Tupsun tarpeessa

Lilou's Crush

Tekisi vähän mieli vuosia kestäneen harmaiden myssyjen kauden jälkeen tupsupipoa. Se lähti liikkeelle pikkuhiljaa, ja kulminoitui tuohon suloiseen "Tokyo Damen" eli Yoshiko Krisin kuvaan Zaran Editissä.

Tässä neulomisvimmassa samanhenkisen voisi itsekin ehkä tehdä, mutta tokkopa tuo valmistuisi ennenkuin kevät jo koittaa, sen verran on tilauslistalla pois alta tehtäviä hommia. Ensi kerralla isolla kirkolla käydessä katse siis Zaran pipohyllyyn.

Kommentit

Aura
Hyvä yritys

Miten ois ekologinen, taloudellinen, luova ja aikaa säästävä ratkaisu tupsuhaaveeseen - tee pelkkä tupsu ;) Tai vaikka kaksi, yksi joka sopii just siihen sun parhaimpaan tupsuttomaan pipoon ja yksi joka on niin huikean värinen että voit siirrellä sitä vaikka pikkuisilla hakaneuloilla piposta toiseen fiiliksen mukaan!

Hertta
Lilou's Crush

No ois ihan mahtava ratkaisu! Eikä tarttis edes tupsua väsätä itse, koska kotoa löytyy kuusivuotias tupsumestari! Kaivoin nuo pipotkin (ruhtinaalliset kaksi kappaletta :D) esille, mutta pahus kun ovat niin lörpähtäneitä ja toinen ihan karseaksi nyppyyntynyt, että taitaa olla muutenkin pipon uusimisen aika. Mutta tosi hyvä ajatus jatkoa varten :)

kaitaliina (Ei varmistettu)

Ihana pipo, ja kiitos ideasta, taidan sutaista tuollaisen joulun jälkeen. Sehän on (tihrustaessani) noin 4 nurin ja 1 oikein, ja sitten vaan kavennukset matkan varrella. Eli kuin joustinneulosta erikokoisin välein. Ja pipot syntyvät nopeasti, niissä kun ei edes ole mitään sellaisia vaiheita kuin sukissa/lapasissa. Go for it!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.