Työkuulumisia

Lilou's Crush

Terveisiä täysin järjettömän pakkaustohinan keskeltä. En edes viitsi aloittaa, mikä kaikki meidän Rukan reissun lähtövalmisteluissa on mennyt päin prinkkalaa (jep, katson juuri sinua, Talon Mies, ja juuri sinua, Lukittu Suksiboxi, ja sinua, Suksiboxin avain Japaniassa...). Sen sijaan, pahimpia puhinoita säästelläkseni, kerronpa työkuulumisia, kuten lupasin tuossa Uraoivallus -postauksessani.

Pari päivää sitten minua nauratti, kun näin seuraavanlaisen otsikon: "Suosittu bloggaaja ja N2 Marketingin asiakkuusjohtaja Hertta Granroth siirtyy Dynamo & Sonin toimitusjohtajaksi."  Mikäpä siinä, tottakai minua oikein mieluusti saa tituleerata suosituksi bloggaajaksi, joskin saavutukseni näissä blogihommissa lienevät toimitusjohtajan pestin hoitamisen osalta vähän vähäisemmällä painoarvolla.

Asian pihvi, eli siirtymiseni vt. toimitusjohtajasts ihan virallisesti sellaiseksi, kuului jotakuinkin näin:

Hertta Granroth palasi kotiin dynamo&sonin toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

dynamo&sonin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Hertta Granroth, kuuden toisaalla vietetyn vuoden jälkeen. ”Tuntuu mainiolta palata takaisin, kuin kotiin tulisi. Arvostan valtavasti dynamo&sonin tinkimätöntä laatua markkinointiviestinnässä, designissä ja liikkuvassa kuvassa sekä dynamo&sonilaisten aitoutta ja perheenomaista työkulttuuria. Parhaat jutut kun tapaavat syntyä hyvässä ilmapiirissä."

Hertta Granroth oli alun perin tulossa dynamo&sonin operatiiviseksi johtajaksi, mutta tilanne muuttui ja hän toimi toimiston vt. toimitusjohtajana. Nyt hallitus siis päätti jättää nuo ylimääräiset kirjaimet tittelin edestä pois. ”Hertta on jo kahdessa kuukaudessa vaikuttanut vahvasti toimintakulttuuriin ja ilmapiiriin. Hän on tuonut toimistolle lämpöä, varmuutta ja vakautta”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Vesa Kujala.

Hertta vahvistaa dynamo&sonia nykyaikaisen ja lämpimän johtajuuden lisäksi vahvalla sisältö- ja vaikuttajaviestintäosaamisellaan. dynamo&sonissa Hertta taas arvostaa toimiston inhimillisesti pehmeää mutta ammatillisesti timantinkovaa ydintä, jotka kiteytyy lupaukseen ”Järkevä valitsee tunteen”.

”Ilman tunnetta mikään viestintä ei toimi. Tarinat ja tunteet ovat aina olleet dynamo&sonin vahvuuksia. Niillä on yhä enemmän merkitystä monikanavaisessa ja dataohjautuvassa markkinoinnissa. Lisäksi brändit puhuvat arvoista enemmän kuin koskaan, ja sitä niiltä myös odotetaan. Arvot, teot, aitous ja inhimillisyys ovat aina olleet dynamo&sonin dna:ssa. Ne näkyvät niin omassa kulttuurissamme kuin tekemässämme työssä.”

 

***

 

Tällä yrityksellä on aina ollut aivan erityinen paikka sydämessäni. Olen aivan valtavan ylpeä meistä, ja allekirjoitan joka ikisen tuossa lausumani sanan. Arvot, tarinat, tunteet, teot, aitous, inhimillisyys, intohimo ja ihmiset. Näistä on meidän jengi tehty.

 

Nyt on vuorossa vielä viimeinen pakkausrutistus, mutta se, minne nämä kamat huomenna tungetaan, on vielä mysteeri. Voi pojat sentään, kunpa edes KERRAN pääsisi lomalle ilman turhaa säätämistä!

 

 

 

Kommentit

Millie's
Randomilla

Kaikki kommentit tuntuu itsestä liian latteilta lausuttavaksi tälläiseen juttuun, mutta sanonpa kuitenkin: Tosi upeeta!

Sun bloginkin kautta huokuu aina lämpö. :)

www.randomilla.com

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kaunis! Olipa nätisti sanottu! Ja latteata höpsis, niin lämmittää mieltä <3

Keinuhevonen (Ei varmistettu)

GG GIRL!!

Hertta
Lilou's Crush

:D mennäääääään!

Aisha J
Aisha

Oot kyllä huikee! <3 :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos sinä ihana. Hyvä seura tekee kaltaisekseen <3

Tasaraita

Mahtavaa, oot kyllä varmaan just nainen paikallaan noihin hommiin. En hetkeäkään epäile Vesa Kujalan kertomaa, että olet tuonut toimistolle lämpöä. Täältäkin välittyy aina sellainen ihana lämpö ja inhimillisyys. Oot Hertta ihana!

Ja mahtavaa lomaviikkoa teidän poppoolle!

Hertta
Lilou's Crush

Itte oot ihana!!! Terkkuja täältä Rukalta, tultiin justaansa hetki sitten -tuo samainen Vesa Kujala kovin huolehti, että onko kaikki kunnossa täällä (paikka on ollut meidän putiikilla, ollaan tokavikat vuokraajat), ja kamalan matkan jälkeen täällä kaikki mahtavasti!

