Tuulipukuelämää

Lilou's Crush

Ei ole yks eikä kaks kertaa, kun miehen kanssa lähdetään sattumalta ulos ovesta samanlaisissa vermeissä. Usein ne on simppelisti tummansiniset pillifarkut, mustat Converset ja vihreä parka tai musta nahkatakki, silaistuna harmaalla lötköpipolla. Mutta Oh Behold, tänä syksynä järähtelee! Parkani on edelleen vihreä, mutta miehellä...tummansininen! Kriisi!

Molempien takit H&M Online, saapuvat joskus lokakuussa.

Kommentit

Jenna (Ei varmistettu)

Toi eka takki on kyllä tosi kivan näkönen - täytyy käydä sen tullessa vähän sovittelemassa :)

http://dreaminglifeaway.com/

Kristiina (Ei varmistettu)

Kivan näköisiä molemmat takit juu, mutta ne jää nyt kyllä kakkossijalle ton UPEAN uroksen rinnalla.. ouhmama! Voiskohan saada kaupanpäällisiksi?

hehe :D

Hertta
Lilou's Crush

Jenna, minustakin tosiaan -meinasin jo vaipua epätoivoon, kun jahkasin muutaman päivän, ja takki myytiin loppuun. Sitten niitä ilmaantuikin lisää. jos en väärin arvaa, taitaa olla Trend-mallistoa, eli silloin niitä ei hirviää määrää tule liikkeisiinkään.

 

Kristiina, hihii, jos se tulee paketissa, lupaan lähettää sen heti sulle :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Haha. Ostettiin just miehen kanssa YHTEISEKSI tuo alempi takki- maastonvihreänä :) :)

Hertta
Lilou's Crush

vierailija, mahtavaa! Näin sitä pittää :D hihii, otitteko XXXXXL:n että mahdutte kerralla sisään vai joudutteko tappelemaan käyttövuoroista :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hih, luulin ensin, että tossa alemmassa kuvassa on oikeasti sun mies :)

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Nasta parka! Ja mies on myös ilo silmälle. ;) Näin maalla asuessani voisin tutustua H&M Onlineen. Aiemmin on ollut näppärää käydä kivijalassa. Tosin sieltä loppuu pienet koot heti.

Vierailija Minni (Ei varmistettu)

Kiitti vinkistä. Kävin heti näpyttelemässä tilauksen minäkin, näyttää juurikin täydelliseltä parkalta!

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, :)

 

Annukka, juu, ja aattele, mäkin täällä Henkkamaukkojen luvatulla maaperällä välillä vierailen tuolla Onlinessa. Voi kun sinne sais koko Trend-malliston!

Minni, hauskaa kun sinäkin tykkäsit! Sama takki oli muuten juuri jossakin selamassani naistenlehdessä, olisikohan ollut uusin Elle? Siellä oli myös tilaukseen mukaan hypännyt neulemekko, minähän olen ihan Elle-tyttö ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.