Tukkahämy

Lilou's Crush

Helpoin kikka maailmassa feikata kampaajareissu, näyttää olevan jakauksen paikan vaihtaminen. Toimii todistetusti ainakin, jos olet elänyt symbioosissa keskipääjakauksen kanssa koko työpaikassaoloaikasi :)

Ihan oikeasti käytyäni kampaajalla, sitä ei huomaa yhtikäs kukaan, olen sen verran fakkiutunut nykytukkaani, ja sen verran vähän se ketään kiinnostaa.

Iloista maanantaita, täällä se alkoi tosiaan näin valtavan radikaalilla muodonmuutoksella...

Kommentit

Olisiko sinulla jakaa vinkkiä siitä, miten jakauksen saa pysymään uudessa paikassa? Tuntuu, etteivät hiuset millään halua sopeutua, ihan kuin jo hiusten juurikin olisi kallellaan vanhaan suuntaan. Voihan siinä tietty olla kyse hiuslaadustakin tms.

Hertta
Lilou's Crush

Ha, tuttu juttu kertakaikkiaan -erityisesti jos on pyörre jossain kinkkisessä kohdassa kuten mulla :D Kaikkein tehokkain jeesi on suoristusrauta, se kun vie hiuksilta oman tahdon: täytyy vain suoristella sinne uuteen suuntaan, niin itselläni ainakin jää paikalleen helpommin. Joskus suoristan myös eteen/taaksepäin, eli en edes ollenkaan jakauksen mukaisesti, pääasia, että pois siitä vanhasta totutusta. Sitten asettuu uuteenkin malliin helpommin, kun ei enää muista, mihin sitä pitikään kenottaa ;) Ja varmasti kyse on hiuslaadustakin, itselläni tottelee aika helposti kun on taipuisa, jos kovin karhea silattuna pyörteellä, on yhdistelmä varmasti kaiikein hankalin.

.Tiia

Hih, en kyllä meinannut aluksi tunnistaa siuta! Hassua miten paljon se jakauksen paikka muuttaa ilmettä :). Miula taas on viimeset 11 vuotta ollut tuollainen sivujakaus, näinköhän enää tottuisin omaan peilikuvaan keskijakauksella :)...

Hertta
Lilou's Crush

hih, minusta se oli ihan hassua, kun niin moni kysyi kampaamokeikasta, että pakko se on uskoa, että jotenkin ulkonäkö muuttui :) Oli itselläkin suurempi totuttelu tuohon ainaisen keskipääjakaus/ponnari-vaihtelun jälkeen :)

Kiitos vinkistä, pitää pistää suoristusrauta kuumenemaan :) Jospa taas minä puolestani testaisin tuota keskipääjakausta, vaihdetaan päittäin (heh heh).

Hertta
Lilou's Crush

haha, aivan mahtava puujalka :D Mutta joo, väsytä ne!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.