Mahtavaa :) Monen muun tavoin uskon että tuot mukanasi lämpöä mihin sit menetkin.

Hertta
Lilou's Crush

Se on vähän sellainen elämäntehtävän tuntuinen juttu :) ehkä pitäisi työskennellä vaikka Helolla :D

Jee paljon onnea tj Hertta ja lämpöisiä hetkiä myös tulevaan! :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos niin paljon Elina!

jeni (Ei varmistettu)

Onnea ja ihanaa, kyl maar on nyt oikea bosslady arvoisellaan paikalla!
Sinun Herttaisuutesi vaikuttaa varmasti positiivisesti koko työyhteisöön. :)
Minua kiinnostaisi koulutustaustasi ja mistä kaikki alkoi? Kuinka alalle päädyit ja mikä tempaisi sinut mukanasi?

Hertta
Lilou's Crush

haha vai bosslady :D 

 

lyhyesti, palaan tähän pidemmältikin jos tuntuu, että juttua riittäisi! Mainonta on ollut aina se juttu -jo kolmannella totesin parhaalle kaverilleni, että minusta tulee isona mainostoimiston johtaja, erään rouvan innoittamana. Ja hassua kyllä, pari vuosikymmentä sen jälkeen näin kävi :) olen siis opiskellut alaa ja sen ympärystä laajasti (markkinoinnin ja mainonnan lisäksi e-commercea ja johtamista), työskennellyt digimedian parissa ja sanonut aina ”kyllä” vaikka hirvittäisi. Ja tehnyt todella paljon hommia. Muutama sivulta poikennut valinta vahvisti vain sitä omaa tietä, virheitä eivät olleet missään nimessä nekään puuhat, tosi tärkeitä hahmottamaan sitä, mitä haluan tehdä ja millaisessa työssä sytyn ja olen parhaimmillani. Se, mikä tempaisi mukaan, on monipuolisuus, koko sydämellä töitä tekevät hyvin erilaiset kollegat, ups and downs ja yhteispeli. Koko monimutkainen ja monipuolinen markkinoinnin palapeli!

Carol webb (Ei varmistettu)

Todistus siitä, miten minulle lainaa Internetissä, ALDEN MOORE-lainayhtiöstä, olen rouva Carol Webb Orlando Orlando-Yhdysvalloista. Olin erittäin tarvitsema lainaa yritykselleni, koska yritykseni oli vähissä ja minulle oli vaikeaa saada lainaa pankilta ja muulta rahoituslaitokselta luottotietoni vuoksi. Olin epätoivoinen kokeilla lähes kaikkia mahdollisuuksia tehdä rahaa internetissä ja huomasin todistajansa yhdestä herra Adrienne Lucasta siitä, kuinka hän sai lainansa lainanantajalta täällä internetissä nimeltä Alden Moore Loan yritys ja hän kirjoitti heidän aitoista palvellut palvelut, tunsin henkeni raikasta ilmaa, ja päätin antaa heille kokeilun. Kirjoitin lainayhtiölle sähköpostiosoitteellani: (aldenmooresloanfirm@gmail.com) Olen vihdoin löytänyt aidon lainanantajan ja palvelun, johon voin luottaa, niin paljon iloa sydämessäni kerron teille kaikille, että Alden Moore -yritys ei petä! Palvelu, jonka hän lainasi minulle, oli erittäin ihana ja nyt tulevaisuus näyttää minusta hienolta minulle ja yritykselleni, koska minulla oli oikeus saada lainaa (50 000 dollaria). Jos sinulla on yhteydenotto yritykseen saadaksesi mahdollisen lainan määrän, jonka alhainen korko on 2% ja maksuaikataulu, ota yhteyttä Alden Moore Loan Services -palveluun (aldenmooresloanfirm@gmail.com).

Ljhh (Ei varmistettu)

No nyt..!
Meinasin ottaa yhteyttä Nordeaan.. mutta nyt ei onneksi tarvitse.
Kätevää!

Hertta
Lilou's Crush

:D :D :D

Minttu71 (Ei varmistettu)

Oot kyllä aivan upea ihminen myös arvomaailmaltaan. Tykkään lukea noita sinun ajatuksia ja ohjenuoria elämästä, työstä ja ihmisistä ylipäätänsä. Jotenkin sinussa yhdistyy se sanonta, kun tekee hyvää muille, niin muut tekevät hänelle hyvää tai niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan.
Laitan sinulle harvoin viestiä mutta lukijanasi olen pysynyt vuosia matkassa&lt;3

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos, että olet seurannut! Elämä muuttuu, mutta minusta me ihmiset hämmästyttävän vähän sitten kuitenkin!

T.Susse (Ei varmistettu)

Voi Hertta..! :') Vaikkei ikinä olla nassukkain tavattu, miten voikin olla blogitutusta NÄIN ylpeänä!! Tulee vastaansanomattoman herttaisesti todistetuksi että hyvä totta tosiaan kiertää, ja nimenomaan takaisin myös. Ihana sinä. Syrämiä.:)

Hertta
Lilou's Crush

No mut sää ootkin aivan omaa luokkaasi, tyyppä! Kiitos <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.