilen oli vähän erilainen työpäivä. Matkustin ekaa kertaa työpaikkani Tukholman toimistolle hommiin. Vaikka reissu oli todella antoisa, ja paljon saatiin aikaiseksi, oli se myös raskas ku mikä. Herätyskello soitti köhäisen naisen ylös 5.50, taksi noukki oven edestä 6.30. Treffit työkaverin kanssa kentällä kello seitsemän, ja kone vei naapurimaahan kahdeksalta.

Nauratti, kun illalla hiffasimme syöneemme aamiaisen vahingossa kahteen kertaan. Ei vahinko pahimmasta päästä, voisin sanoa...

Päivän saldona oli useampi vanha tuttu tyyppi ja muutamille nimille viimein nassu ja lämmin kädenpuristus. Palaveria palaverin päälle, päätöksiä ja next steppejä ja tietysti ruotsin kielikylpy (kuuntelen sujuvasti, ymmärrän hyvin, puhe vielä takkuaa).

Ennen koneen lähtöä menimme vielä söpöön Vete-Katteniin prinsessakakulle.  Lasi viiniä, päivän kertaus, ja sitten valmiina kotimatkalle.

Kotona viimein puolilta öin. Voin sanoa, että hetken kateissa ollutta nukkumattia ei tarvinnut kauaa huudella.

 

Kommentit

Blue Peony (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida, että meillä oli sitten identtinen työpäivä, minä tosin käyn Tukholmassa työkeikalla pari kertaa kuussa :-). Lähdin tuntia sinua myöhemmällä koneella ja kotona olin vasta lähempänä keskiyötä. Vete-Katten on must joka reissulla, jos suinkin ehdin, tällä kertaa se jäi välistä, mutta jos olen yötä, hiiviskelen sinne usein aikaisiltapalalle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.