Tukkataikoja suoraan tyveen eli testissä Biorionin hoitoneste

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö: Biorion

Muistatteko, kun jokin aika sitten kerroin syöväni Biorionin kapseleita? Otin näitä kuureina säännöllisesti muistaessani tai erityisen tukanlähdön hetkillä. Hetki sitten sain testattavakseni ulkoisesti käytettävää Biorionin hiuspohjaa stimuloivan hoitonesteen, ja tässäpä kerron omia kokemuksiani siitä.

Biorionin stimuloiva hoitoneste on siis sanan mukaisesti hoitoneste, ei muotoiluote -vaikka siinä pieni kohottava efekti onkin mukana. Hoitoneste virkistää päänahan pintaverenkiertoa ja edistää uusien hiusten kasvua ja hidastaa hiusten ennenaikaista irtoamista -siis pitää hiuksen paremmin päässä kasvamassa niin pitkään, kuin se geneettisesti kullekin on vain mahdollista. Käytännössä siis toimii ikäänkuin "lannoitteena" (suokaa anteeksi sanavalinta, istutuspuuhissa on tullut oltua...) ja parantaa hiusten kasvuolosuhteita. Kaksi hyvää asiaa siis hiuksistaan huolehtiville.

Tukkatilanteeni tällä hetkellä on sellainen, että olen pitkän omanvärisen kauden jälkeen taas päätynyt blondaushommiin, ja siitähän ne hiukset ei ihan kamalasti tykkää. Erityisesti katkeilevat tästä syystä puolivälistä, eivät niinkään irtoa. Laadukas hiusharja onkin ensisijaisen tärkeä -juuri nyt esimerkiksi vanha suosikkini, Tangle Teezer ei sovi laisinkaan! Samoin hiuslenkeistä saivat lähteä viimeisetkin metalliniitin omaavat yksiköt, jotta mekaanista ärsytystä tulee mahdollisimman vähän.

Elämässä on myös ollut monella saralla stressiä enemmän kuin laki sallii, ja sen huomaan vaikuttavan minulla hiuksiin. Niitä lähtee stressaavampina aikoina -tai vähän jälkijunassa -enemmän kuin normaalisti. Ei nyt hälyyttäviä määriä, mutta sen verran, että kampanjaani, joka tuntee pääni paremmin kuin minä itse, sen kyllä huomaa. 

Testiä aloittaessani pelkoni oli, että rasvoittumiseen taipuvainen päänahkani näyttäisi illalla nestettä laitettuani aivan kamalalta aamulla. Yllätyin itsekin, kun huoleni osoittautui turhaksi: neste nimittäin hiukan kohottaa hiuksia, ei toki niin runsaasti kuin vaikkapa kuivashampoo tai tuuhentava suihke, mutta yhtä kaikki, ei lättää niitä painollaan liimaletiksi pitkin päälakea -tuossa kuvassa yllä olen laittanut nestettä illalla "toisen päivän tukkaan" ja tilanne kolmantena aamuna siis tuollainen ihan kelpoisa.

Hoitonesteen käyttö on tosi helppoa:

  1. Tee pullon nokalla jakauksia hiuksiin ja purista sinne nestettä (jos olet käyttänyt hiusvärejä "vanhaan malliin", se on oikein oiva tapa)
  2. Hiero hoitonestettä hiuspohjaan
  3. Anna kuivua 

 

Mainiota tästä hommasta tekee sen, että hoitonesteen käyttö ei vaadi mitään esivalmisteluja: sen voi levittää niin kuivaan kuin kosteaan, puhtaaseen tai "puolipitoiseen" tukkaan. -itselläni ainakin monimutkainen systeemi vie ilon hyvienkin tuotteiden käytöstä!

That's it! Tosi helppokäyttöinen tuote, ja tuoksutonkin vielä, eli voin suositella, jos hiustenlähtö tuntuu vaivaavan vähän normaalia enemmän, tai tuntuu, että jokin tehobuusti voisi tehdä hyvää.

 

PS. Koska olen itse käyttänyt tuotetta vasta reilun kuukauden, en voi vielä sanoa sen kokonaisvaikutusta, mutta sen verran osaan kertoa, että viimeaikoina hiukan kutisemaan taipunut päänahka on täysin tyyni, ei tarvitse enää havahtua rapsuttelemaan. Tosi kiva tämäkin asia!

  •  

 

Kommentit

Macherla Pradeep (Ei varmistettu) https://hotstar.appsforpc.org/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.